To może i ja sobie coś zrecenzuje

W końcu także jestem (jeszcze) Uczestnikiem niektórych programów
dolarek - ostatnio wokół niego strasznie głośno, jak i każdego innego programu Magdy, jednak uważam że należy dać jej szanse a nie skreślać od razu. Kobieta ma głowę na karku i myślę że sobie poradzi

centrum biznesu - j.w.
eurobiznes - tej samej adminki, j.w.
AmCash.eu - nie ma mnie
skarbiec - nie ma mnie
banknocik - nie ma mnie
ekasa - nie znam
protifAds - prezes na urlopie, aktualnie pod opieką jednego admina trochę krucho z reklamami, ale miejmy nadzieje że się sytuacja poprawi
zlotoweczka - nie ma mnie
bez-minimum - nie ma mnie
early-cash - bez komentarza

skarbonka - jeden z lepszych programów, wysokie minimum jest chyba tylko jedynym minusem. ale przy siatce polecoych nie ma co narzekać

. Zmiany zmiany.
swiat-reklam - czas pokaże, trochę za krótko jeszcze na opinię, poprzedni świat reklam do reklam także mi aż tak bardzo nie przeszkadzał bo niezłe efekty reklama dawała

2zlote - nie ma mnie
BalticMails - Ja sobie ten program, podobnie jak i poniższy Luckymails bardzo chwalę, mam mało poleconych, ale spokojnie mozna uzbierac na wypłatę dzięki sporej ilości reklam, a co więcej, wyplaty są szybko realizowane,
Luckymails - czytaj wyżej
Reklamowka - Hooligan moim zdaniem dobrze prowadzi proogram, sporo fajnych konkursów, nie najgorsza ilośc reklam, i naprawde bardzo miły i przyzwoity program
P.S. dziwi mnie tylko że nie pojawił się program pewnego usera o kolorowym wyrazie nicka i twarzy