Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyplac z klamm !
Forum praca. Zarabianie w internecie > Zarabianie > Lose i niemiecki get-paid > Klamm
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Klemik
Powstala nowa strona umozliwiajaca wyplate z klamm wprost na Twoje konto w banku ! Biora przy tym mala prowizje, ale to jest chyba malo wazne, gdyz znow mozna klikac, zarabiac i co najwazniejsze wyplacac w wedlug mnie najlepszej firmie.

Mi juz wyplacili 2 razy, a ze widze ze jeszcze nikt na ta firme (grupe osob?) nie natrafil, postanowilem wam o tym zakomunikowac smile.gif

Oto jej adres: http://klammpayout.kl.funpic.de
logiczek
A Lucas i władza klammu o tym wie i sie na to zgadza? Czy ktoś se założył kantor? Bo potem aby nie było że nie zobaczymy wypłat bo Lucas ich nie wypłaci... Jak się zgadza to sprawa była by już załatwiona smile.gif
Thanatos
ale kanał sad.gif
kontiki
czemu kanal?
piolek
Właśnie czemu kanał, taka wypłacarka bardzo by się przydała. Więc jeśli jest dostępna to dajcie znac i jak kożystać
jarbi
Dziwny angielski, polska reklama itd. Hehehehe:]
usercash_fan
Polska reklama, bo treść reklamy zależy od odwiedzajacego stronke.
Robot wyczaił, ze masz polskie IP i ot polska reklama się wysuwa biggrin.gif

BTW ... chce ktos mieć na stronce taką reklamę? To piszcie na PW smile.gif
Thanatos
KANAŁ :

Bo wypłaca z Klammu - czy ma zgode na taką działalnosć od Lukasa ?
Bo to polska witryna jak mneimam
Bo jest posdaowiona na darmowym hostingu co oznacza ze dosc szybko moze sie zwinąc z kasą jak ktos zleci np przelew na 1000jełro
xsarq
Najprawdopodobniej kanał bo:
-to coś zrobione jest na darmowym szablonie na dodatek dane o tym że to darmowy szablon zostały usunięte...
-darmowy serwer oznacza że można się zwinąć z pieniądzmi
-ten angielski wygląda jakby zdania układał gimnazjalista (wiem bo moja mama jest nauczycielką angielskiego i często widziałem kartkówki z podobnie ułożonymi zdaniami )
pasek1948
Jak jeszcze napiszesz kiedy podaje się numer swojego konta i jak napisać "a" z dwoma kropkami nad nim - bo tak jest w nazwisku, to by było fajnie. A może ktoś zna tą osobę, która chce pomóc ("pomóc") w wypłacaniu z klamm?
logiczek
Ja proponuje skontaktować sie z Lucasem w topicu w którym toczy się rozmowa na temat wypłat dla polaków i przedstawić mu tą opcje bo zapewne nie wie o tym smile.gif
kuley
klemik to pewnie twoje, lub blisko spokrewnione laugh.gif
bomir
Slava jest Niemką więc jakim angielskim ma się posługiwać jeżeli nie szkolnym lub jak ktoś zauważył gimnazjalnym.
Nie jest to opcja wypłaty z Klammu więc Lucasowi nic do tego.
Lucas wypłaca na dowolne konto w banku niemieckim, które nie musi być zweryfikowane i nie obchodzi go na czyje konto wypłacasz.
Slava jest takim samym uczestnikiem Klammu jak my, ma konto w banku niemieckim, które udostępnia do dokonania na nie wypłaty naszych euro z Klamma a następnie zobowiązuje się do przekazania ich na konta w naszych bankach za 10% prowizji.
Na jej miejscu też nie zakladałbym profesjonalnej strony, bo nie wiadomo czy na nią zarobi.
W temacie "propozycja" cały czas przewija się motyw o jakiejś osobie mieszkającej w Niemczech, która zgodziłaby się pomóc nam w odzyskaniu naszych pieniędzy od Lucasa.
No więc jest.
Czy przekaże nam nasze pieniądze? Tak lub nie. Więc jest 50% szansy.
U Lucasa jest 0%.
pasek1948
Co ma być - to będzie. Wypłaciłem 9.96 euro na to konto - poszło w sekundę. W "Contact Us" wpisałem moje imię i nazwisko, adres e-mail oraz wkleiłem potwierdzenie wypłaty z klamm. Co jeszcze mogę zrobić? Czekać na maila - albo wysłać jeszcze nr konta. Poradźcie

Auszahlungs History
Beantragt Ausgezahlt Betrag Gebühr Typ
04.12.2006 - € 9,96 € 0,00 UEB
Dydzio
CYTAT(pasek1948)
Co ma być - to będzie. Wypłaciłem 9.96 euro na to konto - poszło w sekundę. W "Contact Us" wpisałem moje imię i nazwisko, adres e-mail oraz wkleiłem potwierdzenie wypłaty z klamm. Co jeszcze mogę zrobić? Czekać na maila - albo wysłać jeszcze nr konta. Poradźcie

Auszahlungs History  

Koniecznie daj znak, czy dostałeś kasę!!!
pasek1948
Hi Jan

it looks like you have already did the transfer with klamm.de to my account. If that should be the case, here is what you need to do:

- give me your infos, including your real name, your IBAN, your Swift Code, and your Bank

in case you did this transfer to my account already, then i will get the money this week, and i'll send it to you a day later, which will make you receive you the money in one week, if you will give me the required informations in time. Inbetween i will send you eMails to keep you up to date (e.g: if i received money by klamm.de, when i send you your money to your account etc.)...

if you have any questions, plz feel welcomed to ask them to me...

Miałem dać znać czy dostałem - na razie przyszedł ten mail. Odpisałem - podałem nazwisko, imię i numer mojego konta. Przed numerem konta wpisałem 8 liter, które podała mi pani z banku - podobno muszą być, żeby przesłać z zagranicy walutę. Co dalej? - napiszę.
Mail jest od Slawa.
P.S. Podałem 8 liter i 26 cyfr - jeśli ktoś zna się na bankach i przesyłaniu kasy, - to proszę o inf. czy to wystarczy?
azmud
CYTAT(pasek1948)

Auszahlungs History  

Czy mógłbyś opisać sposób wypłaty - będę wdzięczny (chyba nietylko ja)
pasek1948
Co tu opisywać - klikasz w link w pierwszym poście - klikasz "Bank Details" - i w klamm w Auszahlung wypełniasz dokładnie tak samo. Ale może poczekaj na mój post - kiedy otrzymam kasę na moje konto. Wprawdzie Klemik pisał, że już wypłacił dwa razy - ale ja nadal uważam się za "królika".
bomir
Dostałem przed chwilą potwierdzenie od Slavy, że pieniądze, które wypłaciłem dwa dni temu już są na jej koncie.
Jutro ma je wysłać do mojego banku po potrąceniu 10%.
Spodziewa się, najdalej do przyszłego wtorku pieniądze
będą na moim koncie.
Zobaczymy.

Hello bomir;

i have received just as you wrote following numbers:

- from account 242047 - 10,64 EUR
- from account 242874 - 11.28 EUR

Which makes it a total amount of 21,92 EUR.

According to the fee, Klamm-Payout takes 10% of your money and send the rest to your account.

10% of 21,92 EUR: 2,192 EUR

Amount you get: 21,92 - 2,19 = 19,73 EUR

Since you understood what we are doing, i will transfer your money tomorrow, which will make you receive your part by next week Monday or Tuesday.

Greetings,
Slawa (B2k)
emdabelju
CYTAT(pasek1948)
jak napisać "a" z dwoma kropkami nad nim - bo tak jest w nazwisku, to by było fajnie.

Spróbuj wpisać coś takiego:
&#_196; = Ä
albo
&#_228; = ä

"_" - usuń ten znak jak będziesz wpisywał liczbę.

To są odpowiedniki znaków w kodowaniu ISO-8859-1. Nie wiem czy się uda, ale może warto poeksperymentować wink.gif
azmud
wystarczy poprostu "zaznaczyć myszką" to a-umlaut, skopiować a następnie wkleić w odpowiednim miejscu.
zielonylp
..jestem ciekaw co z tego wyjdzie...
gazelek
no i co? Jakies wrazenia juz sa? Napiszcie, czy ktos juz dostal swoje pieniadze?
zielonylp
ja pisałem do tej Niemki, czy można otrzymać kase na PP, czekam 3 dni na odp i nic... :/
Arnie
Nie ufajcie raczej tej osobie, chce chyba tylko wyludzic od nas hajs... Zobaczcie date jej rejestracji w Klamm - bodajze 6 grudzien... Jestem juz doswiadczonym get-paidowcem i jak dla mnie jest to oszustwo przez duze O...
zielonylp
..popieram, ale pomysł jest dobry, tylko mogłby to ktoś znajomy zrobić wink.gif
gazelek
No coz, pomysl wykorzystany przez te Niemke zrodzil sie na naszym forum juz kiedys, ale w dyskusji nie udalo nam sie znalezc kandydata, ktory by podjal sie tej roboty. W zwiazku z tym chyba w dalszym ciagu nie wyplacimy swoich pieniedzy z klammu :/
Shaker
a co kandydat owy musial by zrobic?smile.gif
Dydzio
Założyć konto w niemieckim banku przede wszystkim...
Shaker
i wszystkie wyplaty mogly by wchodzic na jedno konto?
lolekserwer
ja swoje konto spredałem za 40% wartosc na egold Gengawie [aktywny na Lose-Kingdom[] moze warto spróbowac zagadac?
Klemik
CYTAT(Arnie)
Nie ufajcie raczej tej osobie, chce chyba tylko wyludzic od nas hajs... Zobaczcie date jej rejestracji w Klamm - bodajze 6 grudzien... Jestem juz doswiadczonym get-paidowcem i jak dla mnie jest to oszustwo przez duze O...

Z tego co wiem to ta osoba zarejestrowala sie tam tylko dlatego, ze ktos wyplacil euro z klamm na jej konto bez uprzedniego kontaktu. Wiec aby otrzymac dane tej osoby (aby mozna bylo wyslac na jej konto) sprobowala sie z nim skontaktowac przez klamm messengera.

Co do scamu - dlaczego nie ufacie jej ? Wyplata trwa 7-14 dni... minelo moze z 7... cierpliwosc to podstawa. Na 99% kasa powinna dojsc na wasze konta w tym tygodniu.

Z tego co wiem 3 osoby oczekuja na wyplate, i wszystkim 3 osobom zostala wyplacona (w sumie ok 50 euro), a transfer miedzynarodowy troche trwa...

@zielonylp:
Moze sprobuj wyslac jeszcze raz albo skontaktuj sie via strone, bo z tego co wiem ona na wszystkie maile jakie doszly odpisala.
Poza tym z tego co wiem wyplaca tylko na konto w banku.
szuwarek
Klemik - sporo wiesz na temat tej tajemniczej osoby - może czas odkryć karty i ujawnić coś więcej ?
Klemik
CYTAT(szuwarek)
Klemik - sporo wiesz na temat tej tajemniczej osoby - może czas odkryć karty i ujawnić coś więcej ?
Mysle ze to oczywiste, ze wspolpracuje z ta osoba, chociazby tlumaczac maile.
zielonylp
..albo kradne i robie w ciula ludzi.... evil.gif :klne:
www.e-rekiny.pl
No właśnie zleciłem niedawno w KLAMM wypłate mojej kasy na konto Slawy, napisałem do niej maila i czekam czy kaska wpadnie na moje konto w polskim banku. Sie zobaczy smile.gif
Arnie
CYTAT(zielonylp)
..albo kradne i robie w ciula ludzi.... evil.gif  :klne:

Byc moze, u tej osoby szczegolnie zwraca uwage napis "Nowicjusz" nad avatarem... Oczywiscie to nie jest zadne oskarzenie, ale to oczywiste ze takie cos wzbudza nasze podejrzenia...
gazelek
Nie ma co rzucac od razu oskarzen, ze ktos kradnie, bo to dywagacje, a moga kogos niepotrzebnie urazic. Klemik, skoro dobrze znasz ta osobe, to moglbys nam lepiej naswietlic sprawe, jak to wszystko wyglada? Kto to jest, moze jakis kontakt na komunikatory (ICQ czy co tam jeszcze). No i przede wszystkim (moze to troche wkraczac w Twoja sfere intymna ale trudno) skad sie znacie....bo bez odpowiedzi na te pytania raczej bedzie ciezko uniknac oskarzen....
zibicool
Ja troche sceptycznie jestem nastawiony na taki sposób wydobycia kasy z klamma. Mam na koncie 5.67 Euro i chyba pozostanie mi upchnąć to konto komuś bo już nie mam czasu na bawienie się w takie interesy.
zielonylp
CYTAT(gazelek)
Nie ma co rzucac od razu oskarzen, ze ktos kradnie, bo to dywagacje, a moga kogos niepotrzebnie urazic.

..ja nie chce nikogo urazić, nawet nie miaałem tego na myśli, tylko jak już tu zostało powiedziane, Wasza znajomość jest ciekawa, i Twój status oraz top ze już 4 dni czekam na odp od niej i jakoś nikt nie raczyl napisać... :?
emdabelju
@zielonylp: spójrz chociaż na datę rejestracji Klemika na forum:
CYTAT

Ponad rok temu. Taki młody stażem to on nie jest smile.gif

PS. w obecnej sytuacji, jakiej się znalazła większość polskich użytkowników Klamm.de, to była bym skłonna zaryzykować. W myśl zasady "albo rydz, albo nic" ;P
logiczek
No i jak pierwsi ochotnicy dostaną wypłatkę to i ja zarządam i pewnie więcej osób - i my userzy klamm będziemy zadowoleni, że otrzymaliśmy wypłatę zarobków, których administracja klamm nie zabardzo chciała nam wypłacić, a drugą stroną zadowoloną będzie osoba, która prowadzi ten "kantor" bo będzie miała jakieś zyski z prowizji za przelewy:) Tylko to wszystko mało pewne i wg mojej osoby lepiej było by napisać na ten temat na forum Klamm i ta osoba która prowadzi wymiane tych pienedzy i my userzy klamm...
Klemik
CYTAT(gazelek)
Nie ma co rzucac od razu oskarzen, ze ktos kradnie, bo to dywagacje, a moga kogos niepotrzebnie urazic. Klemik, skoro dobrze znasz ta osobe, to moglbys nam lepiej naswietlic sprawe, jak to wszystko wyglada? Kto to jest, moze jakis kontakt na komunikatory (ICQ czy co tam jeszcze). No i przede wszystkim (moze to troche wkraczac w Twoja sfere intymna ale trudno) skad sie znacie....bo bez odpowiedzi na te pytania raczej bedzie ciezko uniknac oskarzen....

No wiec gramy razem w klanie w Enemy Territory. Mail znacie, MSN taki sam jak adres - slawa81@gmx.net

CYTAT(zielonylp)
CYTAT(gazelek)
Nie ma co rzucac od razu oskarzen, ze ktos kradnie, bo to dywagacje, a moga kogos niepotrzebnie urazic.

..ja nie chce nikogo urazić, nawet nie miaałem tego na myśli, tylko jak już tu zostało powiedziane, Wasza znajomość jest ciekawa, i Twój status oraz top ze już 4 dni czekam na odp od niej i jakoś nikt nie raczyl napisać... :?

Jak juz powiedzialem, mail widocznie nie doszedl bo odpowiedz bys dostal. Napisz moze do mnie na pm albo sprobuj skontaktowac sie przez MSN.

Transfer miedzynarodowy, jak juz powiedzialem troche trwa, poza tym zanim lucas przeleje pieniadze tez trwa pare dni od zazadania wyplaty.
żlawek
Jak firma będzie uczciwa o czym będziemy mogli się za kilka dni przekonać, czyli jak zacznie wypłacać pieniądze na konta osób które zleciły jej wypłatkę to chętnie sam bez żadnych obaw zlecę jej wypłatkę no i nie tylko ja lecz wszyscy a trochę nas userów z Polski jest w klamm. biggrin.gif
gazelek
dzieki Klemik za info. Jak narazie, odradzam znajomym i na innych forach wyplaty, a przynajmniej radze wstrzymanie sie. Nie traktujcie tego jako antyrekklamy, po prostu uwazam ze kasa z Klammu nie ucieknie, a pare dni czekania da ostateczna odpowiedz co do ksztaltu wyplat z Klammu przy pomocy Slawy. Ale miejmy nadzieje, ze wszystko bedzie ok smile.gif
azmud
klemik, uważam że sprawa jest poważna!

Czyżby znowu mail nie dotarł? Na pierwszego maila dostałem od Ciebie odpowiedź.
CYTAT
> Podaj swoje dane, czyli nr konta, swift code, dane osobowe, id w klammie oraz kwote jaka chcialbys wyplacic.
> Nastepnie wyplac z klamm na konto podane na naszej stronie
Na poniższego (ponawiałem), nie dostałem odpowiedzi:
CYTAT
> czy jest mozliwość wypłaty na moneybookers?
> Co to jest "swift code"?
> Czy po wypłacie z klamm kontaktować się za pośrednictwem strony czy tez za pomoca tego maila?
> Czy mogę podać treść tego maila na forum: http://forum.refal.webd.pl/index.php ? Jestem tam adminem i wielu ludzi jest zainteresowanych tematem.

A więc jak to jest???
azmud
CYTAT(emdabelju)
@zielonylp: spójrz chociaż na datę rejestracji Klemika na forum:
CYTAT

Ponad rok temu. Taki młody stażem to on nie jest smile.gif

I nie był zabardzo aktywny. Ożywił się nagle? A może wpadł po kasę?
jacek101
Klemik
a może tak byśmy bezpośrednio do ciebie wysyłali maile skoro i tak jej pomagasz i większość maili przechodzi przez twoje ręce
Klemik
[quote=azmud]klemik, uważam że sprawa jest poważna!

Czyżby znowu mail nie dotarł? Na pierwszego maila dostałem od Ciebie odpowiedź. [quote=azmud][quote=emdabelju]@zielonylp: spójrz chociaż na datę rejestracji Klemika na forum:
[quote=gazelek]dzieki Klemik za info. Jak narazie, odradzam znajomym i na innych forach wyplaty, a przynajmniej radze wstrzymanie sie. Nie traktujcie tego jako antyrekklamy, po prostu uwazam ze kasa z Klammu nie ucieknie, a pare dni czekania da ostateczna odpowiedz co do ksztaltu wyplat z Klammu przy pomocy Slawy. Ale miejmy nadzieje, ze wszystko bedzie ok smile.gif[/quote]

Rozumiem, na Twoim miejscu postepowal bym podobnie. Jednak spojrz na to takze z mojej strony. Po co mam zarobic jednorazowo te 50 euro i zwinac interes tracac przy okazji dobre imie, skoro moge zarobic wiecej w dluzszym okresie czasu nie tracac dobrego imienia a przy okazji zyskac wdziecznosc i... slawe ? tongue.gif

[quote=jacek101]Klemik
a może tak byśmy bezpośrednio do ciebie wysyłali maile skoro i tak jej pomagasz i większość maili przechodzi przez twoje ręce[/quote]

Nie ma sprawy. Mail znacie, jestem takze dostepny na IRCu w sieci irc, ircnet, efnet, quakenet pod nickiem Klemik.
azmud
Dzięki za wyjaśnienia!
Cóż, napewno skorzystam.
Na jednym koncie (żony) mam wypłatę ale zapomniałem klamm-Passwort (nie wiem jak odzyskać sad.gif ).
Na drugim (moim) zbliżam się do wypłaty i zobaczymy.

Biorąc pod uwagę Twoją odpowiedź - wierzę.
Lepiej żyć z prowizji (szansa na stały dochód) niż "zwinąć" te kilkanaście euro.

W końcu ludziom trzeba wierzyć.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.

brak hosta 906 906 brak hosta no host