100lat 100lat ... ehhh,,, nie wiem dlaczego ale kiedy włączylem ten temat foobar wybrał mi melancholijną muzyke. Przypomniało mi się jak ja zaczynałem... jak odszedłem potem na jakiś czas... przypomniały mi się moje grzechy z get paid... ahhehh... za raz sie rozpłacze...
I tak wydaje mi się, że kiedyś wszystko było piękniejsze i było lepiej...
Jestem tutaj już prawie 3lata...
I przeżyłem różne chwile... te złe i te lepsze...
Kiedyś pisałem jako seba007, i miałem w avarcie pieska anty... może kiedyś do niego wróce...
Grupa: Validating
Użytkownik nr: 126
I ja też się przyłączam do gratulacji dla załogi, ze przyciąga nowych i nie przegania starych/no, może niektórych../Lubię tu zaglądać, aczkolwiek ostatnio z trudem , bo ledwo się stronka ładuje.To juz pewnie ostatnie dni na "windzie", ale potem zabawię na dłużej.Bez was byloby smutno w tym wirtualu drogi personelu i uzytkownicy.Gramy dalej, do konca swiata.
na początku nie spojrzałem na datę i pomyślałem, że wypadałoby coś napisać... po czym nagle trafiłem na mój własny post sprzed roku
ech, kawał życia wiąże się z tym forum, łza się w oku kręci, ale życie toczy się dalej... szkoda, że już rzadko tu bywam, ale zawsze będę pamiętał to co tu przeżyłem
Mało kto chyba zauważył, że forum weszło w piąty rok życia (stąd edycja tytułu tematu) W tym roku Mich się nie pokazał, jak zazwyczaj robił to w rocznicę, odczekałam i wyręczam go więc w przypomnieniu historii forum, z nadzieją, że wpadnie któregoś dnia, podobnie jak pozostali emerytowani członkowie ekipy, którzy kiedyś to forum wespół z szuwarkiem tworzyli.
A forum i forumowiczom z tej okazji - wszystkiego 'naj' i następnej pięciolatki
aj zaczynałe GPT w 99 i hypiy z tamtego okresu jeszcze
--------------------
Kredyty są najlepszą formą na zakup mieszkania, na szybkie wydatki i dostęp od gotówki dobre są karty kredytowe. Aby ładnie oświetlić pokój potrzebujesz porządnej lampy.
O kurcze... Faktycznie 6 lat . Pamiętam jeszcze czasy świetności forum HAJC . No i początki tutaj. Kurde... Szmat czasu... Miało się wtedy ledwie 13 lat...