Cytat
powiem, że ubyło mi ledwo ponad 3$, więc w zarobkach jestem do przodu, ale co z poleconymi?
Przez 6 miesięcy się raczej uzbierało trochę poleconych... Oni też będą zwróceni?
Jaaaasneee
Tak jak ci moi z Dolarka, EuroBiznesu i StrefyBiznesu (ok. 2/3 z samego 1 lvl - o następnych nawet nie ma co wspominać), których wsiorbało pod koniec lata.
Teraz podobnie jak u logiczka - ok. 5$ poszło się paść.
Żeby było ciekawiej, zmienił się także polecajacy - jest nim jakiś yin - a rejestrowalam się pod kogos innego (edit: ale dopuszczam, że może ten ktoś zlikwidował konto i przeszłam pod jego upline)
Przy takich kombinacjach doprawdy coraz trudniej wierzyć w dobrą wolę Magdaleny, a już zupełnie niepodobna wierzyć w jakiekolwiek umiejętności webmasterskie, że o ekonomii nie wspomnę.
I nie zmieni tego ani wywiad, ani kosztowny e-mail w CB, który na moje oko kosztował adminkę jakieś 1700 PLN, ani mikołajkowy bonus wartości 2 PLN w Skarbonce (już nawet nie liczę, ile dzięki temu posunięciu wzrosło ogólne zadłużenie) , ani rzekome oddłużanie programów polegające na przekładaniu pieniędzy z jednej kieszeni do drugiej.
Użytkownik anta edytował ten post 09 grudzień 2008 - 06:50