Forum praca. Zarabianie w internecie: Cat - Temat Od Adminki - Forum praca. Zarabianie w internecie

Skocz do zawartości

• (8 stron) +
  • « Pierwsza
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Cat - Temat Od Adminki sprawy aktualne na dany moment do poddania w dyskusje

Użytkownik nie jest zalogowany   tediboyz 

• Zaawansowany
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 582
  • Rejestracja 23-maj 07

Wyświetl postUżytkownik sylwek160 dnia Sep 24 2008, 22:19 napisał

2 miesiące czekania na wypłatę w Dolarku to tragedia
W EB i CB czekam trochę krócej

Za nasze pieniadze wyjechała na urlop i kupiła kolejny dobry program
Skąd ona się wzięła i dlaczego chce zescamić tak dobre programy

Adminka zapewne nie chce zescamić tych przepysznych programików, ona po prostu przekształci je w pełni legalny - nieopłacalny dla usera - biznes. Szkoda tylko, że zamiast sensownego rozwoju serwisów, które przed sprzedażą stanowiły o jakości polskiego GPT stało się jak to często w Polsce bywa,
Szumne hasła:

Margaryna zamiast masła

A po czasie wszystko się jakoś rozmywa a traci na tym zawsze ten sam element łańcucha GPT - user :/
0

#0 Bot Name

• Wstawka
  • Grupa Advert

Użytkownik nie jest zalogowany   abcdefghijklmnop 

• Uzależniony||Uzależniona
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1909
  • Rejestracja 24-kwiecień 05
Takie są skutki nieodpowiedzialnej sprzedaży, osobie z zerowym doświadczeniem.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   SCO 

• Grupa Użytkownik
  • Postów 1503
  • Rejestracja 28-styczeń 05
Ale wszystko można usprawiedliwić ;), albo niektóre działania, niektórych osób :D ... wiesz co mam na myśli
Admin@Twoj-bank.com I Admin@Sco.warszawa.pl I Admin@E-euro-2012.org
0

Użytkownik nie jest zalogowany   abcdefghijklmnop 

• Grupa Użytkownik
  • Postów 1909
  • Rejestracja 24-kwiecień 05

Wyświetl postUżytkownik SCO dnia Sep 25 2008, 17:39 napisał

Ale wszystko można usprawiedliwić ;) , albo niektóre działania, niektórych osób :D ... wiesz co mam na myśli

Wiem :D

Tak prawdę mówiąc to chyba mało kto miałby pretensje do pampersa za cokolwiek, gdyby nie Anta :) Uważaj SCO żebyś ty jej pupilkiem się nie stał :P

A tak całkiem poważnie to myślę, że jednak sytuacja z wypłatami się ustabilizuje niedługo. Nie jest to anonimowa osoba. Może do wypłaty śmieszna kwota, ale jakby kilkanaście osób poszło na policję nie byłoby tak śmiesznie. Programy są legalne (przynajmniej częściowo), więc raczej adminka nie pozwoliłaby sobie na kradzież pieniędzy.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   tomi135 

• Grupa Administrator
  • Postów 2916
  • Rejestracja 10-luty 08
Idą zmiany.
Potrafi mi ktoś przełożyć na chłopski rozum co Adminka miała na myśli w ostatnim komunikacie z wczoraj/dzisiaj.
Rozumiem, że od 20 października bedą nowe zasady. Ale nie rozumiem tego co popisała o stanie przejściowym.
Chodzi, mi o to czy mogę liczyć na zrezygnowanie z programów z wybraniem środków, nawet jak nie mam minimum.

Pozdrawiam
0

Użytkownik nie jest zalogowany   sylwek160 

• Wieloryb forumowy
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 844
  • Rejestracja 20-grudzień 05
  • Interests:sexxx
Jeśli jesteś w kilku programach Adminki to możesz przelać zarobki do jednego programu.
Musisz tylko do niej napisać.

Użytkownik sylwek160 edytował ten post 27 wrzesień 2008 - 16:21

0

Użytkownik nie jest zalogowany   poop 

• Maniak
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1360
  • Rejestracja 22-październik 05

Cytat

8. Jezeli Partner wykonuje zlecenia takze w ramach innego serwisu Wlasciciela, moze uzyskac wyplate prowizji wczesniej, na nastepujacych warunkach:
a) suma prowizji z wykonywanych zlecen w 2 serwisach Wlasciciela na Koncie tego samego Partnera wynosi (w przeliczeniu z innych walut) minimum 19$,
:icon_redface: suma prowizji z wykonywanych zlecen w 3 serwisach Wlasciciela na Koncie tego samego Partnera wynosi (w przeliczeniu z innych walut) minimum 28$,
c) suma prowizji z wykonywanych zlecen w 4 serwisach Wlasciciela na Koncie tego samego Partnera wynosi (w przeliczeniu z innych walut) minimum 37$.

Trzeba będzie jeszcze dodać opcję z 5. serwisem.
w sumie jak będzie np. 46$ z pięciu serwisów minimum, to na pewno będzie lepsze rozwiązanie wypłacić z wszystkich na raz, a nie zbierać w każdym do minimum i wypłacać oddzielnie :)
Stopka do wynajęcia: 3 zł / miesiąc || 30 zł / rok
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Lexsus1 

• Znawca
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 384
  • Rejestracja 07-maj 06
Zeby teraz otrzymac te zgroamdzone srdoki w programach to trzeba napisac do adminki maila zeby przelała kase bez minimum czy wogóle nie bedzie jeje przelewac bo sie pogubilem jzu po wakacjach wogóle jakis obłed:/ ??
0

• Wieloryb forumowy
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 844
Żeby przelać zarobki do jednego programu nie musisz mieć minimum.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   SCO 

• Grupa Użytkownik
  • Postów 1503
  • Rejestracja 28-styczeń 05
Jak dla mnie to te umowy to całkiem niezły pomysł :)
Przynajmniej bedzie jakiś argument do wypłat, czyż nie :> ?
Admin@Twoj-bank.com I Admin@Sco.warszawa.pl I Admin@E-euro-2012.org
0

Użytkownik nie jest zalogowany   adam20s 

• Dyskutant
  • Grupa Validating
  • Postów 207
  • Rejestracja 18-wrzesień 07

Wyświetl postUżytkownik SCO dnia Sep 29 2008, 00:26 napisał

Jak dla mnie to te umowy to całkiem niezły pomysł :)
Przynajmniej bedzie jakiś argument do wypłat, czyż nie :> ?

Może i to będzie jakiś argument ale sądze, że dla 50% użytkowników będzie to bodziec do wydania na reklamy i usunięcia konta.
Administrator amcash.eu
0

• Grupa Administrator
  • Postów 2916
  • Rejestracja 10-luty 08
Umowa sama w sobie nie stanowi problemu. Rzecz jest w czymś innym, Adminka dała pokaz słabej rzetelności w tym co robi, ja odnoszę wrażenie że ma straszny bałagan i do tego problemy z wypłacalnością. To w połączeniu z wysokim minimum potrafi skutecznie odstraszyć. Wracając do umowy, fajnie by było znać jej treść zanim zacznie się klikać na nowych warunkach. W umowie zawieranej w momencie zlecania wypłaty, jak człowiek się napracuje, nasprowadza refków, może wyjść jakiś paskudny punkt nie do przyjęcia, i co wtedy ?. Dla tego, uważam, ze umowa powinna być zawarta już na rozpoczęciu "pracy".

Pozdrawiam
0

Użytkownik nie jest zalogowany   arax5 

• Dyskutant
  • Grupa Validating
  • Postów 235
  • Rejestracja 05-kwiecień 07
Sprzedanie przez Pampersa serwisu CAT Magdalenie, jak większość słusznie zauważyła, stało się długotrwałym, stopniowym i powolnym, ale nieuchronnym staczaniem się wszystkich programów ku przeciętności (którą mamy obecnie), a niedługo zapewne aktywnych użytkowników pozostanie tam garstka...
Te ciągłe zmiany, dziesiątki ankiet, duże opóźnienia w wypłatach, wyjazdy urlopowe nie wpływają korzystnie na wizerunek aktualnego właściciela CAT. To, co było tak cenione u Pampersa, to przede wszystkim:
- szybko realizowane wypłaty
- stabilność wszystkich programów (Pampers nie robił dziesiątek zmian i dziesiątek sondaży co o tym myślą użytkownicy)
- pełen profesjonalizm w każdym calu, wyczuwalny przez każdego zapisanego uczestnika CAT
- aktywny udział Pampersa w dyskusji nt. swoich firm na forum szuwi.com

Nowa właścicielka całego serwisu niestety nie radzi sobie najlepiej z tym wszystkim. Przeglądałem kilka stron wcześniej w tym temacie i widzę, że w ciągu ostatnich dwóch-trzech miesięcy pani Magdalena w ogóle nie raczyła się tutaj odezwać! Czyżby świadomie zrezygnowała z tej formy komunikacji z uczestnikami jej programów? Może zauważyła, że prawie nikt nie popiera jej "nowatorskich" pomysłów, jakimi ciągle nas zaskakuje? A może boi się fali krytyki? Być może także, że ma dużo pracy i jest zajęta...
Szkoda jednak, że nie ustosunkowuje się tutaj, na forum publicznym, gdzie można przeprowadzić dyskusję, tylko rozsyła te "sondaże", na które są góra 3 odpowiedzi. Może jeszcze w tym roku napisze coś od siebie na forum :)

PS.
Ciekawe, czy któryś z programów z cash-ad-team dostanie w tym roku Szuwara. W poprzednim roku dolarek otrzymał złotego Szuwara za najlepszy program, a Centrum-Biznesu bodajże brązowego Szuwara.

Użytkownik arax5 edytował ten post 06 październik 2008 - 14:45

0

Użytkownik nie jest zalogowany   Zunrin 

• Stażysta
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 93
  • Rejestracja 07-listopad 07
Grad Szuwarów może być... Patrząc po ubiegłorocznych kategoriach, to szykuje nam się finalista w rankingach:
- Najgorsza polska firma GPTR,
- Najgorszy WM polski,
- Największe rozczarowanie GPTR,
- Największe rozczarowanie - wydarzenia, zjawiska...
Ale tym to adminka się pewnie nie będzie chwalić.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   logiczek 

• Maniak
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1103
  • Rejestracja 01-kwiecień 06
Ja mam pare pytań do adminki?
Na maile wysyłane nie odpowiada więc może tutaj...?

1. Nie dochodza w strefiebiznesu do mnie maile ani na indbox ani na skrzynke choc mam zaznacone to i to od prawie 2 miesiecy choc w ptc kliam codziennie i jestem aktywny.

2. Nie otrzymałem zarządanej przed zmianą w strefiebiznesu wypłaty która została ni z tego ni z owego anulowana? o co chodzi?

3. jak adminka była na wakacjach to był chyba sierpień w ostatnim dniu był błąd bazy mysql i było ze jest 0zarejestrowanych itd - brak bazy danych krótko mówiąc. Mialem premiowane reklamy ktorych nie moglem wykorzystac mimo pisania maili czy moge je odzyskac bo powinnem miec takie prawo bo byl ostatni dzien miesiaca i z przyczyn technicznych lezacych po winie admina nie moglem ich zamowic - odpowiedzi na maile brak do tej pory.

Oraz dlaczego nie ureguluje wypłat skoro ma jakiś kapitał tylko kupuje kolejne programy? Hm?

Użytkownik logiczek edytował ten post 07 październik 2008 - 15:27

0

Użytkownik nie jest zalogowany   arax5 

• Dyskutant
  • Grupa Validating
  • Postów 235
  • Rejestracja 05-kwiecień 07

Wyświetl postUżytkownik logiczek dnia Oct 7 2008, 16:28 napisał

Ja mam pare pytań do adminki?
1. Na maile wysyłane nie odpowiada więc może tutaj...?

2. Oraz dlaczego nie ureguluje wypłat skoro ma jakiś kapitał tylko kupuje kolejne programy? Hm?

1. Na to bym nie liczył, bo admina zabrała tutaj głos po raz ostatni...21 lipca, a więc 2,5 miesiąca temu!!!

2. Jakie zakupila kolejne programy? Sorry za pytanie, ale nie jestem w temacie, a chciałbym to wiedzieć. :)

EDIT:
Jeśli chodzi o te Szuwary, to oczywiście celowo napisałem, że w tamtym roku dolarek został uznany za najlepszą firmę, a Centru-Biznesu otrzymało brązowy Szuwar. Chciałem przypomnieć aktualnemu właścicielowi (p. Magdalenie), że jeszcze pół roku temu CAT to była ścisła czołówka. Teraz pewnie też będzie worek nagród, ale w tych złych kategoriach, o których wspomniał Zunrin.

Użytkownik arax5 edytował ten post 07 październik 2008 - 15:54

0

Użytkownik nie jest zalogowany   kw73ECBarre 

• Dyskutant
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 334
  • Rejestracja 04-kwiecień 08
Ja też chcę wiedzieć ,bo na 100% się tam nie zapiszę
AzjaBux-Refback-Info, Płacę RefBack -dołącz -wyciskamy kasę z buxów.
Wypłata z WebMoney na dowolny Polski Bank przez mój KANTOR-KUPNO /SPRZEDAŻ/WYMIANA AP/PP/MB i inne banki.
0

• Grupa Administrator
  • Postów 2916
  • Rejestracja 10-luty 08
Skarbonkę kupiła.

Wyświetl postUżytkownik logiczek dnia Oct 7 2008, 16:28 napisał

2. Nie otrzymałem zarządanej przed zmianą w strefiebiznesu wypłaty która została ni z tego ni z owego anulowana? o co chodzi?

Miałem identycznie, napisałem wezwanie, w którym wyznaczyłem swój termin wypłaty. Po trzech godzinach odpisała, że wypłatę przecież już dawno zrealizowała. Zażądałem potwierdzenia bankowego i wtedy okazało sie, że wypłaty nie zrealizowała, tylko odhaczyła gdzieś sobie, że przelew został wysłany. W każdym razie wypłatę na drugi dzień , od interwencji otrzymałem.

Pozdrawiam

Użytkownik tomi135 edytował ten post 07 październik 2008 - 16:05

0

• Wieloryb forumowy
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 844
wypłat brak, a kupiła 3 programy Przemekts & SCO
GrassMails
KasaNaPiwo