Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: onlineearningcenter
Forum praca. Zarabianie w internecie > Zarabianie > Programy Partnerskie, On-line i Inne > Gry, on-line i inne
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
koboos
czy wiecie cos o tej firmie? coraz czesciej sa linki w stormclixie.
wilq_lpu
Ja wiem o nich tyle, zę bardzo dobrze płacą, lepiej niż stormclix i jest więcej do wyklikania- 30 do 50$ na miech.
Jest 5 rodzajów członkostwa, darmowe gdzie są 3 poziomy ref a minimum do wypłaty to 100$- opłata za przelew kasy wynosi 2$, akceptująe-gold. Najniższe płatne członkostwo to 30$ i tam minimum wynosi 20$.

Wypłacalność??? Jest jeden ziom, co siedzi w stormpay'u, w tym i w autosurfy inwestuje, on wpełni poleca OEC, ale to tylko jego opinia nigdzie niepotwierdzona. Nie widziałem OEC na żanej stronie o zarabianiu, ani w dziale "polecamy", ani w dziale "oszuści". Nie wiedziałem też dowodów wpłat, dla tego narazie się wstrzymalem i razem z tobą czekam na opinie innych.
koboos
a no tez sie natnalem na tego zioma. wydaje mi sie ze warto sprobowac. 50$ na miecha to nie jest wcale tak malo.
Bartu
Dajcie linka biggrin.gif
koboos
jakiego linka?
wilq_lpu
jeśli linka do programu to standardowo www.pełna nazwa.com

Czy naprawdę nikt w tym nie siedzi? Jeśli nie to znaczy, że coś dziwnie..... tak płacący uczciwy program powinien widnieć w nagłówku wszystkich forów.
Bartu
Ja sie zabawie to sprawdze tongue.gif
wilq_lpu
i za 3 miesiaca jak uzbierasz 100$ to powiewsz, czy są wypłącalni.......trochę długo czekania......

W polskim necie na ten temat nie ma nic- przynajmniej ja nie znalazłem, ziom, który zamieszcza dowody wpłat nie zamieścił z tego.....
koboos
ale napewno warto sprobowac. mowia ze 30-50$ na miecha. wiec przy wiekszych staraniach nawet po 2 miechach sie uzbiera minimum.
wilq_lpu
próbuj, tylko dziwi mnie, z enikt w polsce nie może stwierdzić, czy ten program jest wypłacalny.....
Handzia
Ja w tym programie w ciągu miesiąca zarobiłam $53. Ten program jest w 100%wypłacalny.Na StormPay sa reklamy OEC.Naprawdę polecam zarabiaj bo warto.
Alvinlee
Firma, jak każda - może się kiedyś zwinąc. Póki co - płaci. Dają też trochę narzędzi webmasterskich (z licencją), możliwości promowania innych stron, czy banerów. Jeśli chodzi o refków, to też jest niezłe pole do popisu (dwutorowy system), zresztą na razie nieźle pomagają... Szkoda tylko, że nie mieszkam w np. w USA, bo za jedna ankiete można dostać 20-kilka papieru... No i po request czeka się około dwa tygodnie - ale warto :-)
mistrz_cietej_riposty
w 100% wypłacalny ? W opisie przykdowych zadań które będziemy musieli wykonywac aby zarbiać było coś takiego :
"Going to this website (click banner below) and filling out the simple form and answering a few questions would earn you $42.00"

reszte "ankiet" było w granicach 20-30$ oraz 4-5$
Coś nie chce mi sie wierzyć, że to w 100% wypłacalne wink.gif
Alvinlee
...tylko zapomniałeś się doczytać, że nie dla Polaka ta ankieta... A propo`s ankiet - ostatnio wypełniałem podobna ankietę dla TESCO i dostałem 50 zł... na rękę !!! Nie do wiary ? Poza tym klikanie i zapis są dobrowolne, a żyjemy w wolnym kraju :-) Mnie się OEC podoba i sobie klikam, zbieram refków, korzystam z wypłat i takie tam...Zresztą kolega się wczytywał dokładnie, to wie, ze tam refki będą nawet jak się nie reklamuje... Matryca idzie dwutorowo. Polecam działy FAQS, See Member Benefits oraz See Commission Tables...
qazedctgb
czyli dostales juz wyplate tak ?
a pozatym zapisalem sie pod taba juz troszke wczesniej ale dopiero dzisiaj zobaczylem ile tam jest do klikania biggrin.gif
mam jeszcze pytanie czy ktos korzystal z platnych zapisow w tej firmie a jesli taak to jak zaliczaja takie zapisy bo obliczajac to mozna duzo zarobiz z samych platnych zapisow .
wilq_lpu
może ktoś napisać co to system dwutorowy i coś więcej o tym programie, ile siędostaje za refków, co dają płatne zapisy......
Alvinlee
Co do płatnych zapisów, to nie wszystkie są dla nas i trzeba je potem potwierdzić. Niestety za darmo nie płacą... Oczywiście, że dostaję wypłaty - inaczej nie wydawałbym kasy na reklamę OEC. Co do szczegółów - wejdź "Support" i "Contact Your Sponsor" - tam otrzymasz pomoc od swojego sponsora. Co do planów, to proponuję zajrzeć "See Member Benefits" i "See Commission Tables", bo jak to wszystko tu wsadzę, to mnie za spam Admin zbanuje.... :-)
wilq_lpu
Alvinlee: chcesz mieć dodatkowego refa w zamian za pomoc na starcie?

Narazie nie wiem, co to system dwutorowy i ile% dostaje się za refa.
Później zapewne będe miał więcej pytań.....
Alvinlee
Ja pomagam swoim refkom, tak jak mnie pomagają... Więcej na temat planów dalem przed chwilą na stronce :-)
qazedctgb
czy codziennie jest tyle do klikania ? biggrin.gif
Alvinlee
Tam nie dają codzień. Ale może być, że rzucą 700 Economy i ze 300 Clicks, to jest co robić. :-) Średnio dwa razy na tydzien większy "rzut". Ale może te szczegóły to juz nie tu ?
wilq_lpu
jest od groma.... przynajmniej narazie, codziennie z godzine roboty
Handzia
Klikaj i nie narzekaj,bo za dwa dni może nie być.Ja jestem bardzo pazerna i już wszystko wyklikałam. Życzę powodzenia.
wilq_lpu
Wszystko wyklikałaś? Ja miałem jakieś 150 linków zwykłych,m nie wime ile economic i ile zapisów...... tego wszystkiego nie wyklikam w tydzień...

Też jestem parerny, ale wole się upewnić, zę to działa.

Na donkym zarobiłem już 1,3$ jak tylko złynie na eg to zainwestuje mw hyip'y :] zobacze, co z tego będzie i ile na tym dolarze zyskam.....
leo
a kiedy te punkty sa zamieniane na kase ?
I mam Your account is currently Unverified jak mam konto zweryfikowac ?
Alvinlee
Jakie punkty ? W Donkey ? Ja nie wiem, bo tam nie jestem. W OEC punkty i Shopping Dollars wymienia sie tylko na reklamy...Weryfikacji dokonuje się przez klikniecie kilku linków za free...
leo
to gdzie sie tam zarabia te $ ?
Alvinlee
Zaraz wysyłam maila przez OEC do moich Sponsored Group, to poczytasz.
leo
jak dlugo czekaliscie na kase od zarzadania ?
wilq_lpu
Donkey to oddzielny program bez minimum, tal wspomniałem, ż epazerny jestem to wypłacam z niego 1,3$ i będę inwestowal

Weryfikacja e OEG- trzeba wylkikać te linki co poniżej są, każdyu za 1pukt i jka zdobędziesz 10 punktów, to odświerzasz i jesteś zweryfikowany/a. Dalej linki są za kase......
mistrz_cietej_riposty
nie 10 tylko 12 linków do wersyfikacji - mała różnica wink.gif
a tak ogólnie to droższe ankiety i "programy" są jak ktos wyżej mnie poprawił dla mieszkańców USA & CAN ale np ponad 200 linkow juz moze klikac kazdy biggrin.gif ja mam na dzien dzisiejszy samych linkow 221 biggrin.gif
bardzo szybko idzie zarabianie, tylko czy są wypłacalni ? i czy nie ma jakis ukrytych haczyków przy probie wyplaty typu : sorry ale nie zmiesciles sie w czasie, 3 miesiace Twojego klikania o kant dupy rozbic tongue.gif
Alvinlee
Na OEC można się zwracać z pytaniami w Support > Contact Your Sponsor > Your Direct Sponsor - na pewno odpowie. :-)
wilq_lpu
tak więc pytam sonsora, czyli anvinlee... "tasks" za dolara, 2 lub 5.... to jest normalna płatna rzecz? Znalazłem jedną oferte za 20$...... bawiąc się tak 100$ to 2 dni,

pytanie, gdzie jest haczyk?
Alvinlee
Tam są też i droższe oferty. Nie ma nigdzie haczyka. Jeśli spełnisz warunki i potwierdzisz ofertę - na 100% zapłacą.
wilq_lpu
Offer (11-8-AS-AFU2974) Join Program - it costs $5.95 for a 1 day trial and you make $5 back

Oto haczyk :]
Alvinlee
Nie rozumiem gdzie tu haczyk ? Składasz im ofertę, oni w ciągu 10 dni odpowiadają. Krótko mówiąc chodzi o reklamę samochodów typu "Jeżdże tylko Fordem"... U nas też płacą za jeżdżenie z reklamami na samochodach.... to nic nowego. Kierowca i tak jeździ cały dzień...i jeszcze mu za to płacą.
daryoosh
Zapisalem sie wink.gif ale mam taki problem -> nie wyswietlaja mi sie strony, do ktorych mam sie zapisac, zeby dostac $$. Zwykle stronki, gdzie daja 2c za klikniecie, wyswietlaja sie normalnie.
Alvinlee
CYTAT
...nie wyswietlaja mi sie strony, do ktorych mam sie zapisac...

...chyba chcesz się zapisać... zapisujesz się tylko tam, gdzie to ma sens. Nie wiem o których ofertach mówisz - mnie się otwierają.
wilq_lpu
Alvinlee zapytam cie jeszcze odnośnie czegoś innego. Eurobare wypłaca na e-gold? na stronie widziałem tylko paypal i moneybookers, a z tego co słyszałem, to akceptuje eg,

Jak to jest?
Alvinlee
MoneyBookers na pewno, czy e-gold... nie wiem. Wiem na pewno, że jak nie masz refków, to 15 euro będziesz mieć po jakichś.......18 miesiącach.
koboos

co mamzrobic?
Alvinlee
Czekać na mail z potwierdzeniem rejestracji > skopiowac i wkleić do formularza > czekać na kase > wypłacić > wydać.
koboos
ale wyplacic i wydac dopiero wtedy jak uzbieram minimum;)
mistrz_cietej_riposty
te linki też Wam chodza jak krew z nosa ? co chwile jakiś server error
Bartu
A wlasnie te co maja POSTS to co to znaczy??
koboos
http://szuwi.com/online-earning-center-vt43557.html

alvinlee czy ty naprawde dostales od nich juz kase?
daryoosh
to go trafiles biggrin.gif 25 sie pyta czy placi, a 16 dostal wyplate i nawet sie nie kapnal biggrin.gif cos tu smierdzi tongue.gif
Alvinlee
... I żaden z Panów Śledczych nie zauważył treści odpowiedzi ? Nie nadajecie się do prowadzenie dochodzenia...
daryoosh
chodzi o to, ze juz widywalem wyplaty na pare milionow dolarow laugh.gif bo to przygotowac nietrudno. albo dowod mogles dostac od kogos i ladnie pospamowales.
koboos
odpowiedz byla basi zebys przeczytal regulamin. twoj post byl edytowany to pewnie zapodales tam swojego linka.

http://aikon.sxx.pl/kasa/ na twojej stronie masz podane:

Data Źródło Kwota Zysk
28.02 Zarobek z klikania na SP i OEC $150.00 $150.00

nie wiem o co chodzi. w lutym dostales kase z OEC a pod koniec listopada pytasz sie czy ktos dostal kase:/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.

niezarejestrowana strona 906 no host sprawdz strone wymiana linkow