http://www.dungeons-treasures.com/gra ktos

?
niech podzieli sie wrazeniami

jak dla mnie wporzo, nawet jak nie bedzie placic

fajna frajda, klimaty w stylu diablo

edit
z tego co widze to placa

stawka ~0,29e za 100,000k gold'a
glosny88
Mar 12 2009, 18:31
Stawka porażająca, mam dopiero 5k :/, ale gierka nawet nawet i nie trzeba mieć mocnego kompa
Thomaszek
Mar 12 2009, 20:11
Szału stawka nie robi, ale może chociaż wypłacalni będą. Po jakim czasie masz te 5k i na co płacą?
moneybookers

ja mam po 1 dniu 25k
glosny88
Mar 12 2009, 20:59
CYTAT(Thomaszek @ Mar 12 2009, 20:03)

Szału stawka nie robi, ale może chociaż wypłacalni będą. Po jakim czasie masz te 5k i na co płacą?
Po godzinie gry
W sumie to dużo zależy od tego ile kluczy się po drodze trafi i ile w skrzyniach będzie. Trzeba by poczytać więcej o tej grze może da się więcej kasy, tzn. golda wygarnąć podczas jednej gry
PokerManiakPL
Mar 12 2009, 23:35
może ktoś opisać jak rozpocząć gre?bo sie gubie powoli
dzis rozmawialem z adminem D&T
na dniach napisze jakas prosta stronke na temat D&T, jak bedzie mi sie chcialo
Czy można mieć więcej kont niż 1?
z tego co wyczytalem to mozna, ale przerwa pomiedzy logowaniami miedzy 1 a 2 kontem >24h
glosny88
Mar 15 2009, 12:12
W sklepie jest możliwość sprzedanie potworów, wie ktoś jak je łapać?
CYTAT(glosny88 @ Mar 15 2009, 12:04)

W sklepie jest możliwość sprzedanie potworów, wie ktoś jak je łapać?
ja mialem pod atakiem opcje "Catch"

zlapalem, i sprzedalem
stawka: 4 gold
piokom123
Mar 16 2009, 01:59
Warto poczytać FAQ

Tam jest odpowiedź na to i pewnie na wiele innych pytań.
glosny88
Mar 16 2009, 08:17
CYTAT(kuley @ Mar 16 2009, 00:43)

ja mialem pod atakiem opcje "Catch"

zlapalem, i sprzedalem
stawka: 4 gold

4 gold? Myślałem, że trochę więcej
no ale to jest pewnie tak że czym lepszy potwór tym droższy wiadomo ;]
mi się jeszcze nie udało złapać potworka a szkoda ;]
z tego co zauwazylem, to dostajesz tyle golda, jaki level ma potwor
np. level 9 = 9 gold
wiec raczej nie oplaca sie lapac potworkow
piokom123
Mar 16 2009, 19:23
Szkoda tylko, że jest ograniczenie jednego 'hunta' dziennie.. Nawet pograć nie dadzą za darmo
kupujesz 1 kod i masz 4 gwiazdki , 1 gwiazdka +4 dungeony ;] czyli za 1 kod masz ich jak łatwo można obliczyć 12
CYTAT(pejo @ Mar 16 2009, 19:18)

kupujesz 1 kod i masz 4 gwiazdki , 1 gwiazdka +4 dungeony ;] czyli za 1 kod masz ich jak łatwo można obliczyć 12

a ja bym powiedzial ze 16 + 1 darmowa codziennie, wie wychodzi nawet 17
@piokom
uwierz ze sie znudziloby

ja zagralem 7 mapek i mialem chwilowo dosc (do tego te czesto lamiace sie miecze :/)
a jak dziennie masz 1, to te oczekiwanie na to sprawia, ze az chce sie grac
piokom123
Mar 16 2009, 19:34
Tylko ile taki kod kosztuje ;] Gdyby to jeszcze dawało na stałe +4 to bym pomyślał może. A tak jednorazowo to szkoda kasy ;p
Pewnie, że by się znudziło, ale na początku chciałoby się zagrać troszkę więcej
Jeżeli kupujesz:
1 - 1.7$
2- 3.3$ czyli 1.65$ 1
5- 8$ czyli 1.6$ 1
100 - 130$ czyli 1.3$ za 1
ITP. ITD.

Ale jest możliwość przesyłania między graczami tych gwiazdek
Czy zostało Wam już przeliczone gold na $, bo u mnie po kliknięciu w $ jest napisane, że "w trakcie".
I zastanawiam się jak długo to trwa. A może już ktoś z Was dostał wypłatę??
z własnych źródeł wiem że jeszcze żaden polak nie wypłacał. a co do przelicznika to ponoć w pierwszym tygodniu

troche ludzi mają 4k w wersji angielskiej i 40k w francuskiej wiec wiesz- cierpliwosci
Kamil101
Apr 5 2009, 18:34
mi tak samo jeszcze nie przeliczyli, a wie ktoś już jaki przelicznik będzie w tym miesiącu?
w ostatnim miesiącu było 0.29$ za 100 000 golda w tym ma być troszkę lepiej więc może 0.3$ będzie i ma stopniowo iść się w górę
eurokiddies
Apr 5 2009, 23:59
Czyli że zarobie jakieś 40erło centów

zawsze coś

może za 3 lata dojde do minimum

Kuley a jak tam u Ciebie?
CYTAT(eurokiddies @ Apr 6 2009, 00:59)

Czyli że zarobie jakieś 40erło centów

zawsze coś

może za 3 lata dojde do minimum

Kuley a jak tam u Ciebie?

czemu akurat pytasz o mnie
eurokiddies
Apr 6 2009, 01:23
a kogo mam pytać

jestem Twoim dobrym refkiem i widze contesty
masz nick m*t**h* lub l***o*

?
Przeliczanie trwa do 7 dni, wiec cierpliwosci... moze jutro juz bedzie.
eurokiddies dlaczego po 3 latach?? Ja w sumie gram bardzo rzadko i w sumie z 5 dungeonów i 1 aktywnego refka wyciągnąłem w sumie 140 000 golda, więc pewnie jak bym rzeczywiście poświęcił więcej czasu na granie to było by tego znacznie więcej....więc przy większej ilości refków i samodzielnej grze można tego golda pomnożyć (w moim przypadku minimum x5) a jeszcze na prawdę dużo można wyciągnąć z tych mini gierek, które są na stronie
minigierke dochodową i za free to ty masz praktycznie jedną : treasure hunt" bo chyba ci nie chodzi o tą co można wygrać 100 golda
eurokiddies
Apr 6 2009, 21:13
Troche po pijaku mi się źle wczoraj policzyło

Zapomniałem że zapisałem się jakieś 10dni przed końcem miesiąca. Troche przegrałem tam w różne gry itd

Zobaczymy jak będzie pod koniec tego miesiąca.
Najgorszy właśnie jest hazard. Mi się udało całkiem sporo wygrać, ale zdarzały się dni, że przegrywałem i wtedy tylko chciałem dobić na zero i na szczęście się udawało, dlatego też stwierdziłem, że nie będę za dużo grać, bo się nie opłaca.
Na tresure huncie idzie sporo wygrać, ale tam też dużo zależy od szczęścia, w te gry z balonami nie gram, bo po pierwsze strasznie mi się dłuży ta gra i maks co wygrałem to 1000 golda, więc jakoś mało opłacalne w porównaniu do poświęconego czasu.
najlepiej to kupuj kody i przeznaczaj część na mapki, część na jackpota i część na treasure hunt

możliwe że ci sie trafi jackpot nigdy nie mów nigdy
Właśnie przeliczono pkt na kase
przelicznik : 0.29$ za 100 000 golda

jesli macie 1$ to można kupić sobie kodzik

lub poprostu czekać na wypłatę
JereManU
Apr 9 2009, 11:26
Znacie jakieś strony czy coś, gdzie można zdobyć kody do tejże gry?
3adam3
Apr 13 2009, 17:57
Ja dałem sobie z tym spokój, po 20 dniach zarobiłem 35 c
To co tylko raz mozna do dng wejsc i to wszystko ?:| To jak ja mam natrzaskać kasy niby?
piokom123
May 4 2009, 13:47
Raz dziennie.
jeśli chodzi o zejście to raz dziennie

ale są minigry w których jest klasyfikacja, jest kuferek codziennie z kasą bądź kluczem ;] różne metody
patryk1280
May 10 2009, 10:32
więcej zarabia się pewnie na wyższym poziomie gdzie silniejsze stworki ja dzisiaj złapałem jakiegoś ice man i miał lv 12 sprzedałem nie za 12 ale za 60 (niby nic ale zawsze więcej

)
lvl'e "stworków" są podobne do Twoich leveli czyli czym wyższy Twój to równieżi ich poziomy się podnoszą. Sprzedaż tych "stworków" w sklepie nie jest zbyt opłacalna... bo zazwyczaj za takiego mógłbyś dostać trochę expa.
A i jeszcze jedno przed sprzedaniem patrz co aktualnie poszukiwane jest przez kupujących np informacja z teraz :
" Psst! pejo1 ! The merchants search in this moment a , Fanatic Squeletons, Gderzorms et Lizard Man Mages, if you have some sell it or go catch some ! "
Oznacza to że kupcy poszukują -Fanatic Squeletons, Gderzorms et Lizard Man Mages- jeśli masz je to kupią je od ciebie po troszkę wyższej cenie. Jak łapiesz "stworki" to zawsze czekaj aż jego imię, nazwa pojawi się w poszukiwanych

pozdrawiam
Czy dostał ktoś już może wypłatę z tej gry ?
chodzi ci o polaka?

no to odpowiedź brzmi tak na 15E

pewnie już niedługo pojawi się na jego stronie ;] tzn. właśnie sprawdziłem i dowód wypłaty już jest:) wystarczy poszukać
lub też na forum w grze zamieszczone są bodajże 3
pozdrawiam
Dzięki za odpowiedź. Rzeczywiście zerknąłem na forum gry i jest osoba z Polski, która zamieściła dowód wypłaty na MB i to z 12 maja
Jedna rzecz mnie nurtuje. Załóżmy, że moim poleconym jest jakiś zapalony gracz. Całą zarobioną kasę wydaje na zbroje i inne tego typu pierdółki. Czy gdy jest ten co miesięczny reset to wartość zakupionych przez niego przedmiotów jest dodawana do jego złota i konwertowana na USD? Czy po prostu przepada i nie ma ani złota ani zbroi?
ostatniego dnia miesiąca najlepszym krokiem który każdy robi jest sprzedaż wszystkiego bo zbrooja nie jest przeliczana i jesli jej nie sprzedasz to po prostu przepada
pozdrawiam
Dzięki. Powiadomię swoich poleconych
Kolekcjoner
Jun 5 2009, 11:32
Przepraszam, że odkopuje temat.
Czy Wy macie problem z wejściem do "dungeon'u" ?
Próbuje wejść od rana i widzę komunikat
Unable to find a dungeon because you're already in the process of visiting one!
Wchodzę do dungeon'u i mapa nie działa ;/
hehe Twoje niedopatrzenie

atualnie jesteś już w jakiejś mapce. a jak to sprawdzic? wchodzisz w zakladke MY CHARACKTER i pod statami masz w jakich dungeonach byłeś i obok jednego masz takie coś In visit < kliknij w to a przeniesie cie do dungeona jesli go skonczysz to bedziesz mogl wejsc w kolejny
pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.