Warto korzystać z przylotniskowych parkingów? Czy jednak lepiej samochód pozostawić w domu?
Bot Name
Napisano 12 February 2018 - 15:20

Na pewno warto, chociaż ja znam siebie i wiem, że denerwowałbym się bardzo przez cały urlop co tam z samochodem. Dlatego sam chyba wolę jechać takim transferem na lotnisko a auto zostawić w garażu.
Napisano 26 February 2018 - 21:21

Według mnie parking przy lotnisku w Balicach to naprawdę dobra opcja. Jazda własnym samochodem na lotnisko jest na pewno bardziej komfortowa bo jedziecie na taką godzinę jaka Wam pasuje, a nie jak przewiduje rozkład. To jest szczególnie ważne gdy na przykład lot jest późnym wieczorem albo bardzo wczesnym porankiem i może być problem z komunikacją międzymiastową.
Napisano 15 May 2018 - 08:31

Własny samochód można zostawić na parkingu pod lotniskiem, a po wylądowaniu w innym mieście po prostu wynająć sobie jakiś - to wygodniejsze i niezbyt kosztowne. Warta uwagi jest wypożyczalnia samochodów http://carfree.pl/ można u nich wynająć różne auta zarówno na krótko, jak i dłuższy okres czasu.
Bot Name
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: lotnisko
![]() |
Nasze Forum i rzeczy spokrewnione →
Nasze Forum →
Jask Się Dostać Z Lotniska Do ParyżaNapisany przez Jagoda687, 08 May 2018 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych