Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak otrzymam lose? czy w ogole mozna otrzymac z klamm.de
Forum praca. Zarabianie w internecie > Zarabianie > Lose i niemiecki get-paid > Klamm
Grubasek
Zapisałem sie do klamm.de i dostaje kase tylko za odswiezenie strony. jest mozliwosc dostania lose ale kiedy. klikam w loselink i na konto nic nie dostaje. Jka to zmienic. Jak ktos chce to moze dac reflinka do tego programu. Jest niezle rozbudowany. np swoje zdjecie mozna umiescic, bloga prowadzic a takze chatowac z innymi userami.
Anonymous
CYTAT
Jak ktos chce to moze dac reflinka do tego programu.

Nie do końca rozumiem :?
garadeus
Lose za loselinki naliczane jest ok 1 w nocy, ale za to dostajesz baaardzo mało i nie opłaca się klikać. Bardziej opłaca się zapisaćdo firm pozawalających zarabiać lose! np za lose linki najwięcej dziennie zarobiłłem niecae 200 lose, a w firmach średnio 30K jak malutko klikam, a najwięcej prawie 200K (cały dzień poświęciłem) pozdro
yater1
A jaką firmę do lose polecacie. Bo ja nie moge sie zapisac do luckylose i nic z tego a innych dobrych nie znam.
garadeus
Dlaczego nie możesz się do lucky zapsiać, to rzeczywiście jest najlepsza firma, teraz jeszcze jest promocja - 300 za klik, w dzień 150K zarabiam biggrin.gif no ale jak coś to polecam jeszcze:
:arrow: www.startparadies.de
:arrow: www.losetraum.de
:arrow: www.powerlose.de
:arrow: www.city-lose.de (bank, ale sporo banerów bo 100 lose)

To moje ulubione, w inne się nie bawię biggrin.gif:D:D pozdro
fac
tylko 150K? błeee...
Poza Luckylose to tylko klammerbank i losegroup...
idek
w www.lose24.com masz niezłe stawki za banerki i stosunkowo małe czasy, dodatkowo polecam tez jak wyżej losetraum.de
yater1
dzieki bede probował
ibms20
a ja polecam nowa stosunkowo firme allerleionline.de
oprocz tego luckylose.de , losegroup.de, klammerbank.de, lose24.de,
jacko123
no jak sprawdzam lose otrzymane za aktywnosc wychodzi mi ze dostaje tylko za odswiazanie i za powerlinki wzglednie questionslinki. Klikniety loselink nie daje dodatkowych lose. Czy trzeba moze zrobic cos wiecej poza samym kliknieciem?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.

906 sprawdz strone brak hosta no host wymiana linkow