Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Chcę być bezmyślną maszyną
Forum praca. Zarabianie w internecie > Zarabianie > Programy Partnerskie, On-line i Inne > Gry, on-line i inne
Bulbulators
http://wiadomosci.o2.pl/?s=513&t=7093

co wy na to? :wink:
siati
jesli chodzi o powiazanie z gp to chyba tylko to

"Tysiące ludzi decydują się wykonywać głupią i nudną pracę za marne pieniądze. W dodatku ją uwielbiają!"
kuley
http://szuwi.com/amazon-mechanical-turk-me...ek-vt57295.html

a placi to cos tongue.gif ?
emdabelju
CYTAT
The money you earn is deposited into your Amazon.com account, where you can turn it into cash at any time by transferring it to your personal checking account.

Ja się bardziej zastanawiam, czy za tę kasę można kupić coś na Amazon.com tongue.gif Interesujące w sumie.
WojewodzkiShow
Hmm to bylby najlepszy PTR (trzeba czytac zeby zarabiac)
No i 1 cent kurde smile.gif A u nas gora 10c a tam mozna klikac i klikac wink.gif

No a jakby mozna cos sobie za to kupic na Amazon.com to byloby jeszcze lepiej smile.gif

Dobra koniec get-paidu, teraz czas na TURKER smile.gif hehe
qwatex
mozna kupic sprawdzilem, tam nie sa same zadania za klikanie sa tez co trzeba cos sprawdzac na jakis stronach no i nie wszystkie sa po 1c sa tez po kilkaset dolarow

EDIT:
Własnie przedchwila znalazłem bardzo ciekawe zlecenie:
CYTAT
I'm looking for James Edward Evemeyer.

His last known address was:

5640 Santa Monica Blvd
Los Angeles, CA 90038

His DOB: 12/22/1958
Place of Birth: Paoli, Indiana

Right now, he'd be about 47 years old. Our family hasn't seen him in years - maybe 20 years or more.

If you can give me information about this person that isn't included above, then you will get $0.25.
]
amfre
CYTAT(qwatex)
$0.25.

Rozumiem, ze to glupi zart? :shock:
qwatex
tak tam pisze
poop
a kase mozna wymienic tylko na rzeczy w tym sklepie? czy mozna tez przelac na konto bankowe? i jesli tak to jakie konta?
i czy wysylaja rzeczy do Polski ? ;>
bo jesli nie wysylaja do Polski i np. wyplacaja tylko na konta bankow do ktorych nie mamy dostepu to lipa sad.gif
qwatex
Mozna wydać na rzeczy w sklepie lub na angielski bank.
Rzeczy do Polski wysyłają na 90% gdyż widziałem je na jakims forum o pozycjonowaniu (nie byly to rzeczy z zarobkow z mturka).
elcztery
A to oni dają zadania i trzeba wykonać to co chcą czy samemu można wybrać co się chce robić?
kryniu
ciekawy sposób na zarabianie
urlich
ej powiedzcie cos o minimum itp. tongue.gif wiecej szczegolow
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.

906 906 sprawdz strone brak hosta no host