Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: gdzie mozna zobaczyc ststystyki referali
Forum praca. Zarabianie w internecie > Zarabianie > Lose i niemiecki get-paid > Klamm
hmdw
Jestem od nie dawna w Klamm a po niemiecku to mam problem sie z przedstawieniem (mimo ze sie tego jezyka uczylem 4 lata w liceum - ale zawsze powtarzalem ze sie jezyka zaborcy uczyc nie bede - i dzis tego nieco zaluje). Wroćmy do sedna. Powiedzcie mi gdzie moge zobaczyć jakich mam referali i czy mozna zobaczyć ile oni zarobili i takie tam.
Karl
To po co się zapisywałeś do tego programu? Przecież to firma zaborcy! A jeśli nie znasz niemiedzkiego, no to faktycznie przechlapane. Powodzenia w zarabianiu! Życzę wielu udanych przelewów crazy.gif
hmdw
No coz myslaem na forum zadaje sie pytania a inni uzytkownicy w miare mozliwosci i wlasnego intelektu rozwiazuja postawione problemy. Ja zadałem ptyanie a Karl szydersko przyczepia sie do tego co i jak napisalem a nie do sedna sprawy....
jak tak to ma wygladac to po co wogole to forum jest...
Karl
No aż sie zawstydziłem :oops:

W tym kwadraciku, w którym odświeżasz stronkę, kliknij na swojego nick`a. Otworzy się twój Nickpage. Pod statystykami zobaczysz napis: Referrals i liczbę, która oznacza ilość twoich refków. Klikając na napis "Referrals" wchodzisz do "Referral-Center" gdzie masz statystyki swoich poleconych.

Następnym razem pisząc posta, zachowaj dla siebie swoje emocje i uprzedzenia. Wtedy ja tez spróbuję. wink.gif
hmdw
No widzisz :!: Jak sie komus zwroci uwage od razu mowi tak jak trzeba. Serdeczne dzieki. biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.

no host brak hosta no host 906 wymiana linkow