Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: toilokdo.com to samo co prizee
Forum praca. Zarabianie w internecie > Zarabianie > Programy Partnerskie, On-line i Inne > Gry, on-line i inne
ZKS
no więc zarabia sie tu grajac w gry tak samo jak na prizee

wypłata 20 euro na PayPal lub czek

czy wie ktos ile punktów to euro??[/flash]
kazimjez
280000 to 20E na paypal - ja z tego kozystam jako bank maxpackow tongue.gif
kryniu
mi sie udalo kiedys wyplacic z tamtad maxpacka ale teraz ciezko go zlapac bo jest ciagle niedostepny w sklepie:/
poop
ja tam mam vipa i mam wszystko taniej tongue.gif
panzdzisio
a jak uzyskac vipa?
poop
wykorzystac 35 byncodow (tzn. vipa juz mozna dostac od 10 wykorzystanych, ale tego co daje znizki w sklepie itd. to od 35 smile.gif )
ale ostatnio toilokdo zeszlo na psy
praktycznie juz wycofali byncody z wiekszosci stron jeux (na pojedynczych stronach i na gieldach jeszcze sa), ale i tak sie nie oplaca inwestowac...
kiedys z vipem za 13k pkt sie mialo prizpassa czy eurocoda, bylo pelno kodow do kupienia, a teraz? ledwo 4 kody na krzyz, speedcode(do prizee tez) kosztuje dla vipa 23k pkt...

dzieje sie chyba to samo co w cado-cado (czy tam cash-cado)
byla wspaniala strona do grania, kody dostepne itd. a po jakims okresie w ogole zrezygnowala z kodow (czyli praktycznie sie zamknela tylko dla francuzow, bo nie wiadomo czy wysylaja rzeczy do Polski tak jak prizee...)

na obecna chwile polecam yacado.com
dziennie z 200-400pkt (zalezy od szczescia)
za przejscie 20poziomow z gry zrecznosciowej (co nie jest trudne, a sa 2 gry zrecznosciowe) jest dodatkowo 500pkt
w miare dobre kody sie zaczynaja od 5000-6000pkt czyli z 2 tygodnie grania smile.gif a granie tam nie zajmuje tak dlugo, bo w wiekszosci to zdrapki, wiec wystarczy kliknac 3 razy i zdrapka wykorzystana smile.gif
moro
Mógłby ktoś opisać jak grać na yacado.com? Która z gier jest najbardziej opłacalna?
moro
Opis gier na yacado znalazłem na google. Nie znalazłem jednak opisu gier toilokdo, więc jeśli ktos ma link to poproszę.
kokoskop
Dostępnych jest 12 gier. Wiekszość to zdrapki.
› Bobble - poruszamy linie tak, aby dopasować do siebie co namniej 3 elementy takiego samego koloru. Gra ma 10. poziomów. Za przejście ostatniego otrzymujemy dodatkowo 500 punktów. Nie ma ograniczenia czasowego na grę, jednak, gdy zbyt długo nie wykonujemy ruchu to automatycznie pobierane jest 5 żetonów, a gdy ich nie mamy to koniec gry i w kolejnej partii zaczynamy od 1. poziomu. Podobnie sprawa wygląda, gdy nie mamy możliwości ruchu na planszy (pobierają 5 żetonów i generują nową planszę albo koniec).
› Taupe - klikamy w krety, ale tylko jeśli machają czapkami. Każdy kliknięty kret to 2 punkty. Mamy na to 1 minutę. Po 3 pomyłkach kończymy grę z zerowym wynikiem.
› Dragon - Musimy pokonać różne smoki, strzelamy do wrogów klawiszem CTRL lub Spacją, a kierujemy strzałkami. W grze dostępne są także technologie (więcej informacji poniżej). Gra ma 7. poziomów. Pierwsze sześć da się przejść bez technologii, a na siódmym walczymy z potężnym smokiem, za którego pokonanie otrzymujemy 1000 punktów. Jednak bez paru technologii nie uda nam się to.
› Droit au But - w początkowej fazie gry mamy 5 przeciwników do ominięcia. Wystarczy w odpowiednim momencie klikać lewym przyciskiem myszy by skoczyć. Następnie klikamy (podczas gdy czerwony pasek jest największy) by strzelić gola. Jeśli nam się uda otrzymujemy 100 punktów.
› Lotaupe - coś jak Duży Lotek, typujemy 8 liczb od 1 do 49. O 20:00 codziennie jest losowanie. Wygrane zaczynają się już od 3 poprawnie wytypowanych liczb.
› Vegas Pharaon - jednoręki bandyta, na początku można wybrać ilość partii, zależnie co wybierzemy tyle linii wygrywa. Czasem zdaża się, że wylosujemy 3 piramidki, wtedy mamy szanse na wygranie jackpota. Odsłaniamy kolejne wejścia i jeśli jest drabinka to przenosi nas na wyższy poziom. Najczęściej jednak piramidka się zawala, w którymś momencie i wygrywamy tylko odłoniętą liczbę punktów.

to tylko ograch a tu znajdziesz o całej stronie biggrin.gif
http://prizee.pl/toilokdo.html
moro
Wielkie dzięki, kokoskop. Jestem wdzięczny smile.gif
moro
Jeszcze jedno pytanko. Czy niewykorzystane żetony na gry w yacado.com przechodzą na następny dni? Czemu w grach wielopoziomowych można zagrać tylko jeden poziom?
shdwgetpaid
nie przechodzą, w grach wielopoziomowych masz jedną grę na dzień i normalnie się je przechodzi levelami
moro
Kurczę, w Toilokdo nie ma Eurocde'ów do kupienia. To tylko chwilowe czy w ogóle ich nie maja??
shdwgetpaid
Są. Getpass działa jako eurocode, prizzpass itp. smile.gif
moro
CYTAT(shdwgetpaid)
Są. Getpass działa jako eurocode, prizzpass itp. smile.gif

Czyli getpassa można użyć w Eurokiddies jak Eurocode?
shdwgetpaid
Zgadza się.

http://prizee.pl/kody.html
moro
A ile jest poziomów poleconych w Prizee? Tylko jeden?
shdwgetpaid
tak
Mietek3
Wycofali wszystkie kody, strona zeszła na psy, na najtańszą nagrodę (brelok) potrzeba 50k punktów dry.gif sleep.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.

niezarejestrowana strona brak hosta no host brak hosta no host