Ja za banerki w jednej firmie conajmniej 1 mio + piratenbattle na razie 0,4 mio
Ile Lose dziennie
#0 Bot Name
Napisano 27 marzec 2007 - 19:53
To ja chętnie dowiedziałbym się Panowie jak zarabiacie 1mln Lose dziennie.
Profitads.pl - Najlepszy Polski PTR !!!
Praca przez internet, zarabianie w internecie - tylko płacące firmy, zawsze pewne informacje.
Praca przez internet, zarabianie w internecie - tylko płacące firmy, zawsze pewne informacje.
Napisano 27 marzec 2007 - 20:15
W ebesucher masz do 70k(licząc 70 lose pkt) na godzine. Mozna też sprzedawać pkt eurlose(jak dużo klikasz to masz 5k pkt czyli(licząc 300 lose/pkt) 1,5 mio, ale bardziej się opłaca zbierać na kase, będzie ok 0,75 Euro[albo mniej, nie wiem jaki będzie przelicznik])
wiem, że w losetraum.de dużo sie zbiera, ale nie pamiętam nawet ile.
wiem, że w losetraum.de dużo sie zbiera, ale nie pamiętam nawet ile.
Szukam pomysłów na stronki.
Żyje w realu. Pozostał jedynie sentyment do forum i kilku firm...
Żyje w realu. Pozostał jedynie sentyment do forum i kilku firm...
Napisano 28 marzec 2007 - 08:52
ja wczoraj w losetraum uzbierałem 200 000 lose w godzine to dużo czy mało. Podajcie firmy w których da rade uzbierać więcej. Narazie jestem tylko w losetraum . Moge zapisać się nawet z czyjegoś polecenia ale tylko jak firma będzie dobra.
A właśnie pro po poleconych gdzie w losetraum można znaleźć ilu ich mamy, a tak wogule to jaki procent od poleconych otrzymujemy w losetraum???
Ale pytań naczaskałem...
A właśnie pro po poleconych gdzie w losetraum można znaleźć ilu ich mamy, a tak wogule to jaki procent od poleconych otrzymujemy w losetraum???
Ale pytań naczaskałem...
Napisano 28 marzec 2007 - 08:55
ja wczoraj w losetraum uzbierałem 200 000 lose w godzine to dużo czy mało. Podajcie firmy w których da rade uzbierać więcej. Narazie jestem tylko w losetraum . Moge zapisać się nawet z czyjegoś polecenia ale tylko jak firma będzie dobra.
Ale pytań naczaskałem...
Ale pytań naczaskałem...
Napisano 04 kwiecień 2007 - 14:38
Jeśli chodzi o zarabianie za kasę to raczej lose jest kiepsko płatne, lepiej jest klikać za pkt które są zamieniane na euro, ale jakbyś chciał sprzedać swoje loski (3,2 mln za 1 Euro na Paypala) albo uzyskać info na temat innych firm do zarabiania napisz na PW.
Napisano 04 kwiecień 2007 - 21:56
chtnie dowiem si jak zbierasz lose poza losetraum w tak wielkich ilosciach
Profitads.pl - Najlepszy Polski PTR !!!
Napisano 07 kwiecień 2007 - 16:40
dobry sposob na zarobek lose to zapisywanie sie do firm ktore co kilka dni sla nam na mails kody ktore nalezy wklepac w firmie by uzyskac bonuslose ktore mozemy wykozystac na gry. Wtedy najlepiej grac w gry typu 50:50 zawsze cos lose wpadnie i to za darmo.
A oto niektore firmy ktore sla kody:
schnappilose.se , galaxie-world.de , loseregen.de , losein.de , globalpalace.de
A oto niektore firmy ktore sla kody:
schnappilose.se , galaxie-world.de , loseregen.de , losein.de , globalpalace.de
:hura:[url=http://www.cash-emails.com/pages/index.php?refid=realista2005][size=18][b] Cash-Emails :hura:
Napisano 08 kwiecień 2007 - 20:11
Samemu do tego dojdź 
Troszke inwencji własnej......
Dzisiaj wszyscy by chcieli od razu mieć wszystko wyłożone na gotowe na tacy i jeszcze, zeby ich za rączke poprowadzić.
Podobnie z programami, które ja opisuje. Nie wystarczy fakt, iż opisałem wszystko w ponad 100 postach i dodatkowo ze szczegółami opisałem na stronie, to jeszcze dostaje na PW wiadomości w stylu "a o co w tym chodzi", "jak ty to robisz, itd.", "a podaj mi to czy tamto ....".
To już się nazywa szczyt lenistwa.
Mi dojście do tego stanu rzeczy zajęło prawie pół roku i nikt mi w tym nie pomagał i nie wskazywał co jest lepsze, a co gorsze.
Sorki, ale coś mam chyba dzisiaj zły humor :/
Troszke inwencji własnej......
Dzisiaj wszyscy by chcieli od razu mieć wszystko wyłożone na gotowe na tacy i jeszcze, zeby ich za rączke poprowadzić.
Podobnie z programami, które ja opisuje. Nie wystarczy fakt, iż opisałem wszystko w ponad 100 postach i dodatkowo ze szczegółami opisałem na stronie, to jeszcze dostaje na PW wiadomości w stylu "a o co w tym chodzi", "jak ty to robisz, itd.", "a podaj mi to czy tamto ....".
To już się nazywa szczyt lenistwa.
Mi dojście do tego stanu rzeczy zajęło prawie pół roku i nikt mi w tym nie pomagał i nie wskazywał co jest lepsze, a co gorsze.
Sorki, ale coś mam chyba dzisiaj zły humor :/
GRAJ on-line i zarabiaj $ w Dungeons&Treasures.... wypłaty na PayPal !!!!
Napisano 09 czerwiec 2007 - 21:45
czasem idzie z górki i sie szybko zarobi, ale uwierz że jeszcze szybciej można stracić, a ta niby LOSE ZABAWA wciąga jak cholera
to gorsze niż hazard
dobrze że lose jest tanie i jak człowiek straci kilkadziesiąt baniek to nie ma aż takich wyrzutów sumienia
Napisano 10 czerwiec 2007 - 09:14
jeszcze nie dawno chwaliłem cię 200k w losetraum
a teraz 2-7mio dziennie
#0 Bot Name
Napisano 10 czerwiec 2007 - 11:48
a ile jest warty okolo 1mio lose i gdzie go sprzedac na kase??

Logowanie »

Do góry