Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PrizPass-y hurtowo
Forum praca. Zarabianie w internecie > Zarabianie > Programy Partnerskie, On-line i Inne > Gry, on-line i inne
harcerzyk
Czy bylby ktos zainteresowany zakupem kodow prizpass w wiekszej ilosci ? pytam bo chcialem zamowic na prizee, ale nie podaja mi ceny dopiero po zamowieniu.
Nie chodzi mi o to zeby juz teraz komus sprzedawac kody, ale czy chcialby sie ktos zlozyc na pakiet ( min. 500 )
mk83
A tak z ciekawości, gdzie na stronie prizee można złozyć zamówienie na większą ilosc kodów ? Kiedyś widziałem taki formularz do zamówienia, a teraz nie moge go odszukać.
Thomaszek
Zależy po jakiej cenie. Byłbym chętny na ~100 kodów w przyzwoitej cenie. Napisz w tym temacie, bo może więcej chętnych będzie.
Swierdziu
durzo zalezy do ceny :wink: ja tez bym chętnie kupił około 200 kodów , lecz zalezy to od ceny. napisz cene to sie zobaczy. Pozdro
harcerzyk
cena bedzie ok. 4,10 za kod, moze mniej, zalezy ile przelew bedzie kosztowac i po jakim kurszie przelicza. Jest ktos zainteresowany ? oczywiscie tylko na wieksze partie kodow.
Maciuusiek
Ja bym z 50maxpackow wyrwał smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.

niezarejestrowana strona no host wymiana linkow no host sprawdz strone