Witam ! Założyłem nowy temat gdyż w ostatnich miesiącach powstało wiele adbuxopodobnych programów. W związku z tym mam pytanie: z których poniższych systemów otrzymaliście wypłaty (jeśli w ogóle je otrzymaliście) w przeciągu 3 ostatnich miesięcy ?
1. Clickbux.org
2. Bux.to
3. Advercash
4. Englandbux
5. Topbux
Proszę o opinie. Pozdrawiam !
Strona 1 z 1
Czy Płacą ?
#0 Bot Name
Napisano 09 grudzień 2007 - 16:39
Użytkownik slightyboy dnia Dec 9 2007, 16:32 napisał
Slightboy ile czekałeś na pieniądze ???
Ja zleciłem w bux.to wypłatę 5 listopada na kwotę 10.07$ i do tej pory pieniędzy nie otrzymałem na PayPal. W statusie pisze mi non stop "Pending Audit".
Trochę mnie to niepokoi, że czekam na wypłatę już 33 dni !!!
W dziale Payments, gdzie prezentowane są skany wypłat, wszędzie widać bardzo duże kwoty przekraczające często 100$. Natomiast prawie nie widać wypłat zawierających dolary i centy. Widać same tzw. "równe sumy", które sięgają nawet 999 dolarów!
Slightboy, napisz ile czekałeś na wypłatę z bux.to i czy pisałeś coś do administracji tej firmy (np. w związku z wypłatą środków).
Napisano 09 grudzień 2007 - 17:03
Spokojnie arax... 
Ta wypłata o której wspomniałem to wypłata sprzed bodaj 2 miesięcy (kolega pytał o stan z ostatnich trzech miesięcy). Osobiście także oczekuję na wypłatę (zażądana 6 listopada - dzień po Tobie) - na razie jestem spokojny, bo ostatnio również sporo czasu zajęło im wypłacenie moich $10 (konkretnie blisko 2 miesiące - z tym, że musiałem zażądać wypłatę dwa razy, bo za pierwszym razem transakcję umorzono, ze względu na moje rzekome oszustwa). Co do maila, kiedyś wysłałem, ale odpowiedź żadna, więc jeśli efekt jakiś był to nie mogę Ci powiedzieć na 100%.
PS. Zmotywowałeś mnie, napisałem właśnie maila w sprawie tej wypłaty, zobaczymy, czy będą pieniążki czy oskarżenie o defraudację.
Ta wypłata o której wspomniałem to wypłata sprzed bodaj 2 miesięcy (kolega pytał o stan z ostatnich trzech miesięcy). Osobiście także oczekuję na wypłatę (zażądana 6 listopada - dzień po Tobie) - na razie jestem spokojny, bo ostatnio również sporo czasu zajęło im wypłacenie moich $10 (konkretnie blisko 2 miesiące - z tym, że musiałem zażądać wypłatę dwa razy, bo za pierwszym razem transakcję umorzono, ze względu na moje rzekome oszustwa). Co do maila, kiedyś wysłałem, ale odpowiedź żadna, więc jeśli efekt jakiś był to nie mogę Ci powiedzieć na 100%.
PS. Zmotywowałeś mnie, napisałem właśnie maila w sprawie tej wypłaty, zobaczymy, czy będą pieniążki czy oskarżenie o defraudację.
Napisano 16 grudzień 2007 - 15:42
Użytkownik slightyboy dnia Dec 9 2007, 17:06 napisał
Spokojnie arax...
Slightboy, co z twoim e-mailem ???
Czy dostałeś pieniądze z bux.to, czy wogóle dostałeś jakąś odpowiedź od admina bux.to ???
Proszę, odpowiedz, bo ja póki co pieniędzy NIE otrzymałem.
Pozdrawiam
Napisano 16 grudzień 2007 - 17:09
No ja mam podobny problem z bux.to Ja czekam już od połowy października i napisałem maila do admina z zapytaniem kiedy zostana wyłacone mi pieniadze które zarobiłem i dostałem odpowiedź zebym czekał i że napewno dostane moją kasę. Admin zapewnil mnie o swojej uczciwosci. Poeczekam do końca roku i znów napisze.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Napisano 17 grudzień 2007 - 15:56
Użytkownik slightyboy dnia Dec 16 2007, 17:56 napisał
Odpowiedź zgodnie z oczekiwaniami do tej pory nie dotarła. Pieniędzy również nie ma, ale z moich obliczeń wynika, że termin wypłaty mija w najbliższy wtorek (tj. 18.12.2007). Zobaczymy czy będą pieniądze, czy zmiana statusu na 'Cancelled'. 
Z twoich opinii i wielu innych userów wnioskuje, że w bux,to nie warto być.
No bo wypłata jest w tej firmie loterią, a jeżeli nawet uda się ją otrzymać, to dochodzi ona na konto w PayPalu nie po miesiącu, ale po 2 miesiącach!!!
Dziwna firma z tego bux.to jest. Ostatnio mnie i moim poleconym w bux.to często nie nalicza linków - pojawia się czerwony znak X. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, dodam, że reklamę oglądam szczegółowo, klikam nawet w linki znajdujące się na stronie reklamodawcy, ale z zerowym skutkiem.
Być może admin bux.to specjalnie wprowadza takie checa, żeby klikać w ten sam link po kilka razy, a być może to zwykły błąd (w co osobiście nie wierzę!).
Jedynym rozwiązaniem tego problemu, to ponowne zalogowanie się na swoje konto i klikanie od nowa w te linki, które nam poprzednio nie zaliczyło.
Slightboy, ciekawy jestem Twojej opinii na ten temat. Czy myślisz podobnie jak ja, czy też to normalne, że dość często nie nalicza klików (i oczywiście wynagrodznia również
P.S.
Nie wiem jak ta sprawa wyglądam na przeglądarce Internet Explorer. Na Mozilla Firefox niestety często nie nalicza linków.
Czekam na wasze opinie
arax5
Napisano 17 grudzień 2007 - 16:10
Użytkownik kmkamo dnia Dec 16 2007, 17:12 napisał
No ja mam podobny problem z bux.to Ja czekam już od połowy października i napisałem maila do admina z zapytaniem kiedy zostana wyłacone mi pieniadze które zarobiłem i dostałem odpowiedź zebym czekał i że napewno dostane moją kasę. Admin zapewnil mnie o swojej uczciwosci. Poeczekam do końca roku i znów napisze.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
dostałam kasę po 2 mies
z 15 X
Napisano 17 grudzień 2007 - 18:04
Rozumiem, że chodzi o ogólne refleksję na temat Bux.to. Zacznę może od problemów z naliczaniem. Przyznam, również je miewam. Część reklam zlicza prawidłowo, część nie za pierwszym razem. Zazwyczaj czekam jakiś czas (ok. 30 minut) i klikam ponownie, przeważnie kończy się to sukcesem. Co do wiarygodności firmy i jej wypłacalności... Hmm... Problemy, owszem miałem, ale jednak pieniądze doszły (po dość długim czasie). Z tego co przeczytałem na forum Bux, userzy, którzy zainwestowali, czy to w referrali, czy konta premium, wypłaty otrzymują o wiele szybciej (nie tylko ze względu na to, iż reguluje to regulamin). Niestety, my "szarzy" użytkownicy, jesteśmy skazani na odraczanie terminów wypłat (wydaje mi się, że firma by właśnie zyskać na czasie realizację pierwszej z moich wypłat zawiesiła) i ciągłe nerwy, czy "wypłatową loterię". Cóż, tutaj firma dyktuje warunki i choć deklarują o swojej uczciwości, sami wiemy jak to z nią bywa... 
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
#0 Bot Name
Napisano 17 grudzień 2007 - 22:54
wiecie, skoro zbieracie tą kasę, to warto zainwestować, np po to by szybciej dostać wypłatę, albo szybciej zbierać. Ja osobiście dochodzę do wypłaty w bux.to i planuje zakupić 15 referków, po prostu chce zainwestować by zarabiać więcej, ale zawsze jest to ryzyko.
A co do tych linków w bux.to. polecam klikać do godziny 16 bo po 16 serwer jest obciążony i łapie zacięcia, poprostu za duzo zapytań do bazy danych i zamek.
A co do tych linków w bux.to. polecam klikać do godziny 16 bo po 16 serwer jest obciążony i łapie zacięcia, poprostu za duzo zapytań do bazy danych i zamek.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Logowanie »

Do góry