Witam, dzis dostalem 0,77 od poleconego, ktory uzbieral 3euro,
kiedy dostane kolejne pieniadze za niego?, jak uzbiera 5 euro to dostane 50c?
pozdrawiam
Niestety to sa ostatnie pieniądze jakie za niego otrzymałeś. Teraz tylko bedziesz miał procenty od jego zarobków.
od kazdego poleconego te 0.77 sie dostaje jednorazowo, gdy ten uzbiera te 3 Euro.
A później dostajesz 10% tego co on zarobi i nic wiecej.
Ludzie, ja to mam pecha. Polecony zebrał już dla mnie 0.27 Euro. Czyli kilka odświeżeń do bonusu. Ale nie chce mu sie już odświeżać, więc pożucił konto...
CYTAT(luis)
Ludzie, ja to mam pecha. Polecony zebrał już dla mnie 0.27 Euro. Czyli kilka odświeżeń do bonusu. Ale nie chce mu sie już odświeżać, więc pożucił konto...

Zostawił konto z 2.7€, jeśli ja bym miał już zamiar zostawiać
to doszedł bym chociaż do 1 minimum
Jemu się nie chce.
realista2005
Jun 17 2006, 18:54
to napisz maila do tego poleconego i poproś o hasło do konta klamm odswież pare razy stronke jego kontem na innym kompie bo szkoda marnować pieniedzy
emek12
Jun 30 2006, 12:05
Najlepiej sie zapisz do surfbara KitBar masz 150% od poleconych, czyli przekonaj pare osób do tego sufbara i nic nie musisz robic tylko czekać, i sprawdzać jak oni pracują :wink:.
CYTAT(emek12)
Najlepiej sie zapisz do surfbara KitBar masz 150% od poleconych, czyli przekonaj pare osób do tego sufbara i nic nie musisz robic tylko czekać, i sprawdzać jak oni pracują :wink:.
Tylko, że ten surfbar to scam... Ja mam jeszcze konta tylko dlatego, że mam tylko jednego nieaktywnego refka...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.