Cały GPTR pada, szambo powoli spływa w dół....
Napisano 21 August 2006 - 11:59

Bot Name
Napisano 21 August 2006 - 12:18

Napisano 21 August 2006 - 13:40

czasem masz dniówki 1000zl a czasem przez kilka meisiecy nicTy naprawde jesteś taki tępy? W pierwszej linicje mojego postu zaznaczyłem zę GPTR to nie GP.
150zł za 3 dni?No właśnie a ja czasem mam dniówki po 1k pln, nie ruszając się z domu z GP (nie GPTR, czyli nie klikając w maile!)

Napisano 21 August 2006 - 21:42

Ty naprawde jesteś taki tępy? W pierwszej linicje mojego postu zaznaczyłem zę GPTR to nie GP.
150zł za 3 dni?No właśnie a ja czasem mam dniówki po 1k pln, nie ruszając się z domu z GP (nie GPTR, czyli nie klikając w maile!)
To spoko, ze miesiac masz samochod z get paidu

Guest_Bulbulators_*
Napisano 21 August 2006 - 21:56

Nie jestem samobójcą, żeby tu coś udowadnia, tłumaczyc co i jak

Ale zobacz np. tutaj:
http://www.szuwi.com...rs-vt57250.html
Napisano 23 August 2006 - 14:04

Ty naprawde jesteś taki tępy? W pierwszej linicje mojego postu zaznaczyłem zę GPTR to nie GP.
To spoko, ze miesiac masz samochod z get paiduSa ludzie ktorzy wyciagaja jeszcze wiecej z sieci, ale prowadza powazne biznesy i raczej nie siedza na forum o GPTR, wiec szczerze watpie w Twoje deklaracje.
czy on napisal ze robi te 1000 PLN codziennie? raczej nie
a z tym samochodem to akurat trafiles

Napisano 24 August 2006 - 11:38

Pzdr dla tych, ktorzy mimo wszystko sobie radza

A 1000zl w 1 dzien to nie tak duzo ;P
Tu zarabiam => ClixSense
Napisano 28 August 2006 - 01:53

Nie bedzie gorzej lecz bedzie lepiej duzo lepiej trzeba tylko swiat systemow zarobkowych rozreklamowac tak aby firmy z realnymi siedzibami reklamowaly sie i swoje produkty oraz uslugi. Beda placic za reklamye mu userzy bedziemy je ogladac (oze monotonia ucieknie np to najleprza firam, to bedzie hit itp) a no i firmy beda wyplacalne

Napisano 26 September 2006 - 01:39

Weźcie porównajcie sobie np. dział "ZAPŁACIŁY". Jeszcze w lutym było tam ponad 30 stron wypłat (prężnie płacił EB, Krak, Hihawka), a lipiec, sierpień - naprawdę słabiutko - raptem 6 -10 stron).
moze troche wyplatek by doszło w liscie wyplat na kazdy miesiac jakby kazdy kto otrztymał wyplate z globala / portfelika umiesił posta
ciezko o reklamodawców a zwłaszcza juz polskich a pozatym jest zbyt duzo nowych firm, powstaja jak grzyby po deszczu zakladanie nowego gptra pomału realnie traci sens
Bot Name
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych