Byc moze nie wszyscy jeszcze go widzieli. Wystartowal kilka dni temu i jest dosyc popularny. Pełno reklam na innych buxach w stylu " unobux like neobux". Podobno adminem jest Polak. Co o tym buxie sadzicie?
admin jest polakiem to prawda:) szkoda ze nie moge wkleic linku do wywiadu z adminem ale jak cos to pw(nie do mojej stronki) Wszystko ładnie leci , w barzdo szybkim tępie przybywa użytkowników a sam program ustabilizował się i nie łapie takich zawiech jak wczoraj
Pozdrawiam
--------------------
Płacę za zapis $ i aktywność w nowej Grze(> Dungeons-treasure), gdzie za samo granie dostajesz kase!! POLECAM!! INFO NA PW !
Grupa: Members
Użytkownik nr: 4,963
jakby dali go na dobry serwer ktory nie ma takich lagów to mógłby być naprawdę hit... póki co duza wpadka przez serwer, wielu ludzi przez to odpuszcza sobie narazie zapis, ja zaryzykowałem. To moj 3ci bux w który wszedłem ;]
ponoć przenoszą firme na dedyka tak wyczytalem z shoutboxa na jego stronce. ale admin mogl by sie wypowiedziec odnosnie buxa lub dac jakies info chociarz na pw ;]
pewnie to jest jego 1 firma moze nie wiedzial poprostu ze wzbudzi takie zainteresowanie
--------------------
Płacę za zapis $ i aktywność w nowej Grze(> Dungeons-treasure), gdzie za samo granie dostajesz kase!! POLECAM!! INFO NA PW !
Admin tyle siedzi w buxach, że takie oczywiste rzeczy powinien wiedzieć. A na szuwiego na pewno nie wejdzie, bo uważa nas - userów tego forum za (nie piszę, bo dostanę warna za wulgi zresztą pisał o tym nawet na stronie głównej buxa, w prelaunch'u).
Użytkownik nr: 9,185
Admin wykupił najpierw,(wg was słaby serwer)( za 80$/miech), oczywiście dedyk Okazało się że ten serwer jest za słaby, umożliwili lepsze działanie, a potem padł. Komu jak komu, mu brak profesjonalizmu nie powinno się zarzucać. Tu winią hostingodawcy. ( nie jestem pewien tego wyrazu ) Pozdrawiam.
Ten post został edytowany przez kalisz1278: Feb 2 2009, 17:54
--------------------
Pzzzzzzzzzzzz, wyleciałem z GPT. : ) Jak coś pw. ; )
Użytkownik nr: 10,102
No tak, ale jeśli strona jest promowana na forach, do tego dochodzą reklamy kupowane przez userów, więc powinien się liczyć z tym, że nawet serwer za 80 $ będzie za słaby. I radzę kupić kilkanaście razy mocniejszy serwer, bo jeśli kilka PTC doda reflinki Neobuxa to będzie tam 400 - 500 osób online non stop.