Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: popupad.net - progblem z konfiguracją
Forum praca. Zarabianie w internecie > Zarabianie > Programy Partnerskie, On-line i Inne > Gry, on-line i inne
rafal-r
Cześć

Zarejestrowałem się w popupad.net i teraz mam problem z konfiguracją kampanii tak aby wyswietlać layera. Moglibyście opisać jak to zrobić?

Tak wogóle to jakby był ktos ma tam konto to mogę przetestować jak to działa na Twoim koncie. Mam 20-30 tys. wyświetleń na dobę więc mozna trochę dobić.

Pozdrawiam
emomaniac
skrypt strony nie działa pod firefoxem i zapewne pod operą także nie - może dlatego masz problem...

jeżeli nie, to napisz do mnie na PW lub gg kiedy będziesz online - postaram się pomóc...
Thomaszek
Tak wogóle to jak tam wyglądają stawki no i czy płacą? Oraz jakie jest minimum. Możecie polecić tą firmę dla polskiej strony?
usercash_fan
Mam to od niedawna na swojej stronce. Kto chce może zajrzeć i zobaczyć jak to działa.
Pod IE działa bez zarzutu.

Stawki są niskie, ale rosną wraz z liczbą odwiedzin.
- 0,01$ za kliknięcie w reklamę
- 0,50$ za 1000 wyświetleń reklamy (pop-up'u lub pseudo-popup'u)

Reklamy wyświetlają się za każdym razem jak zaglądniesz na stronke, więc chyba nie ma blokady na IP i ciasteczka itp. Co innego klikania w reklamy, to już jest jakiś ogranicznik na dane IP smile.gif

Wypłacają na E-Gold, PayPal, Moneybookers lub czekiem.

Minimum jest duże: 50$ .... ale jeżeli masz 20-30 tyś odwiedzin dziennie, to spokojnie uzyskasz szybko tę granicę smile.gif
siati
nie placa za wyswietleie tylko za uq wink.gif

a tak przy okazji to placa ja dostalem swoje 52$ na pp po 3 tygodniach

z tego co wiem arjel(admin twojareklama) tez dostal i jakis gosciu sie chwalil w dziale zaplacili

wiec placa wink.gif
usercash_fan
Czy ktoś wie, dlaczego od dłuższego czasu stronka PopudAd nie działa ?? Może ktoś z was, kto dłużej w tym siedzi coś wie ?? Czy to oznacza, ze program upadł, czy to chwilowe problemy techniczne ??
wariat
Z tego co zaopserwowalem, to program wyplacil zalegla kase (troche to trwało), i potym jak ktos pochwalil sie na forum wyplata to wszyscy zaczeli reklamowac, widocznie nie wytrzymalo naporu osob i stalo sie nieoplacalne dla admina.

Na stronie wczesniej pisalo (po zalogowaniu) ze program chwilowo zawiesza dzialalnosc.
usercash_fan
Chyba admin PopupAd czyta to forum biggrin.gif
Właśnie strona zaczęła działać ... ale chyba testowo, bo kurka nieźle przetrzepało moje konto! Gdzie jest moja kasa ?! Zniknęło mi kilka refków, a także ponad połowa zarobków.
Coś tak myśle, że trzeba do nich napisać .. ciekawe czy odpowiedzą.
wariat
Z tym pisaniem to jest troche lipa, ja pisalem i odpowiedz dostalem wraz z wyplata. Czekalem chyba z 2 miesiace biggrin.gif
usercash_fan
Nie ma problemu, bo odrobiłem tą stratę w niecałe 2 dni. Także refków kilku przybyło, dlatego nie będę już pisał, bo po co .... teraz tylko zbierać na wypłate biggrin.gif
Refki do dzieła !!! Razem możemy zdziałać cuda !!!! hura.gif
adi1982
Mam problem z odpaleniem tej reklamy. Jak wkleję kod na stronę to po wejściu na nią baner wyświetla się jakąś sekundę a potem w tym samym oknie reklama a moja strona znika dodatkowo otwiera się pusta strona. Co jest grane może coś źle robię.
fiat125p
Ja mam ten sam problem. Wkleiłem smart code. I w ogóle nie zlicza mi wyświetleń. Prosze o pomoc.
usercash_fan
A pod jaką przeglądarką sprawdzałeś ??
Bo prawdobopodnie zlicza tylko z IE, ale wyświetla się reklama takze na innych przeglądarkach.
I czy wkleiłeś kod w sekcji <BODY> ??
fiat125p
Uruchamiałem pod firefoxem. Oczywiście wkleiłem kod w sekcji <body>. W przypadku gdy ja wejde na stronke to mi zlicza wyświetlenie,ale gdy inni odwiedzili moją stronke ( około 100 osócool.gif to nic nie zliczyło. To bardzo dziwne. Może po prostu wybrać inny rodzaj kodu?
usercash_fan
Czyli pod FF też zlicza (nawet osobiście tego nie sprawdzałem tongue.gif)
Hmmm ... aż troszke niemożliwe, żeby 100 wejść nie było liczonych.
Jesteś pewien tych 100 ?? Bo pamiętaj, że liczą się unikalne wejścia, a nie odsłony.
Wybór innego kodu nie powinien tu niczego zmienić. Możesz ewentualnie zmienić na "pseudo-popup", bo i tak dzisiaj praktycznie każdy ma zainstalowane nowe przeglądarki z wbudowanymi blockerami popup'ów, czyli i tak pojawia się na stronce "pseudo-popup" (bo na tej zasadzie działa "smart-code")
AVsoft
Właśnie zacząłem bawić sie Popupad i że jest on lekko problematyczny. Otóż zrobiłem dwie kampanie, pseudopopup się wyswietla ale w jednej z kampanii wogóle nie zlicza ani klików ani wyświetleń niezależnie od przegladarki.
e-kasiora
ja mam inny problem. Moje kampanie łądnie peiknie chodza ale nie moge sie zalogowac. Proboje cały czas ale nie moge. Udaje mi sie od czasu do czasu a tk to nie da rady.
Mozecie mi powiedziec dlaczego tak sie dizeje??
bilo22
CYTAT(e-kasiora @ Jul 7 2007, 15:42) *
ja mam inny problem. Moje kampanie łądnie peiknie chodza ale nie moge sie zalogowac. Proboje cały czas ale nie moge. Udaje mi sie od czasu do czasu a tk to nie da rady.
Mozecie mi powiedziec dlaczego tak sie dizeje??

tez mam taki problem ze czasami nie moge sie zalogowac widocznie maja jakis blad na poczatku muslalem ze skasowali mi konto odczekalem dzie i ponownie sprobowalem i sie udalo wiec bedzie trzeba chyba napisac do admina
e-kasiora
Heh jaja jak berety...
Wszystko chodzi po IE i logowanie ez.
A wczesniej przez firefoxa probowałem kiedy przeczytałem temat i sprobowałem p[rzez IE i dziala:D
Mały problem ale sie uprzykrzał
usercash_fan
Niestety, ale trzeba się przyzwyczaić do problemów z logowaniem na stronce sad.gif
Najważniejsze, że mimo tego zlicza kliki normalnie, więc nie ma się co martwić smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.

sprawdz strone niezarejestrowana strona brak hosta no host wymiana linkow