Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: wypłata?
Forum praca. Zarabianie w internecie > Zarabianie > Lose i niemiecki get-paid > Klamm
Lord Voldemort
no... nareszcie... dobiłem do 5E wink.gif kiedy najlepiej zamówić wypłatę?
Polo87
Kiedy?

Odp: ASAP ;P
Lord Voldemort
a tak w ogóle to kiedy klamm robi wypłaty?
Adis
bodajze w niedziele smile.gif czyli jutro. (o ile sie nie myle)
typer
mam pytanko, w poniedziałek tydzień temu zamówiłem wypłate, dziś wchodze w ausachlung i pisze ze wypłata została przelana na konto, a na mb nieodnotowałem kasy od klamm?? co jest grane??
Polo87
CYTAT(typer)
mam pytanko, w poniedziałek tydzień temu zamówiłem wypłate, dziś wchodze w ausachlung i pisze ze wypłata została przelana na konto, a na mb nieodnotowałem kasy od klamm?? co jest grane??

dobrze wpisałes adres MB ? ;P
typer
dobrze napewno
szuwarek
Często pisze w ten sposób - prosze się tym nie sugerować
Wypłat które mają miejsce zwykle w niedzielę jeszcze nie było, być może dziś Lucas będzie robił przelewy
typer
CYTAT(szuwarek)
Często pisze w ten sposób - prosze się tym nie sugerować
Wypłat które mają miejsce zwykle w niedzielę jeszcze nie było, być może dziś Lucas będzie robił przelewy

dzieki szuwi... właśnie miałem do ciebie pisać pytanko w tej sprawie. thx
Lord Voldemort
a ja ciągle nie dostałem kasy z klamm...
szuwarek
dziś poszły zaległe wypłaty, myślę że wszyscy zadowoleni ;-)
Lord Voldemort
jest jest jest biggrin.gif
PhantoX
Na mnie czeka jakieś 12 ojro do wypłacenia, myślę że dobije 12.5 albo nawet 13 i zarządam wypłaty biggrin.gif

W klamie bawię się około 3 lat i jeszcze nigdy nie miałem problemu z wypłatami od nich zawsze szły w około tydzień po zamówieniu tongue.gif biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.

brak hosta no host 906 wymiana linkow 906