Jak z wypłatami w dolarek.com. Bo nabyłem dośc fajne konto i mam nadziej że nie wyrzuciłem kasy w błoto. Dolarek płaci bo już dawno nik nie chwalił się wpłatą z tego systemu?
- (8 stron)
- 1
- 2
- 3
- >
- Ostatnia »
Dolarek.com - Scam jak tam z wypłatami
#0 Bot Name
Napisano 03 listopad 2008 - 23:36
Jeśli nawet wypłaty miałby się opóźniać lub w najgorszym przypadku miałoby ich nie być. W tym przypadku zawsze możesz sprzedać reklamy z dolarka, które cieszą się b.dobrym powodzeniem.
Nie mam bierzących informacji na ten temat, ale z wypłatami nie powinno być problemów.
Nie mam bierzących informacji na ten temat, ale z wypłatami nie powinno być problemów.
Napisano 07 listopad 2008 - 23:04
z tego co sie orientuje od kumpli to dolarek placi lecz na wyplate trzeba dlugo czekac
MatrixMails --> Wyplacili mi juz 206$
Napisano 10 listopad 2008 - 11:25
Czekała na gorszy kurs dolara
WM: sejfik.com || e-bizo.pl || e-zarobek.eu ||
Napisano 10 listopad 2008 - 11:27
Zawsze było chyba tak, że dostawało się wypłatę wg kursu z dnia, w którym się zażądało wypłaty.
Większość z tych co czeka to ok. 2.00-2.40 pewnie, więc kurs malutki
Większość z tych co czeka to ok. 2.00-2.40 pewnie, więc kurs malutki
Napisano 10 listopad 2008 - 11:44
Hmmm,
Wczoraj, 11:11
Dolarek -- 3,00 USD -- po przeliczeniu 8,94 zł -- jakieś 2 tygodnie czekałem
To jest info z działu zapłaciły
2,87 był wczorajszy kurs dolara - OKOŁO
8,94 / 3.00 = 2.98
Nie wiem czy taki kurs był te dwa tygodnie temu ;p
I z resztą nie wiem po kursie z jakiego dnia zostało to wypłacone, ale ważne że było
Wczoraj, 11:11
Dolarek -- 3,00 USD -- po przeliczeniu 8,94 zł -- jakieś 2 tygodnie czekałem
To jest info z działu zapłaciły
2,87 był wczorajszy kurs dolara - OKOŁO
8,94 / 3.00 = 2.98
Nie wiem czy taki kurs był te dwa tygodnie temu ;p
I z resztą nie wiem po kursie z jakiego dnia zostało to wypłacone, ale ważne że było
Admin@Twoj-bank.com I Admin@Sco.warszawa.pl I Admin@E-euro-2012.org
Napisano 11 listopad 2008 - 02:45
zgadza się 
Czyli najlepiej jest zażądać wypłatę jak jest najwyższy kurs, a jak zaczyna rosnąć, to można zażądać ponownie ;p, spadnie się wszakże w kolejce, ale większa kasa będzie .... hmm ... tylko czy warto robić takie zabiegi dla zysku rzędu 4-8 gr
? hie hie hie
Czyli najlepiej jest zażądać wypłatę jak jest najwyższy kurs, a jak zaczyna rosnąć, to można zażądać ponownie ;p, spadnie się wszakże w kolejce, ale większa kasa będzie .... hmm ... tylko czy warto robić takie zabiegi dla zysku rzędu 4-8 gr
Admin@Twoj-bank.com I Admin@Sco.warszawa.pl I Admin@E-euro-2012.org
Napisano 11 listopad 2008 - 10:29
Jak ktoś zażądał przy kursie 2 zł (a tacy jeszcze czekają) to 2 tygodnie temu na pewno warto było zmienić na 3,13.
Teraz na poziomie 2,8 zł chyba też warto zmienić, tym bardziej, że podobno wypłaty są robione masowo, wszystkim, którzy czekają. Jeden dzień warto poświęcić. Chyba, że czeka się naprawdę długo i odsetki się już spore uzbierały
Teraz na poziomie 2,8 zł chyba też warto zmienić, tym bardziej, że podobno wypłaty są robione masowo, wszystkim, którzy czekają. Jeden dzień warto poświęcić. Chyba, że czeka się naprawdę długo i odsetki się już spore uzbierały
Napisano 11 listopad 2008 - 11:36
abcdefghijklmnop zabije Cie bo skorzystałem z Twojej rady i teraz zamiast 20 to jestem 200 
Obyś miał racje z tą masowością
Obyś miał racje z tą masowością
Użytkownik Markonix edytował ten post 11 listopad 2008 - 11:37
Napisano 11 listopad 2008 - 11:40
W dwóch poprzednich programach tak było, przynajmniej tak na forum ludzie pisali
Napisano 11 listopad 2008 - 15:01
Ej, ale zapomniałem o % za czas oczekiwania.. 
Straciłem 1.6$ jak dobrze liczę..
A zyskałem kurs większy o około +0.80
Straciłem 1.6$ jak dobrze liczę..
A zyskałem kurs większy o około +0.80
Napisano 12 listopad 2008 - 20:12
O, a to ciekawe, od mojej zażądanej wypłaty minęło ponad 100 dni, o czym radośnie zawsze wita mnie napis po zalogowaniu.
Co do tego kursu, to coś dziwnego, jakim cudem admin(ka) pamiętałaby kurs z danego dnia ? Zawsze byłem przekonany, że liczy się ten w chwili dokonywania wypłaty
Co do tego kursu, to coś dziwnego, jakim cudem admin(ka) pamiętałaby kurs z danego dnia ? Zawsze byłem przekonany, że liczy się ten w chwili dokonywania wypłaty
Napisano 12 listopad 2008 - 20:33
Szuwi, wystarczy pewna stronka w necie z archiwalnymi kursami którą ja się posługiwałem. Za "moich czasów" panowała zasada że wypłata jest robiona po kursie
z dnia zażądania żeby nie było pomówień że czekam np na gorszy kurs.
z dnia zażądania żeby nie było pomówień że czekam np na gorszy kurs.
Napisano 16 listopad 2008 - 14:13
Użytkownik szuwarek dnia Nov 12 2008, 20:09 napisał
......
Nie wiem, z jakiego dnia kurs stosuje adminka, ale właśnie dostałam powiadomienie, że po 116 dniach od chwili zlecenia wypłaciła mi ..... 71 PLN jako równowartość 43.66 $ - i to pewnie razem z procentami za czas oczekiwania, bo konto wyzerowane
#0 Bot Name
Napisano 16 listopad 2008 - 14:17
Może jak ma się dużo na koncie to procenty są liczone w drugą stronę?
Udostępnij ten temat:
- (8 stron)
- 1
- 2
- 3
- >
- Ostatnia »

Logowanie »

Do góry