Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Brak naliczania
Forum praca. Zarabianie w internecie > Zarabianie > Lose i niemiecki get-paid > Klamm
twisty
Witam

Wiem ze istnieje temat o braku wyskakiwania okienka z naliczaniem, ale u mnie to chyba troszke inny przypadek niz jakis bład w wyszkuriwarce.

Od momentu jak zle wpisalem 5 razy hasło, czyli jakis tydzien temu, nie wyskakuje mi to okienko ani nie naliczane sa powerlinki.

Pamietam ze pojawil sie jakis komunikat o tym błedzie ale po niemiecku jak po chinsku dla mnie tongue.gif

Wie ktos moze jak to odblokowac ?
Dzieki z góry za pomoc
szuwarek
może spróbuj wywalić cookies? W ogóle to loguje Cię prawidłowo? Czy po kliknięciu powerlinka masz: reklamowaną stronę + pop-up odliczający czas?
twisty
Tak loguje mnie normalnie, odlicza czas na nastepne klikniecie i normalnioe moge klikac na "go"

Gdy pojawi sie powerlink tez moge w niego kliknac ale okienko z 30 sekundamii nie wyskakuje.
malina91
A może masz blokade pop-up'ów?
twisty
Mozna ja jakos usunac ??
malina91
Jaką masz przeglądarke?
W Firefox'ie to jest tak:
- wybierasz Narzędzia -> Opcje -> Przeglądanie
- zaznaczasz "zablokuj wyskakujące okna"
- klikasz w uprawnione witryny, wpisujesz nazwe witryny (www.klamm.de) i klikasz "zezwól"

Teraz wszystkie pop-up'y oprócz tych w Klammie będą blokowane
twisty
oki dzieki wielkie:))

juz wszystko dziala smile.gif)
[MW]Luk
a wlasnie moze nie w temacie ale jaką przegladarke polecacie? :]
malina91
Ja używam Mozilli i moim zdaniem jest świetna, 10x lepsza od IE, a Opery nie używałem więc się nie wypowiadam...
szuwarek
CYTAT(twisty)
Wiem ze istnieje temat o braku wyskakiwania okienka z naliczaniem, ale u mnie to chyba troszke inny przypadek niz jakis bład w wyszkuriwarce.

no i jednak przypadek okazał się ten sam :-D
elvis1987
A w IE jak można odblokować? Bo mam taki sam problem. A są takie podobne strony tylko że po angielsku? z góry dziękuje za pomoc.
waren17
ie sluzy do przegladania internetu za pomoca komputera i na odwrot tongue.gif

zainstaluj firefoxa a nie bedziesz mial problemow
elvis1987
juz sobie poradziłem:) zoone alarm mi blokowałsmile.gif a teraz mam taki problem. Ja tam widze 4 cyferki a można tylko 3. I dalej minie nalicza kasy...
malina91
Yyyy....to jest raczej niemożliwe tongue.gif Jeżeli jakieś 2 cyfry są bardzo blisko siebie i są takie same to może licz to za jedną? wink.gif
kaszkaaa
sa trzy podstawowe cyferki, czasami zdarza sie ze dla utrudnienia jedna jest rozciagnieta i znieksztalcona dajac zludzenie dodatkowej, ale nalezy wpisac tylko 1 raz te cyfre
elvis1987
już wiem o co chodziło. to był cień tej w środku smile.gif a takie podobne strony jak klamm nie ma po angielsku ?
kondzio2003
Mój problem nie dotyczy żadnego z omawianych. Przeczytałem oczywiście wszystkie poprzednie tematy o tych niewyskakujących okienkach i mam odblokowane "wyskakujace okienka" i w Operze i w IE, a problem polega na tym że gdy wchodzę na strone klamm'a wszystko jest dobrze okienko wyskakuje ja uzupełniam i kligam na przycisk aby zatwierdzić i nic się nie dzieje. Czekałem i czekałem i nic.

Albo nieraz jest tak że minie czas (licznik skończy odliczanie) klikamm na przysisk "GO" i nic się nie dzieje. (Kursor się zmienia na taki jaki jest przy linkach)

Ps. te błędy pojawiły sie około połowy lipca
Ps2. te błędy dotyczą przegloądarki IE

w operze gdy wchodzę na strone klamma to nie pokazuje mi się normalnie strona tylko jej kod HTML, PHP(wiecie o co chodzi, jaki kod)

pomozcie
wiktor1908
Mój problem jest standarowy, lecz mimo to nie wiem jak mam go rozwiazac. Przegladam forum z góry do dołu i z dołu do góry i nic. Lookałem też przyklejony temat lecz równiż na nic.
Ma przegladarka IE, Zone alarm, we wszystkim co mozliwe to juz grzebalem, lecz nadal nie wiem co powinienem zrobic by po upływie 20s wyskakiwalo mi to okienko..

I moje pytanie, raczej prosba do Was jak wlaczyc te pop-y... prosze o szczegółowe rozwiniecie tematu...
Co trza zrobic by wszystko działało:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.

no host wymiana linkow brak hosta 906 sprawdz strone