Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: golddownline.com
Forum praca. Zarabianie w internecie > Zarabianie > Programy Partnerskie, On-line i Inne > Gry, on-line i inne
Koala
Mam pytanie czy firma golddownline.com jest wypłacalna?? Za klikanie w linki dostaję się 0,01$ to można dziennie zarobić kilka dolarków wink.gif A mam pytanie czy oni wypłacają na PayPal?? Czekam na szybką odpowiedz

PS. Jeżeli to nie ten dział to przepraszam bo nie jestem trochę jeszcze w obeznany na forum sad.gif
zidan07
Wypłacają na e-golda i strom pay . Na pierwszą część pytania niestety nie jestem w stanie Ci odpowiedź ;]
Koala
hehe to czekam dalej wink.gif Szukałem na stronce gdzie sprawdzić poleconych i nie znalazłem :9 Tylko znalazłem swoje bannerki oraz linki referencyjne ;(
dabro90
od kiedy jestes zarejestrowany Koala?
Koala
od 1 godziny i mam już 0,51$
Czekam dalej na odpowiedz wink.gif
Etherlord
na paypal nie placa i to jest niepokojace :]
Koala
Etherlord a czy już tam zarabiasz i kiedyś wypłacałeś?? A jeżeli już tam zarabiasz to jak sprawdzić komu to poleciłeś i jakie jest minumum?? Trochę mi się to wydaje podejżane gdyż trochę się dużo zarabia :/
dabro90
wlasnie tez sie zastanawiam, czemu to tak szybko idzie smile.gif
Koala
Jeżeli ktoś jest wytrwałym klikaczem to może dziennie zarobić po 10-11 dolców biggrin.gif Pewnie jest tutaj jakiś haczyk sad.gif
zidan07
Pewnie tak wink.gif , ale ktoś wie jaki jest próg wypłaty ?
Etherlord
25$
dabro90
czy ktokolwiek juz wyplacil? szukalem w necie i nic nie znalazlem...bynajmniej nic ze to scam
MJToshi
jakbyscie nie widzieli program dzis dopiero rusza smile.gif narazie jest w fazie przed startu. Minimum 25$. Wyplata bedzie na PayPal. 2 Poziomy poleconych dla free members. Wiecej poziomow dla upgradowanych. Ale nigdzie nie ma informacji ile kasy za tych poleconych daja.
dabro90
no coz, uzbieralem juz 1$ i zdobylem 2 poleconych, ale zajebardzo nie chce mi sie klikac biggrin.gif przeraza mnie ta dlugasna lista, choc mam nadzieje ze jutro dostane rownie dluga biggrin.gif
patrix
Mam 2$ i 1 poleconego klikam i reklamuje dalej smile.gif
Koala
ale gdzie się sprawdza tych poleconych na tej strońce bo nie mogę znaleść ??
dabro90
refferal tool kliknij
Koala
No i znów ktoś się z łańcuszka do mnie się nie rejestrował sad.gif
dabro90
a ja juz mam 2 poleconych poziomu pierwszego i nie wiem czemu jednego poleconego 2 poziomu, choc rejestrowal sie z mojego linka.

dziwni jacys Ci poleceni. obejrzal 1 polecony 100 stron a ja dostalem jakies 6 centow za to? pozostali tez sie przeciez nie obijaja.. WTF? jaki tu jest % za poleconych?
Koala
szukałem ale nie znalazłem ale pewnie mały sad.gif Trza szybko zrobić te 25$ i sprawdzić czy wypłacą smile.gif
dabro90
latwo powiedziec, tylko co jezeli te 1200clickow to amx jaki mozna zrobic i nie beda pojawiac sie nowe?
Koala
nie no muszą się pojawiać nowe bo byśmy inaczej nie zarobili tych 25$ wink.gif
dabro90
no wlasnie
Koala
chyba doszło trochę klików chyba 30 o ile dobrze widzę wink.gif Jeżeli ktoś ma konto na e-gold niech szybko zrobi 25$ i Nam powie czy są wypłacalni smile.gif
dabro90
z tego co ja widze, nie doszlo nic. bylo 1201 klikow i nadal tyle jest.
Koala
to może coś się przeliczyłem bo jestem dzisiaj trochę taki rostrzepany :/ dabro19 ty masz konto e-gold ???
dabro90
Mam konto. i co z tego, zeby uzbierac 25$ potrzeba 2500 klikniec a jest 1201 wiec nawet jakbym calosc wyklikal to nic z tego. A za poleconych nic nie dostaje, bo juz bym mial ponad 10$, a mam raptem 4$
stanley89
poleconych sprawdza sie tutja>>Stats and Downline

Ja też klikam mam 2 poleconych na 1 i 2 poziomie i jeszcze nic mi nie doliczyli za nich. nie wiem czemu.
a linki jak wyklikałem kilka w jden dzień to na drugi było tyle samo co w poprzednim na początku czyli cyba sie odnawiaja co 24 godziny.
dabro90
ja mam juz 4 poleconych i nic.
Etherlord
ta firma jest od grudnia 2006. ponoc linkow jest tyle dla kazdego zeby nie dojsc do minimum. kazdy wyklika swoje i koniec :] taki nowy rodzaj scama biggrin.gif. Nie wiem czy to prawda ale poczytalem na googlach na roznych forach. Nigdzie nie znalazlem wzmianki o tym zeby ktos dostal kase.
biznesmarty
CYTAT(Etherlord)
ta firma jest od grudnia 2006. ponoc linkow jest tyle dla kazdego zeby nie dojsc do minimum. kazdy wyklika swoje i koniec :] taki nowy rodzaj scama biggrin.gif. Nie wiem czy to prawda ale poczytalem na googlach na roznych forach. Nigdzie nie znalazlem wzmianki o tym zeby ktos dostal kase.

:wink:
nieźle to sobie wymyślili
Kiedyś była logomedia ,która przysyłała jednego maila na rok

8)
Koala
hehe to przestaje zarabiać biggrin.gif Konto sprzedam na Allegro <lol2> (żart oczywiście wink.gif ) Ale i tak przestaje tongue.gif
forsia
No właśnie też sie tak zacząłem zastanawiać. Wyklikałem sam 6.13$ (od wielu refów nic nie dostałem). Klików trzeba 2500 a linków jest raptem 1300.
Proponuje aby admin usunął łańcuszek (bo istnieje) lub przeniósł go do SCAMÓW.
Morfeusz
Etherlord napisał:
CYTAT
Nigdzie nie znalazlem wzmianki o tym zeby ktos dostal kase.

Tak to święta prawda nigdzie nie znajdziemy żadnego dowodu wypłaty z tej firmy evil.gif
Jestem zapisany w tej firmie od miesiąca w 2 dni wyklikałem 4$ a potem przestałem klikać uświadamiając sobie, że musi być to Scam :!: Nie jestem pewien, ale można wykupić jakiś Upgrade, dzięki któremu prawdopodobnie dojdziemy do tych 25$ :roll: :wink:
…bo inaczej to jesteśmy skazani na te 1200 reklam (12$)
sad.gif
lolemot.gif nawet łańcuszek się znalazł dla tego Scamu spam.gif
Morfeusz
CYTAT(dabro90 @ May 1 2007, 16:15) *
Mam konto. i co z tego, zeby uzbierac 25$ potrzeba 2500 klikniec a jest 1201 wiec nawet jakbym calosc wyklikal to nic z tego. A za poleconych nic nie dostaje, bo juz bym mial ponad 10$, a mam raptem 4$

Czyżby rewolucyjne zmiany w tej firmie icon_rolleyes.gif icon_question.gif Teraz mamy do wyklikania 3500 linków w cenie 1 centa.
Czyli teraz możemy dojść do minimum wypłtay, lecz czy firma jest wypłacalna tego chyba nikt nie wie....
milosz889
I co wypłacili komus kase????
jancio
No wlasnie ja mam ponad 3200 linkow tylko czy jest sens klikac? Narazie maja tylko ponad 8300 zarejestrowanych uzytkownikow wiec moze dlatego jeszcze nic nie slychac o wyplatach? Gdyby ilosc uzytkownikow byla taka jak na AdBux to pewnie juz ktos chwalilby sie wyplatą. Jak myślicie?

EDIT:
Ale się wkurzyłem !!! Miałem dostępnych ponad 3200 linków, wyklikałem w ciagu 3 dni 602 i nagle pozostałe linki mi znikły! Tak poprostu wyparowały !!!
Może ktoś z Was pomoże mi napisać zapytanie do admina dlaczego tak się stało? Z angielskiego troche kumam ale za mało sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.

wymiana linkow niezarejestrowana strona 906 brak hosta 906