Balticmails.info szef, który znów kradnie !
Napisano 29 maj 2010 - 20:56
Miałem tam ok. 500 kredytek czyli równowartość ok. 25gr a przez to że wymyśliłeś sobie brak ptp to ich nie mam.
Wszedłeś do banknocika w momencie gdy mialem ok. 6,8zł na koncie(8zł było minimum) zrobiłeś gnój, potem wyzerowałeś zarobki, czyli mnie okradłeś. Teraz znów to robisz?
Żądam dopisania moich zarobków z ptp do mojego konta !
#0 Bot Name
Napisano 30 maj 2010 - 10:39
Użytkownik pabloss dnia May 29 2010, 22:45 napisał
Myślę,że powinieneś czuć się wyróżniony,bo moje kredytki zniknęły bez śladu,a punktów mam dokładnie 0 (słownie zero)
Użytkownik strusp edytował ten post 25 czerwiec 2010 - 22:43
Napisano 30 maj 2010 - 10:51
Użytkownik Hektor159 dnia May 29 2010, 21:56 napisał
Miałem tam ok. 500 kredytek czyli równowartość ok. 25gr a przez to że wymyśliłeś sobie brak ptp to ich nie mam.
Wszedłeś do banknocika w momencie gdy mialem ok. 6,8zł na koncie(8zł było minimum) zrobiłeś gnój, potem wyzerowałeś zarobki, czyli mnie okradłeś. Teraz znów to robisz?
Żądam dopisania moich zarobków z ptp do mojego konta !
Nie przejmuj się bo ja miałem parę tysięcy i ani widu ani słychu, a mało tego od 10.04.2010 miałem zlecone 15 PLN do wypłaty i to samo ani widu ani słychu.
Co za pech, że ten człowiek zakupił kolejne programy i kolejne 2 programy można wsadzić w pu..
Napisano 30 maj 2010 - 14:10
Ja zrezygnowałem i nie żałuję
Napisano 01 czerwiec 2010 - 13:17
Napisano 12 czerwiec 2010 - 15:03
Cytat
Chciałbym Was poinformować, iż od dnia dzisiejszego jestem nowym administratorem programów BalticMails.info, Banknocik.com oraz Cencik.info. Stanowisko administratora wyżej wymienionych programów zająłem po poprzednim adminie, Konradzie.
Chciałbym, choć sprawa jest jeszcze dość świeża, zakomunikować, że w programach nie przewiduję na dzień dzisiejszy żadnych poważnych zmian dotyczących warunków uczestnictwa czy samego zarabiania. Wyemitowane reklamy za kadencji poprzednich adminów, które nadal są aktywne na czas określony pozostaną do wyczerpania limitu. Środki pieniężne, które posiadacie na swoich kontach również, najprawdopodobniej pozostaną (wymagana jest weryfikacja sporej ilości użytkowników).
W tej chwili nie jestem w stanie powiedzieć o żadnych szczegółach naszej współpracy. Chciałbym dać sobie kilka dni na sprawdzenie programów "od środka". Prosił bym też z tego miejsca, o wstrzymanie się na kilka dni z żądaniami wypłat czy reklam z zarobków. Muszę zweryfikować praktycznie wszystkie konta pod względem wcześniejszej ich aktywności.
Do momentu pełnego uporządkowania sytuacji w programach, mogę mieć z Wami utrudniony kontakt, dlatego z tego miejsca zapraszam Was na forum Userzy.pl gdzie jestem administratorem a forum traktuję jako jeden z prostych kanałów kontaktu z moimi użytkownikami.
Dobrą informacją jest też, że programy wejdą w skład grupy systemów, które działają w pełni legalnie. Prowadzę zarejestrowaną działalność gospodarczą o profilu marketingowo - handlowym. W związku z tym możecie liczyć na dokumenty, faktury czy rachunki potwierdzające zakup reklam czy innych dóbr lub usług wewnątrz programów.
Oczekujcie na więcej informacji już w najbliższej przyszłości. O wszystkich potencjalnych zmianach będziecie informowani na bieżąco.
Miło mi Was poznać.
Pozdrawiam, Dawid Gierszon
Grupa Amelly.
Napisano 17 czerwiec 2010 - 07:27
Napisano 17 czerwiec 2010 - 10:02
Niech sobie kasuja te konta skoro to jest "najlepsze" (albo najprostsze) rozwiazanie - przynajmniej dla adminow. Ja bede szerokim lukiem omijal te programy...
Wyrecze adminow i sam skasuje konto.
Cytat
Użytkownik jamik edytował ten post 17 czerwiec 2010 - 10:16
Napisano 17 czerwiec 2010 - 14:44
Użytkownik jamik dnia Jun 17 2010, 11:02 napisał
Niech sobie kasuja te konta skoro to jest "najlepsze" (albo najprostsze) rozwiazanie - przynajmniej dla adminow. Ja bede szerokim lukiem omijal te programy...
Wyrecze adminow i sam skasuje konto.
Jesteś doświadczonym klikaczem, więc powinieneś wiedzieć (na przykładzie Marka i Sejfika), że mam dobrego nosa jeśli chodzi o tego typu sprawy
Będzie dobrze. A jeśli tak bardzo Ci szkoda tych grosików w Scamie, to rzeczywiście, daruj sobie, Twoje serce może tego nie wytrzymać.
Użytkownik gamelover edytował ten post 17 czerwiec 2010 - 14:45
Napisano 17 czerwiec 2010 - 16:30
Niech się wryje w ten twój ....... łeb że baltic nigdy nie był scamem , nawet przez chwilę co administrował Konrad , bo też wypłacił kasę jak ktoś zlecił.
Tobie chyba żal dupe ściska , bo masz parę złoty wypłacić i zaczynasz zagrywki w stylu jakiegoś głupawego adminmaila
Tyle w twoim kierunku - chociaż to i tak za dużo.
Bez odbioru.
ps. pewnie nawiedzona administracja typu tomi itd. zaraz mi wrąbię , bo jaki to Władek nie wychowany.
Jest różnica , wychowany a wulgaryzm 1/6.
Użytkownik homer edytował ten post 19 czerwiec 2010 - 10:36
Powód edycji: wulgaryzm
Napisano 17 czerwiec 2010 - 16:38
Użytkownik wladekkoz dnia Jun 17 2010, 17:30 napisał
Niech się wryje w ten twój ....... łeb że baltic nigdy nie był scamem , nawet przez chwilę co administrował Konrad , bo też wypłacił kasę jak ktoś zlecił.
Tobie chyba żal dupe ściska , bo masz parę złoty wypłacić i zaczynasz zagrywki w stylu jakiegoś głupawego adminmaila
Tyle w twoim kierunku - chociaż to i tak za dużo.
Bez odbioru.
ps. pewnie nawiedzona administracja typu tomi itd. zaraz mi wrąbię , bo jaki to Władek nie wychowany.
Jest różnica , wychowany a wqrwiony.
Nie zaczynam kąsać
A w Matkę Teresę zabawiłem się o raz za dużo, wyszło mi to bokiem i do dzisiaj odbija się czkawką. Los programów uzależniony jest od ich opiekunów. Pierwszy zamiar był taki, aby domeny, które kupiłem od Konrada zaparkować i mieć wszystko w nosie, nie przejmować się Balticami, Cencikami czy innymi Banknocikami.
Los tych programów interesuje mnie tylko i wyłącznie pod kątem osób, które je administrują. Poza tym, żadnego sentymentu do nich nie czuję. Kupić mógł je każdy, byłem pierwszy.
A jeśli chcesz znów posyczeć, to rób to przynajmniej z klasą.
Cytat
Bardziej żałuję, że muszę zapłacić ZUS, Vat, i dochodowy
Użytkownik gamelover edytował ten post 17 czerwiec 2010 - 16:42
Napisano 17 czerwiec 2010 - 16:58
Użytkownik wladekkoz dnia Jun 17 2010, 17:54 napisał
6482127847
241587412
Jeśli się domyślasz co to za cyferki to nie nazywaj mnie szarostrefowym bo rzeczywiście zacznę syczeć.
Bardzo mi się podoba Twój post wyżej
wprost ;urzekła mnie Twoja historia
Historia ma Cię nie urzekać, tylko sprawić abyś zaczął myśleć
W rzeczy samej, numerki przednie więc wycofuję swoje posądzenie o szarostrefowość i gratuluję
Dla mnie to tylko inwestycja, na której chcę zarobić albo przynajmniej nie stracić. Nie interesuje mnie, dlaczego sprzedaliście (mam na myśli Ciebie i Konrada) programy. Ja je kupiłem czyli zainwestowałem. Interesuje mnie zwrot inwestycji, to wszystko. Getpaid to dla mnie ZR3. Pozostałe programy, jak wspomniałem, to tylko sympatia do administratorów. Gdyby ich nie było, to bym zarabiał na parkingu.
Użytkownik gamelover edytował ten post 17 czerwiec 2010 - 17:00
Napisano 17 czerwiec 2010 - 19:19
Może lepiej więcej nie pisać, bo administracja i tak by moje dalsze wypowiedzi wycięła, ale znowu wychodzi, że "Polak potrafi"
Napisano 17 czerwiec 2010 - 19:26
Użytkownik sofi dnia Jun 17 2010, 20:19 napisał
Może lepiej więcej nie pisać, bo administracja i tak by moje dalsze wypowiedzi wycięła, ale znowu wychodzi, że "Polak potrafi"
Odwoływanie się do mojej moralności już było przerabiane
Jakiś czas temu w moim programie prowadziłem kampanię dotyczącą formalizacji uczestnictwa. Chciałem proponować wszystkim umowy, na podstawie których, każdy, między innymi, mógł by się dochodzić swoich ewentualnych praw. Chętni? Taaa
Nie oszukujmy się: wykonujecie pseudo pracę "na czarno", w "lewych" programach a potem dochodzicie swoich praw. Z w/w programów nigdy nie czerpałem żadnych korzyści materialnych. Na poczet programów nikt nigdy nie dał mi ani grosza. Szukajcie pieniędzy tam, gdzie je umoczyliście.
Cytat
Kolejny utarty frazes. Ileż to razy powtarzacie tę samą bzdurę. Jaka firma? Jakie długi? Ot, programik, który obiecuje marchewkę a wcale jej dać nie musi. Powinien to dobre słowo. Ale działające w dwie strony. Użytkownik powinien chcieć formalizować swoje uczestnictwo, aby nie być pokrzywdzonym. Administrator powinien umożliwić uczestnikowi działanie na umowę, z której wynikała by możliwość późniejszego dochodzenia swoich praw. Jest tak gdzieś? Chce się Wam zrobić coś, oprócz bzdurzenia, "frazesowania" i narzekania? Jaaasne
Powinieneś jeszcze dodać, że to Wasze, ciężko wyklikane pieniądze a prawda jest taka, że Administratorzy tak na prawdę robią Wam łaskę, że dostajecie te pieniądze. Druga sprawa to taka, że "dyndacie" na samym końcu łańcuszka. Admin, reklamodawca, a na samym końcu Wy. I zawsze tak będzie przy obecnym systemie. Zawsze tak będzie, dopóki będziecie się godzili klikać w "nówkach", "super klikach po 2 grosze", "buxach szluksach"
Praca, to wynagrodzenie. Wynagrodzenie, to umowa. Wtedy możemy rozmawiać o moralności, o firmach o długach, o spłatach czy o czym tam Wam się tylko będzie podobało.
Użytkownik gamelover edytował ten post 17 czerwiec 2010 - 19:43
Napisano 17 czerwiec 2010 - 22:53
Użytkownik gamelover dnia Jun 17 2010, 20:26 napisał
Ktoś tych pracowników na czarno zatrudnia
Co do formalizacji, pomysł bardzo ciekawy, ale przypuszczam dlaczego mało chętnych. Dzieciom rodzice pracować nie pozwolą lub ktoś, kto jest bezrobotny zostałby z niego wyrejestrowany. Za to 10zł na miesiąc musiałby sobie w Zusie opłacić ubezpieczenie, co raczej sporo dołoży jeszcze do niego i jednak lepiej jest być bezrobotnym
A ktoś kto pracuje mając pensje minimalną 1317 (takich klikaczy w GPTR raczej nie ma, bo praca pochłonie im za dużo czasu) raczej się też nie pofatyguje
Nowe forum o grach - Pomoc-Gracza.pl oraz czat gadu-gadu pod numerem 5037777
#0 Bot Name
Napisano 18 czerwiec 2010 - 07:46
Użytkownik gamelover dnia Jun 17 2010, 20:26 napisał
Tak, raczej żeby nie stać się ofiarą, US. Natomiast admina działającego na "czarno" jest zdecydowanie łatwiej "załatwić", niż takiego co prowadzi działalność gospodarczą. Do US czasem wystarczy anonim, Jak taki płaci podatki, to już tylko pozostają policja i sądy, a kto za kilka, kilkadziesiąt złotych będzie się włóczył po tych instytucjach ? Mamy kilka SCAM-ów, których "admini" niby działają w świetle prawa i co krzywda im się nie dzieje.
Użytkownik tomi135 edytował ten post 18 czerwiec 2010 - 07:48
Logowanie »

Do góry