Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szuwary 2007
Forum praca. Zarabianie w internecie > Nasze Forum i rzeczy spokrewnione > Nasze Forum > Szuwary
Stron: 1, 2
anta
Mam problem z poruszaniem się na forum.
Proszę, by modzi pomogli otworzyć ankiety, o ile mogą.
Basia
Ankiety otwarte yahoo.gif ZAPRASZAMY do głosowania icon_razz.gif
Kolekcjoner
Jawne czy tajne? :] Mogę napisać na kogo głosowałem

BTW: Ja najsympatyczniejszy ? tongue.gif lol evil.gif
moro
No, w koncu mozna zaglosowac biggrin.gif
trojan6
Moim zdaniem głosowanie powinno się zacząć w połowie grudnia....
PRIVO
Hmmm czy nie uważacie że forum http://ZARABIAM.COM nie powinno znaleźć się w konkursie?...

Moim zdaniem tak... Wystarczy przyjrzeć się jak tam jest prowadzone...

Mimo że jestem tam od 5 dni bardzo mi się spodobało.. Dlaczego? Dużo konkursów pieniężnych które sponsoruje admin lub czasami któryś z modów, Wiele gier i zabaw pieniężnych,

Naprawdę jest bardzo sympatycznie i uważam że forum warte jest dodania do ankiety wink.gif
slightyboy
Niestety, ale termin zgłaszania propozycji upłynął... Pozostaje rok kolejny, innej opcji nie ma. icon_wink.gif
abcdefghijklmnop
Z miesiąc trwało zbieranie propozycji, drugie tyle czekanie na rozpoczęcie ankiet. Wszystko po to, aby każda kandytatura mogła zostać przemyślana i zgłoszona. Ale wiedziałem, że jeszcze ktoś wyskoczy z nowym pomysłem tongue.gif
PRIVO
Nie no jeśli tak to sorka... Ale mimo to dołożył bym tą stronkę... nawet jeżeli troszkę po czasie

Pozdro
piokom123
Nie ma żadnej taryfy ulgowej, szczególnie że slightyboy kręci sie w tym temacie ^^
Zapomnij biggrin.gif
Fryta111
CYTAT(PRIVO @ Dec 23 2007, 18:13) *
Hmmm czy nie uważacie że forum http://ZARABIAM.COM nie powinno znaleźć się w konkursie?...

Moim zdaniem tak... Wystarczy przyjrzeć się jak tam jest prowadzone...

Mimo że jestem tam od 5 dni bardzo mi się spodobało.. Dlaczego? Dużo konkursów pieniężnych które sponsoruje admin lub czasami któryś z modów, Wiele gier i zabaw pieniężnych,

Naprawdę jest bardzo sympatycznie i uważam że forum warte jest dodania do ankiety wink.gif

Nie głupio tak własne forum reklamować po cichu? sleep.gif
piokom123
A wiecie co ja myśle? ^^
PRIVO to klon XONICC'a dlatego tak posty nabija biggrin.gif
Trzeba mu się przyjrzeć ^^
PRIVO
CYTAT
A wiecie co ja myśle? ^^
PRIVO to klon XONICC'a dlatego tak posty nabija biggrin.gif
Trzeba mu się przyjrzeć ^^

heh... to dobre...

Nie ukrywam że z XONICCiem prowadzimy często interesy i nawet się kumplujemy co nie znaczy że zaraz jestem klonem... no co wy rolleyes.gif

Z drugiej strony myśleć każdy sobie może... smile.gif
Fryta111
hehe, ja tam nie mam nic przeciwko żeby dać xonicowi drugą szansę - w końcu święta są xD
PRIVO
Ja też byłbym za... zwłaszcza że otwiera nową firmę i na pewno będzie miał różne promocje i niespodzianki... Odblokowując konto pewnie z nich skorzystamy biggrin.gif
piokom123
Ja tam nic do niego nie mam, ale jak stracił konto to znaczy, że jakoś zawinił..
jablo
Tak jak Maciuusiek, wm Zlotowki.info , penwie by troche reklam rozdał , ale nie ma jak

[ta wypowiedź w pełni utwierdziła mnie w przekonaniu, że jesteś klonem :) - slightyboy]
piokom123
Ej no, to już pod łapówkarstwo podchodzi ^^

Same reklamy nie wystarczą tongue.gif
PRIVO
CYTAT
Tak jak Maciuusiek, wm Zlotowki.info , penwie by troche reklam rozdał , ale nie ma jak

[ta wypowiedź w pełni utwierdziła mnie w przekonaniu, że jesteś klonem smile.gif - slightyboy]

Chłopakowi nie wyszło troszkę happy.gif
piokom123
Ale próbował, doceńmy to ^^
poop
Do kiedy trwa głosowanie?
anta
Frekwencja jeszcze niewielka.
Jakieś sugestie?
prezes49
może puścimy jakąś reklamę "Szuwarów" w ptr'ach.
A tak na poważnie to ja proponuję do powiedzmy 20 stycznia.
piotrek180k
CYTAT(anta @ Jan 3 2008, 22:34) *
Jakieś sugestie?

Może nie każdy z tego forum wie o szuwarach. Może należałoby wysłać maila do wszystkich użytkowników...
J4r3K
CYTAT(piotrek180k @ Jan 4 2008, 19:33) *
Może nie każdy z tego forum wie o szuwarach. Może należałoby wysłać maila do wszystkich użytkowników...

Na pewno 70-80% nie wie bo nawet tutaj nie zaglądają..
poop
Albo wysłać maila albo w każdym dziale przyklejony temat informujący o takim plebiscycie smile.gif
slightyboy
Może po prostu gdzieś w topie strony (choćby nad, czy też pod rotatorem banerów) umieścić napis, czy też baner informacyjny. smile.gif
Gerfart
CYTAT(anta @ Jan 3 2008, 22:34) *
Jakieś sugestie?

Do końca stycznia? chytry.gif

@przedmówcy - dobry pomysł. Administracjo szanowna, zaspamujcie userom forum linka do tego działu + info o Szuwarach. Bo istotnie, frekwencja cosik marna! Mała kampania pijarowska nie zaszkodzi. icon_razz.gif Proponuję takie hasło:

Szuwary 2007
By klikało się lepiej. Wszystkim.

lmaosmiley.gif
trojan6
Dobra. Ja biorę się za rozkręcenie (choć nie mam nic wspólnego z administracja forum ;P)

Przed chwilą wysłałem w swoich PTR'ach maila reklamującego szuwary z płatnym linkiem do ogólnego widoku ankiet. Mam nadzieję, że inni wm polskich ptrów pójdą za mną...
SCO
Proponuje daj jakies linki do Szuwarow w innych dzialach forum bo szczerze mowiac ja o szuwarach dowiedzials sie przypadkiem od znajomego smile.gif
Marcinforever
hmm tez jakos przypadkiem tutaj trafilem icon_twisted.gif

kiedy odbedzie sie glosowanie ?
piotrek180k
Już jest głosowanie. Ankiety znajdziesz w tym samym dziale co ten temat.
marcio15
A nie powinno być już zakończone? W końcu 2007 już się skończył.
SCO
z przykroscia musze stwierdzic ale w tym rogu jest fatalna organizacja Szuwarow sad.gif
prezes49
no i jak będzie z tymi szuwarami? doczekamy się wyników??
pampers
CYTAT(prezes49 @ Feb 2 2008, 00:56) *
no i jak będzie z tymi szuwarami? doczekamy się wyników??

Kurde, po to wróciłem na forum, żeby otrzymać wymarzonego szuwara a tu nic icon_twisted.gif
anta
diabelek.gif Przecież wyniki głosowania są widoczne jezyk_.gif
Co jeszcze chcielibyście?
Uścisku dłoni samego szuwarka? icon_lol.gif
prezes49
CYTAT(anta @ Feb 3 2008, 11:56) *
diabelek.gif Przecież wyniki głosowania są widoczne jezyk_.gif
Co jeszcze chcielibyście?
Uścisku dłoni samego szuwarka? icon_lol.gif

Nie.
Jak dla mnie wystarczy "oficjalne" zakończenie Szuwarów oraz brak możliwości dalszego głosowania.
anta
Spokojnie, zakończenie będzie.
6 lutego.
Może jeszcze ktoś wpadnie i zagłosuje, bo właśnie reklamki idą icon_razz.gif
prezes49
i to mi się podoba.
Nie dość, że widzimy bannerek reklamujący szuwary na każdej stronie, to jeszcze w wielu firmach widzę mailingi reklamujące Szuwary(od poczatku mówiłem żeby tak zrobić).
Chociaż swoją drogą to znamy skuteczność PTR-owskich reklam biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.

brak hosta no host 906 906 sprawdz strone