czy wiecie cos o tej firmie? coraz czesciej sa linki w stormclixie.
- (11 stron)
- 1
- 2
- 3
- >
- Ostatnia »
onlineearningcenter
#0 Bot Name
Napisano 06 grudzień 2005 - 19:10
Ja wiem o nich tyle, zę bardzo dobrze płacą, lepiej niż stormclix i jest więcej do wyklikania- 30 do 50$ na miech.
Jest 5 rodzajów członkostwa, darmowe gdzie są 3 poziomy ref a minimum do wypłaty to 100$- opłata za przelew kasy wynosi 2$, akceptująe-gold. Najniższe płatne członkostwo to 30$ i tam minimum wynosi 20$.
Wypłacalność??? Jest jeden ziom, co siedzi w stormpay'u, w tym i w autosurfy inwestuje, on wpełni poleca OEC, ale to tylko jego opinia nigdzie niepotwierdzona. Nie widziałem OEC na żanej stronie o zarabianiu, ani w dziale "polecamy", ani w dziale "oszuści". Nie wiedziałem też dowodów wpłat, dla tego narazie się wstrzymalem i razem z tobą czekam na opinie innych.
Jest 5 rodzajów członkostwa, darmowe gdzie są 3 poziomy ref a minimum do wypłaty to 100$- opłata za przelew kasy wynosi 2$, akceptująe-gold. Najniższe płatne członkostwo to 30$ i tam minimum wynosi 20$.
Wypłacalność??? Jest jeden ziom, co siedzi w stormpay'u, w tym i w autosurfy inwestuje, on wpełni poleca OEC, ale to tylko jego opinia nigdzie niepotwierdzona. Nie widziałem OEC na żanej stronie o zarabianiu, ani w dziale "polecamy", ani w dziale "oszuści". Nie wiedziałem też dowodów wpłat, dla tego narazie się wstrzymalem i razem z tobą czekam na opinie innych.
Napisano 08 grudzień 2005 - 01:43
Firma, jak każda - może się kiedyś zwinąc. Póki co - płaci. Dają też trochę narzędzi webmasterskich (z licencją), możliwości promowania innych stron, czy banerów. Jeśli chodzi o refków, to też jest niezłe pole do popisu (dwutorowy system), zresztą na razie nieźle pomagają... Szkoda tylko, że nie mieszkam w np. w USA, bo za jedna ankiete można dostać 20-kilka papieru... No i po request czeka się około dwa tygodnie - ale warto :-)
Napisano 08 grudzień 2005 - 01:54
w 100% wypłacalny ? W opisie przykdowych zadań które będziemy musieli wykonywac aby zarbiać było coś takiego :
"Going to this website (click banner below) and filling out the simple form and answering a few questions would earn you $42.00"
reszte "ankiet" było w granicach 20-30$ oraz 4-5$
Coś nie chce mi sie wierzyć, że to w 100% wypłacalne
"Going to this website (click banner below) and filling out the simple form and answering a few questions would earn you $42.00"
reszte "ankiet" było w granicach 20-30$ oraz 4-5$
Coś nie chce mi sie wierzyć, że to w 100% wypłacalne
Napisano 08 grudzień 2005 - 02:13
...tylko zapomniałeś się doczytać, że nie dla Polaka ta ankieta... A propo`s ankiet - ostatnio wypełniałem podobna ankietę dla TESCO i dostałem 50 zł... na rękę !!! Nie do wiary ? Poza tym klikanie i zapis są dobrowolne, a żyjemy w wolnym kraju :-) Mnie się OEC podoba i sobie klikam, zbieram refków, korzystam z wypłat i takie tam...Zresztą kolega się wczytywał dokładnie, to wie, ze tam refki będą nawet jak się nie reklamuje... Matryca idzie dwutorowo. Polecam działy FAQS, See Member Benefits oraz See Commission Tables...
Napisano 08 grudzień 2005 - 16:45
czyli dostales juz wyplate tak ?
a pozatym zapisalem sie pod taba juz troszke wczesniej ale dopiero dzisiaj zobaczylem ile tam jest do klikania
mam jeszcze pytanie czy ktos korzystal z platnych zapisow w tej firmie a jesli taak to jak zaliczaja takie zapisy bo obliczajac to mozna duzo zarobiz z samych platnych zapisow .
a pozatym zapisalem sie pod taba juz troszke wczesniej ale dopiero dzisiaj zobaczylem ile tam jest do klikania
mam jeszcze pytanie czy ktos korzystal z platnych zapisow w tej firmie a jesli taak to jak zaliczaja takie zapisy bo obliczajac to mozna duzo zarobiz z samych platnych zapisow .
Napisano 08 grudzień 2005 - 17:19
Co do płatnych zapisów, to nie wszystkie są dla nas i trzeba je potem potwierdzić. Niestety za darmo nie płacą... Oczywiście, że dostaję wypłaty - inaczej nie wydawałbym kasy na reklamę OEC. Co do szczegółów - wejdź "Support" i "Contact Your Sponsor" - tam otrzymasz pomoc od swojego sponsora. Co do planów, to proponuję zajrzeć "See Member Benefits" i "See Commission Tables", bo jak to wszystko tu wsadzę, to mnie za spam Admin zbanuje.... :-)
#0 Bot Name
Udostępnij ten temat:
- (11 stron)
- 1
- 2
- 3
- >
- Ostatnia »

Logowanie »

Do góry