Forum praca. Zarabianie w internecie: Pomysl A Moze Trik ? - Raczej Dla Poczatkujacych - Forum praca. Zarabianie w internecie

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Pomysl A Moze Trik ? - Raczej Dla Poczatkujacych

Użytkownik nie jest zalogowany   ralik 

• Nowicjusz
  • Grupa Validating
  • Postów 3
  • Rejestracja 20-sierpień 08
WItam wszystkim
Wymyslilem cos takiego powiedzmy bierzemy bux.to (podobno dziala :) )
i teraz tak system poleconych 100% linki platne 1$ ale raczej nie musze opisywac
i moj pomysl np robimy sobie liste osob chetnych ktorzy by sprobowaly w ten sposob zyskac poleconych powiedzmy bierzemy 20 osob ktore pisza nicki na forum albo na gg (lepiej jakby jedna osoba zarzadzala wszystkimi) i teraz tak ja podaje link do buxa 19 osob sie rejestruje w tym buxie druga osoba podaje link do drugiego buxa i znowu ja i reszta 18 osob sie rejestruje czyli w sumie by bylo pieknie co o tym myslicie ? chetnych zapraszam od razu na gg 2238045 sprawa jest jeszcze jedna skad ktos ma wiedziec czy bedzie mial poleconych ? Odp prosta jezeli nie bedziesz mial nie klikasz w tej firmie i nikt z tego nic nie ma ze ma Cie w poleconych a 20 poleconych razy 1 cent razy srednio 10 linkow to jest 2 dolce na dzien co wy na to (moze osoby siedzace w temacie sie wypowiedza ?) dziekuje za chwile uwagi Pozdrawiam :)
0

#0 Bot Name

• Wstawka
  • Grupa Advert

Użytkownik nie jest zalogowany   Karpin 

• Wieloryb forumowy
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 828
  • Rejestracja 25-marzec 08
Szczerze? Nie wymyśliłeś nic nowego. Wymiana reflinkami istniała już od dawna, a tu po prostu stosuje się ją w większym gronie. Wątpię by tyle się zgodziło, bo takich w miarę pewnych buxów jest góra 10, w tym około 3 najbardziej opłacalnych. Jakie linki mieliby dawać pozostali? Do bux.to? :)
0

• Nowicjusz
  • Grupa Validating
  • Postów 3
no ok ale dla mnie np 3 osoby na koncie to cos moze jest ktos taki tez jak ja ze mu trudno o poleconych a 3 osoby to 3 albo 1,5 centa z jednego klikniecia dlatego to juz moze byc cos ;]
0

Użytkownik nie jest zalogowany   JereManU 

• Maniak
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1284
  • Rejestracja 06-marzec 08
:)
0

Użytkownik nie jest zalogowany   kalisz1278 

• <3 Parkour. ;)
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 927
  • Rejestracja 30-grudzień 07

Wyświetl postUżytkownik ralik dnia Aug 21 2008, 00:35 napisał

no ok ale dla mnie np 3 osoby na koncie to cos moze jest ktos taki tez jak ja ze mu trudno o poleconych a 3 osoby to 3 albo 1,5 centa z jednego klikniecia dlatego to juz moze byc cos ;]

O Co Ci chodzi ? :) :) :)
Pzzzzzzzzzzzz, wyleciałem z GPT. : ) Jak coś pw. ; )
0

Użytkownik nie jest zalogowany   slightyboy 

• » Nie®efo®mowaln¥ ™ «
  • Grupa Administrator
  • Postów 2222
  • Rejestracja 27-maj 07
  • Interests:To, tamto, siamto, owanto...
Koledze chodzi oto, że dla niego zdobycie trzech aktywnych poleconych to fikcja, ewentualnie marzenie. A z kolei 1,5 centa za klik (poleconego) to bardzo duży zysk (w Jego mniemaniu). Najprawdopodobniej celem zacytowanego przez Ciebie fragmentu jest zachęcenie nas, ewentualnie przekonanie do tegoż, trzeba przyznać oklepanego już, pomysłu... :)

kalisz1278 - teraz jasne? :)

PS.

Cytat

niektóre bux'y dają więcej niż 1 c za klik Np. 5ivebux.com - 2 c za klik..
I już chłopakowi namieszałeś... :)

Użytkownik slightyboy edytował ten post 21 sierpień 2008 - 16:36

0

• <3 Parkour. ;)
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 927
Jasne Jasne :) Lol.. Bez sensu, cóż. Tyle że wiesz że niektóre bux'y dają więcej niż 1 c za klik ? Np. 5ivebux.com - 2 c za klik.. :) Pozdrawiam.
0

• Nowicjusz
  • Grupa Validating
  • Postów 3
ehh Brawo za wypowiedzi ;] dzieki ze cos konkretnie napisaliscie;] czy jest to znane czy nie ? to nie wiem chcialem tylko pomoc sobie i osoba ktore dopiera zaczynaja ;] .ehh wiem was pewnie stac na wykupienie miliona poleconych ;P. Czemu nie dacie komus kto zaczyna czegos napisac sorka ze nie stylistycznie napisalem ze troche zakrecilem ale mysle ze to bylo zrozumiale . A moze przyznacie sie jak poczatkujacy by tak zaczynali to Wy w tym momencie nie macie poleconych :) cos w tym jest ?:) . Irytujace jest to ze osoby pisza niby na temat ale do tematu nic nie wnosza WY ktoorzy sie wypowiedzieliscie w tej sprawie wogole nie powinniscie pisac zasmiecacie tylko fora w ten sposob ;] Ok osoby poczatkujace takie ktore nie maja poleocnych o takie wlasnie osoby chodzilo a nie o Was. Jak jestescie tacy madrzy to powiedzcie sposob na poleconych ;] ? a nie piszcie bzdur (rzeczy nie wnaszacych nic do dematu ) . Powtarzam to jest dla poczatkujacych A wy co tu robicie ? Triki wam potrzebne ? pzreciesz Wy i wasi poleceni tak dobrze prosperuja ze bez trikow wam sie powinno bardzo dobrze zarabiac ;]. (pisze tka bo dla was 3-5 to przeciesz nic nie jest).
Moderatorze prosbe mam widze ze osoby ktore zarabiaja "kupe" pieniedzy ;] potrafia tylko wysmiewac tych co zaczynaja i dlatego prosze o zamkniecie tematu bo tutaj juz nic nikt podejrzewam madrego nie napisze ;].
0

Użytkownik nie jest zalogowany   brutusik 

• Praktyk
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 146
  • Rejestracja 12-marzec 08
Ja Cię bardzo proszę o poprawę pisowni i stylu, bo ciężko jest zrozumieć, o co ci chodzi. Przypominam, że istnieją znaki interpunkcyjne, wielkie litery, spacje i entery ;P (hehe jaki rym :)) !

Sposób na poleconych? Reklama w firmach mailingowych, własna strona www z reflinkiem, zainteresowani znajomi itp. I nie naskakuj tak bardzo na tych z większym stażem, bo oni też zaczynali bez refferali.

Poklikasz w kilku firmach, dostaniesz wypłaty i za nie kupisz gdzieś refów. I biznes się kręci ;] Nie ma jakiegoś cudownego sposobu na zdobycie poleconych. Sami nie przyjdą ;P I w buxach ciężko ich zdobyć samemu, bo najwięcej ich zgarniają buxowi baronowie :) Bo ich stać na reklamy nowego buxa nawet za kilkanaście, czy kilkadziesiąt dolarów.

A wymiana refami jest już znana dość długo ;P Drugi raz Ameryki nie trzeba odkrywać, więc nie dziw się, że się śmieją!
http://www.surfbary.info - Najlepsze surfbary w sieci! Zarabianie w internecie!
0

Użytkownik nie jest zalogowany   abcdefghijklmnop 

• Uzależniony||Uzależniona
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1909
  • Rejestracja 24-kwiecień 05
Zajrzyj do tego działu: http://www.szuwi.com...onych-f153.html

Zapisz się pod kimś, na pewno w niedługim czasie kolejna osoba zapisze się pod Tobą.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   easyrider 

• Nowicjusz
  • Grupa Validating
  • Postów 1
  • Rejestracja 25-październik 08
  • Interests:film
A tak na poważnie. Czy jeśli ktoś ma naprawdę dobry pomysł na biznes to czy dzieliłby się nim z innymi?
0

#0 Bot Name

• Wstawka
  • Grupa Advert

• <3 Parkour. ;)
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 927
Zainwestuj w jakąś firmę, np. Neobux, Buxout.. Masz sposób :D
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1