CYTAT(slightyboy @ Dec 16 2007, 17:56)

Odpowiedź zgodnie z oczekiwaniami do tej pory nie dotarła. Pieniędzy również nie ma, ale z moich obliczeń wynika, że termin wypłaty mija w najbliższy wtorek (tj. 18.12.2007). Zobaczymy czy będą pieniądze, czy zmiana statusu na 'Cancelled'.

Z twoich opinii i wielu innych userów wnioskuje, że w bux,to nie warto być.
No bo wypłata jest w tej firmie loterią, a jeżeli nawet uda się ją otrzymać, to dochodzi ona na konto w PayPalu nie po miesiącu, ale po 2 miesiącach!!!
Dziwna firma z tego bux.to jest. Ostatnio mnie i moim poleconym w bux.to często
nie nalicza linków - pojawia się czerwony znak
X. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, dodam, że reklamę oglądam szczegółowo, klikam nawet w linki znajdujące się na stronie reklamodawcy, ale z zerowym skutkiem.
Być może admin bux.to specjalnie wprowadza takie checa, żeby klikać w ten sam link po kilka razy, a być może to zwykły błąd (w co osobiście nie wierzę!).
Jedynym rozwiązaniem tego problemu, to ponowne zalogowanie się na swoje konto i klikanie od nowa w te linki, które nam poprzednio nie zaliczyło.
Slightboy, ciekawy jestem Twojej opinii na ten temat. Czy myślisz podobnie jak ja, czy też to normalne, że dość często nie nalicza klików (i oczywiście wynagrodznia również

).
P.S.
Nie wiem jak ta sprawa wyglądam na przeglądarce
Internet Explorer. Na
Mozilla Firefox niestety często nie nalicza linków.
Czekam na wasze opinie

arax5