Ok dzięki wielkie ;]

Wyplac z klamm !
Rozpoczęty przez Klemik, 02 Dec 2006 21:12
Napisano 14 December 2007 - 15:24

Bot Name
Napisano 15 December 2007 - 10:08

Czyli trzeba sobie własne konto załatwić? czy jak bo nie rozumiem
Napisano 15 December 2007 - 12:12

No jak masz kogoś kto ma niemieckie konto to możesz wypłacić ;]
A jeszcze mam pytanie mam tam takie coś do zaznaczenia: "als Werbeguthaben ins WMS transferieren" co to jest tam trzeba jakiś login i hasło podać jeszcze
A jeszcze mam pytanie mam tam takie coś do zaznaczenia: "als Werbeguthaben ins WMS transferieren" co to jest tam trzeba jakiś login i hasło podać jeszcze

Użytkownik michalolawa edytował ten post 15 December 2007 - 12:15
Napisano 27 December 2007 - 12:55

Nie, właśnie nie zażądałem bo kuzyn zapomniał podać mi nr konta przed wyjazdem do Polski :/ więc teraz chyba dorobie sobie jeszcze i na lato wypłace^^ Już pewnie zażądałeś i dostałeś wypłatę smile.gif, ale odpowiem- pole "als Werbeguthaben ins WMS transferieren" ma być odznaczone. Zwlekałem troszkę z odpowiedzią, bo właśnie dziś zażądałem wypłatę smile.gif i chciałem się upewnić się co z tym polem.

Napisano 15 January 2008 - 21:30

Fajnie że klamm znów jest wypłacalny

Napisano 17 January 2008 - 10:50

Sposob, ktory prezentujesz w ofertach jest ok, ale w klamm jedno konto moze wykorzystac tylko kilku uzytkownikow. Chyba ze cos sie zmienilo, bo nie sledze ostatnio co dzieje sie w tym scamie.
Napisano 19 January 2008 - 19:59

Jak ktoś jest zainteresowany wypłatą kasy to piszcie PW. W sumie mnie jakoś klamm nigdy nie bawił, ale raz dostałem wypłaty i to bardzo dawno temu i przestałem dalej tam zarabiać. Wpadłem na ten powracający temat zupełnie przypadkowo i tak mi się przypomniało, że w Niemczech siedzi kumpel, który tam pracuje już od 1,5 roku :| I widzę się z nim co około 2 tygodnie. Dlatego jeżeli ktoś chcę wypłacić kasę to z jego pośrednictwem można to będzie załatwić, jednakże potrwa to trochę....no i też kwestia w jakim czasie klamm przelewa pieniądze na niemieckie konto.
Bot Name
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych