Piszesz o wykorzystywaniu potencjału a ja po raz kolejny piszę - "dajcie mi popracować".
Żadna sugestia nie jest niewygodna. Twoja również. Po prostu z niezwykłą powtarzalnością krytykujesz moje pomysły. Dlatego proponuję Ci, abyś zrezygnował z uczestnictwa w programie.
Bez-minimum.info dziwna opinia
#0 Bot Name
Napisano 24 czerwiec 2008 - 19:39
Użytkownik tomi135 dnia Jun 24 2008, 20:07 napisał
Panie Gamelover, nie napisałem, że wszystko mi się nie podoba, nie podobają mi się ostatnie "nowości" to fakt. Nie zmienia to jednak stanu rzeczy, że program bez-minimun dalej uważam, za jeden z lepszych polskich systemów. To tak dla jasności 
Zrozum tylko jedną rzecz komputer stacjonarny na 15s pracy zużywa prądu za 0.02gr, a samą energią nie żyje i tego kliki poleconych nie zrekompensują. Można powiedzieć, że mogę klikać innym linki do PTP, a oni będą moje klikać. Tylko, że nie ma polskiego PTP. Moje rozczarowanie bierze się z stąd, że liczyłem na to, że wykorzystasz potencjał tkwiący w posiadaniu dwóch systemów, w celu dalszego ich rozwoju również, w kierunku sprzyjającym klikaczowi. Mam nadzieję, że moje sugestie nie są słuszne i chcę sie mylić. Jednak Tobie zamiast sugerować moją rezygnację z twoich systemów radziłbym jednak pewne spostrzeżenia brać pod uwagę, bo może być, że w nich kryje się chociaż trochę racji. Trochę pokory by Ci nie zaszkodziło.
Teraz mam dobrą wiadomość. Zamierzam przez jakiś czas na temat Twoich poczynań się nie wypowiadać.
Pozdrawiam
PS
Mam nadzieję, że moich wypowiedzi nie uważasz za niewygodne.
Zrozum tylko jedną rzecz komputer stacjonarny na 15s pracy zużywa prądu za 0.02gr, a samą energią nie żyje i tego kliki poleconych nie zrekompensują. Można powiedzieć, że mogę klikać innym linki do PTP, a oni będą moje klikać. Tylko, że nie ma polskiego PTP. Moje rozczarowanie bierze się z stąd, że liczyłem na to, że wykorzystasz potencjał tkwiący w posiadaniu dwóch systemów, w celu dalszego ich rozwoju również, w kierunku sprzyjającym klikaczowi. Mam nadzieję, że moje sugestie nie są słuszne i chcę sie mylić. Jednak Tobie zamiast sugerować moją rezygnację z twoich systemów radziłbym jednak pewne spostrzeżenia brać pod uwagę, bo może być, że w nich kryje się chociaż trochę racji. Trochę pokory by Ci nie zaszkodziło.
Teraz mam dobrą wiadomość. Zamierzam przez jakiś czas na temat Twoich poczynań się nie wypowiadać.
Pozdrawiam
PS
Mam nadzieję, że moich wypowiedzi nie uważasz za niewygodne.
Współczuję tomi
Napisano 24 czerwiec 2008 - 19:40
Użytkownik gamelover dnia Jun 24 2008, 20:34 napisał
Piszesz o wykorzystywaniu potencjału a ja po raz kolejny piszę - "dajcie mi popracować".
Żadna sugestia nie jest niewygodna. Twoja również. Po prostu z niezwykłą powtarzalnością krytykujesz moje pomysły. Dlatego proponuję Ci, abyś zrezygnował z uczestnictwa w programie.
Jeżeli traktujesz, moje ostatnie wypowiedzi jako typowy atak na Twoją osobę, to już obiecałem, ze nie będę komentował dalszych zamian, a jestem dość słowny
Proponuję rozejm, to znaczy ja wojny nie wypowiadałem, ale chyba tak jestem odbierany, a przynajmniej mam takie przeczucie.
Użytkownik kaskader dnia Jun 24 2008, 20:42 napisał
Współczuję tomi
Proponuję wyłączyć komputer, to chociaż dokładać nie bedziesz.
Wiesz, coraz częściej się z Tobą zgadzam.
Pozdrawiam
Użytkownik tomi135 edytował ten post 24 czerwiec 2008 - 20:04
Napisano 26 lipiec 2008 - 21:25
Użytkownik M1H4U dnia Jul 26 2008, 21:46 napisał
Co się dzieje, od kilku dni nie dostałem ani jednego e-maila, a ostatni jaki przyszedł, był dziwny, po kliknięciu w niego było napisane "adres e-mail nie odnaleziony"
Wina leży raczej po Twojej stronie.Bo przykładowo ja dziś dostałem 4 maile z bez-minimum
Napisano 02 sierpień 2008 - 10:58
To tzw resend, znaczy tyle że oglądałeś już głównego maila.
Napisano 24 sierpień 2008 - 11:16
czy ma ktoś jakiś kontakt z gameloverem? bo pisałem przez formularz w b-m ale nie odpisał...martwi mnie chyba dwumiesięczna weryfikacja konta paypal...kasa rośnie i rośnie i nie mogę jej wypłacić...znaczy mogę, ale chciałbym na PP
Legia Warszawa + Pogoń Szczecin + Olimpia Elbląg + Zagłębie Sosnowiec + ADO Den Haag + Juventus Turyn BRACI SIĘ NIE TRACI!
Napisano 24 sierpień 2008 - 12:30
Wypłać sobie na mbank, od 3 września możesz sobie przelać kasę na PP
Napisano 24 sierpień 2008 - 13:58
Użytkownik pampers dnia Aug 24 2008, 13:33 napisał
Wypłać sobie na mbank, od 3 września możesz sobie przelać kasę na PP 
już o tym myślałem
Legia Warszawa + Pogoń Szczecin + Olimpia Elbląg + Zagłębie Sosnowiec + ADO Den Haag + Juventus Turyn BRACI SIĘ NIE TRACI!
Napisano 05 styczeń 2009 - 22:20
Odkopuję.
Po ostatnim admin mailu proponuję zmienić nazwę programu. Mija się z prawdą.
Próg wypłaty podwyższony do 25$ (chyba najwyższe minimum w polskich ptrach), a program nazywa się bez-minimum.info
Próg wypłaty podwyższony do 25$ (chyba najwyższe minimum w polskich ptrach), a program nazywa się bez-minimum.info
Napisano 05 styczeń 2009 - 23:15
Szkoda byloby marnotrawić fajną domenę oraz inwestować 70$ na nową licencję dla nowej nazwy programu. Statut programu na stronie głównej co do minimum zmienił się już dość dawno temu, podczas mojej nieudanej weryfikacji Paypal - już wtedy program przestał być programem stricte bez-minimum.
Napisano 06 styczeń 2009 - 01:10
Użytkownik gamelover dnia Jan 5 2009, 23:12 napisał
Szkoda byloby marnotrawić fajną domenę oraz inwestować 70$ na nową licencję dla nowej nazwy programu. Statut programu na stronie głównej co do minimum zmienił się już dość dawno temu, podczas mojej nieudanej weryfikacji Paypal - już wtedy program przestał być programem stricte bez-minimum.
No tak ale wtedy obowiązywało jeszcze normalne, w miarę względne minimum w wysokości 1$ a teraz to lekka przesada 25$, rozumiem na 5$ ale nie aż tyle, moim zdaniem jako usera tego programu to lekka kpina. Większość adminów chce żeby w ich programach minimum było coraz mniejsze a ty na odwrót, jak to jest. Rozumiem miałeś powody bo się nie wyrabiasz, rozumiem to może to się wyda dziwne ale mam tak samo że prowadząc stronkę muszę myśleć o newsach nowych udogodnieniach i do tego zarabiać kasę na programach klikając lub robiąc co innego, ale mogłeś to minimum jakoś łagodniej a nie z grubej rury.
Napisano 06 styczeń 2009 - 12:09
Użytkownik pawel99922 dnia Jan 5 2009, 22:17 napisał
Użytkownik gamelover dnia Jan 5 2009, 23:12 napisał
Źle mnie zrozumiałeś. To miał być sarkazm.
Napisano 06 styczeń 2009 - 12:45
Użytkownik pawel99922 dnia Jan 5 2009, 22:17 napisał
Odkopuję.
Adminowi kasa sie skończyła i zaczyna kombinować
I dlatego po raz kolejny wygłoszę swoje hasło "Precz z gameloverem!"
Napisano 06 styczeń 2009 - 13:18
Tu akurat minimum jest do nie osiagniecia,przynajmniej dla mnie :/ chyba bedzie trzeba wydac wszystkie pieniadze...
Napisano 06 styczeń 2009 - 14:07
Minimum dla promotorów i to dobrych.... a źe nie kaźdy jest promotorem - nie kaźdy dobije do minimum 
Ja przypuszczalnie rezygnuje ...
Ja przypuszczalnie rezygnuje ...
Napisano 06 styczeń 2009 - 14:11

Logowanie »
Do góry