Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Eurovisite.be
Forum praca. Zarabianie w internecie > Zarabianie > Programy Partnerskie, On-line i Inne > Gry, on-line i inne
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Adam1958
Eurovisite.be - belgijski manual surf, chociaż trodno na jednoznaczne określenie sposobów zarabiania w tej firmie...
Zarobki: ich wysokość uzależniona jest od posiadanego statusu. Zarabia się punkty, które w każdą niedzielę przeliczane są na gotówkę. Wartość 1pkt. się zmienia, aktualna podawana jest w rubryce: * Valeur théorique calculée sur base de la derniere estimation|( wartość teoretyczna, obowiązaująca aktualnie).
Wypłata od 10€ na MB, 15€ PayPal.

Można kupić status VIP, co pozwala podwoić zarobek dzienny. VIP ma też dostęp do dodatkowych bonusów, klikania w płatne linki i tzw. płatne zapisy. Aby uzyskać status VIP trzeba napisać przynajmniej jeden post na forum Eurovisite.be i zapłacić 50 żetonów.
Po kliknięciu w banner i obejrzeniu nowootwartej strony, należy kliknąć ponownie pod banerem, w Valider:, aby potwierdzić obejrzenie strony, dzięki czemu zostanie nam naliczony punkt. Punkty przeliczane są na euro pod koniec tygodnia (sobota, niedziela). Po wyklikaniu 5 stron, możemy oczywiście przegladać strony dalej, jednak za te kliki otrzymujemy żetony.
Żetony zdobywamy też za odwiedzanie forum, za 1 wejście - 0.10 żetona, jednak, aby wejścia były naliczane nie można wchodzić częściej niż co 5 min. Wchodząc za pierwszym razem należy sprawdzić, czy jest się zalogowanym, jeśli nie, logujemy się używając loginu i hasła z Eurovisite.

Poleceni:
1 poziom - 25%,

Krótkie tłumaczenie formularza rejestracyjnego:

Pseudo* : | Login - będzie Twoją nazwą w Eurovisite,

Mot de passe* : | hasło,

J'ai lu et j'accepte les conditions d'utilisations *| Zgadzam się i akceptuję warunki,

Voulez-vous recevoir notre newsletter ? Oui Non
| Chcesz otrzymywać nowości? Tak Nie

Votre e-mail : Twój e-mail,

Votre parrain : Nazwa osoby referującej

http://www.eurovisite.be/index.php?
muminek07
ciekawy a płaci ??
Adam1958
CYTAT(muminek07)
ciekawy a płaci ??

Jeszcze nie wiem, bo jestem tam od niedzieli, obecnie mam 1.1 euro, ale formalnie punkty na euro są przeliczane dopiero na koniec tygodnia. Na chwilę obecną podają szacunkowy zarobek.
Pozdr.
swordi
Cos nie moge sie zarejestrowac, reflinki nie działają. zapisze sie pod tą osobą ktora pierwsza przesle mi na pw aktywnego reflinka.
Elektro78
Ja tyz niemoge sie zapisac.Cos tam jest napisane z ew godzinach 21:00-21:15 wiec moze wtedy trza sprobowac.
Adam1958
CYTAT(Elektro78)
Ja tyz niemoge sie zapisac.Cos tam jest napisane z ew godzinach 21:00-21:15 wiec moze wtedy trza sprobowac.

Ej! Nie przesadzajcie, z tymi godzinami to jest tak, chociaż mało komu się to udaje, może wchodzicie na stronę z nieaktywnych reflinków?
Aktywne znajdują się w odpowiednim łańcuszku w "Imperium słońca".
Pozdrawiam!
minka
witam
a ja się zapisałam (wcześniej zamówiłam link u Adama). mam juz na koncie 5 points za 0,219 Euro i 10 żetonów
pozdro
:buja: slonko.gif
sokal102
no mi naliczylo 23eurocenty, zobaczymy z 4-5 dni czy to cos wyplaci
swordi
znalazlem taki tekst na stronce:

Comment devenir VIP ?

Vous devez remplir ces conditions :

- Vous avez gagné plus de 50 jetons avec Eurovisite.

- Vous avez minimum 1 message sur le forum (vos identifiants sont les mêmes que sur le site)

Wyglada na to, że trzeba napisac conajmniej jeden post na ich forum i wydac 50 żetonów zeby dostać status Vip. No chyba że trzeba spełnic jeden z tych dwoch warunków. Francuskiego nie znam wiec sie tylko domyslam :| A wogóle to ciekawe czy VIP jest na stałe czy tylko czasowo?
Adam1958
Status VIP jest stały, co do warunków, to trzeba spełnić obydwa.
Pozdr.
kibolek_1
Czy może mi ktoś napisać na gg albo tu co i jak wejsc zeby sie tam zarejestrowac
Z gory dziękuje
Basia
CYTAT(kibolek_1)
Czy może mi ktoś napisać na gg albo tu co i jak wejsc zeby sie tam zarejestrowac
Z gory dziękuje

Przeczytaj dokładnie ten temat i
wszystko w nim znajdziesz smile.gif
swordi
Kurcze, co ja napisze na ich forum? Po francusku to umiem tylko "Voulez vous couche avec moi" biggrin.gif
Adam1958
CYTAT(swordi246)
Kurcze, co ja napisze na ich forum? Po francusku to umiem tylko "Voulez vous couche avec moi" biggrin.gif

Ale możesz też np. napisać:

Bon jour! Je suis nouveau membre de Eurovisite.beJestem nowym membersem Eurovisite.be.
[/i]
Nie uważasz, że tyle wystarczy? A Ty od razu chciałbyś spać, w dodatku z niewiadomo kim....
Pozdr.
sony
Nic sie nei stanie jak sie przedstawimy po angielsku przynajmniej ja tak zrobilem i jakos wyszlo:)Ludzie maja tu po 30-40 lat wiec zrozumiaja chodz wola francuski tongue.gif
andgold
Bez problemu o 21,03 się zarejestrowałem. Mam już posty i żetony (punkty na kasę też) tylko, czy faktycznie program płaci ?
swordi
A mi dzisiaj zaliczylo kaske tylko za 3 strony a nie za 5 jak zawsze.
Vigird
Czy gdzies w termsach jest o tym ze można posiadać tylko jedno konto? czy można więcej?

Są pobierane jakies prowizje przy wypłacie na MB?
andgold
Z tego co sie doczytałem, to nie ma prowizji.
Adam1958
CYTAT(Vigird)
Czy gdzies w termsach jest o tym ze można posiadać tylko jedno konto? czy można więcej?  

No tak dobrze to nie ma, niestety nie można mieć 2 kont, choć fajnie by było samemu sobie nabijać 25% zarobku no nie?
Vigird
No pewnie :-) ale jeszcze dzien lub dwa i kupie VIP'a wiec zarobki podskoczą o połowe. Jeśli firma jest wypłacalna :-D
Adam1958
Właśnie przeliczyli punkty z ub. tygodnia na euro...
Vigird
Ten kurs punkta 4,38 eurocenta to troche zawyżone jest.. Wcześniej pokazywało mniej wiecej 0,75 euro a po zamianie mam tylko 0,62 euro.
Adam1958
A ja właśnie zrobiłem pierwszą wypłatę z tego surfa. W statusie pojawiła się informacja: "En cours", czyli: "w toku". Zobaczymy jaki ten "tok" będzie długi...
Pozdr.
czekoladowymis
piszą że 48 godzin ale ja niemoge coś zażadać wypłaty czy moneybookers jest dostepne?? w tej firmie??

ha już wiem czemu można wypłacić max 0.5 euro bo płatności w fazie testów :cry: laugh.gif :cry: laugh.gif :cry: laugh.gif
Adam1958
CYTAT(czekoladowymis)
piszą że 48 godzin ale ja niemoge coś zażadać wypłaty czy moneybookers jest dostepne?? w tej firmie??

ha już wiem czemu można wypłacić max 0.5 euro bo płatności w fazie testów  :cry:  :lol:  :cry:  :lol:  :cry:  :lol:

A widzisz, trzeba czytać, co jest tam napisane, co z tego, że po francusku i czerwoną czcionką...
[b]Pojawiła się właśnie dodatkowa funkcja klikania w banery, zarobić można 5 żetonów za kliknięcie. Klikać można raz dziennie.
Pozdr.
minka
Witam
"Połączenie zostało zresetowane" - tez tak macie?
Adam1958
CYTAT(minka)
Witam
"Połączenie zostało zresetowane" - tez tak macie?

Też tak mamy, chociaż do 7:00 wszystko było w porządku.
citek4u
Nie można wyświetlić strony....
andgold
Niestety wszystkim nie działa ale na pewno dzisiaj wrócą.
Adam1958
CYTAT(andgold)
Niestety wszystkim nie działa ale na pewno dzisiaj wrócą.

Już wrócili...
andgold
To i dobrze. Zrobiłem sobie VIP-a.
mythspirit
Co do wyplat to na forum jest info ze beda dopiero od lutego - ten okres testowy bedzie trwal do konca stycznia.
andgold
Testują, czy płacic na MB czy PP. Zdecydowana większość jest za PP, więc jeżeli MB odpadnie, to bedziemy w kiepskiej sytuacji.
sony
Wiec trzeba pisac na forum zeby byly 2 opcje do placenie MB i Paypal chodz dla mnie to zadna roznica biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Lub moze zasugerowac zeby E-gold dodali :roll:
czekoladowymis
wiec nie zwlekajcie tylko zagłosujcie na MB na ich forum
sokal102
heh, wlasnie dostalem przelew 0.49Euro na MB zarzadalem kolo poludnia teraz dostalem, czyli placi !! znacie jakies sposoby zeby szybciej zdobyc zetony?
czekoladowymis
no to masz dobrze bo uja wczoraj zażadałem i jeszcze nimam
Adam1958
CYTAT(sokal102)
heh, wlasnie dostalem przelew 0.49Euro na MB zarzadalem kolo poludnia teraz dostalem, czyli placi !! znacie jakies sposoby zeby szybciej zdobyc zetony?

Zetony mozna kupić, jest o tym napisane na stronie. Za 1 E - dostajesz 100 żetonów.
Właśnie przed chwilą na forum Eurovisite.be otworzyłem temat:

[b]"Czy chciałbyś otrzymywać swoje wypłaty na konto e-gold?"

Pozdr.
andgold
Wchodźcie wszyscy na forum - temat "Paiements", następnie "Paypal ou Moneybookers" - (to w wersji francuskiej)i tam dawajcie głosy na MB. Nie trzeba pisać postów.
daniel3232
jak mam sie zapisać na forum?? :roll: laugh.gif
andgold
Nie trzeba sie zapisywać. Logujesz się w opcji "connexion" loginem i hasłem z programu.
daniel3232
oddałem głos biggrin.gif
muminek07
a jak wypłacic kaskie ??
czekoladowymis
edit

oddacie 24 głosy na MB i bedzie remis;p
Adam1958
CYTAT(muminek07)
a jak wypłacic kaskie ??

1. Na swojej stronie wchodzisz do "Paiement".
2. Zaznaczasz Moneybookers i wpisujesz email swojego MB.
3. Nieco niżej, w sekcji: "Choisissez le montant du paiement :" wpisujesz 0.50
4. W okienku komentarza wpisz co chcesz, albo nie wpisuj nic.
5. Klikasz na przycisk "Demander".
Pojawi ci się informacja nt. historii twoich wypłat.
To wszystko.
swordi
Zaglosowalem na MB ale niestety paypal ma ogromna przewage. Najwyrazniej Belgowie tak jak Niemcy preferuja paypal.

Adam, czy moglbys w swoim pierwszym poscie opisac dokladniej pozostale sposoby zarabiania dla VIPow, w co nalezy klikac zeby zaliczalo kase itp. Byłbym wdzieczny bo troche sie w tym gubię.
daniel3232
hmm a czemu niby nie moze byc paypal i MB razem ??
Adam1958
CYTAT(daniel3232)
hmm a czemu niby nie moze byc paypal i MB razem ??

Pewnie, że może być, czemu jednak mamy głosować na PayPal skoro praktycznie jest on dla nas - Polaków niedostępny?
daniel3232
hmm to moze ktos kto zna dobrze francuski by napisał na forum, ze jest tak sytuacja, ze Polacy i inni (nie wiem kto tam jeszcze nie moze byc w paypal) nie mogą korzystać z paypal ale mogą korzystac tylko z MB. :roll:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.

niezarejestrowana strona 906 no host sprawdz strone no host