1. Świat-Reklam [ 17 ] - ZŁOTY SZUWAR 2. Sejfik [ 10 ] - SREBRNY SZUWAR 3. Bez-minimum [ 7 ] - BRĄZOWY SZUWAR
Najlepszy Admin 2008
Łącznie oddanych głosów: 65
1. Pampers [ 29 ] - ZŁOTY SZUWAR 2. Gamelover [ 11 ] - SREBRNY SZUWAR 3. Wladekkoz [ 6 ] - BRĄZOWY SZUWAR
Największe Rozczarowanie - Wydarzenia I Zjawiska G P T R 2008
Łącznie oddanych głosów: 64
1. Administrowanie Cash-Add-Team przez Magdalenę / Doprowadzenie do stopniowego upadku CAT [ 15 ] 2. Problemy z PayPal [ 11 ] 3. Wprowadzenie do polskiego GPTR tanich maili [ 9 ]
Najpozytywniejsze Wydarzenia I Zjawiska W G P T R 2008
Łącznie oddanych głosów: 62
1. Dążenie webmasterów do podwyższenia wartości reklam w polskim G P T R [ 38 ] 2. Rozpowszechnienie i stosowanie Instant Payment w zagranicznych programach GPTR [ 14 ] 3. Przejęcie przez Pampersa Świat-Reklam i zmienienie w program płacący [ 6 ]
Polski Debiut Roku 2008
Łącznie oddanych głosów: 56
1. friendclicks.net [ 32 ] - ZŁOTY SZUWAR 2. pulsreklamy.pl [ 19 ] - SREBRNY SZUWAR 3. reklamapln.net [ 5 ] - BRĄZOWY SZUWAR
Autor Najciekawszych Postów 2008
Łącznie oddanych głosów: 48
1. anthony [ 11 ] / bosman [ 11 ] - ZŁOTY SZUWAR 2. gamelover [ 6 ] - SREBRNY SZUWAR 3. abcdefghijklmnop [ 5 ] / Gerfart [ 5 ] - BRĄZOWY SZUWAR
Tym razem nie będe 'silił się na oryginalność' ani nie będe 'długi' :
Z całego serca chciałbym podziękować wszystkim za tę jakże cenną nagrodę.Czyli przede wszystkim głosującym,kontrkandydatom oraz rodzinie i sąsiadom.Chciałbym również pogratulować pozostałym zwycięzcom
PS. Czy twarzowo wyglądam z takim avatarem?! <lans>
PS.2
CYTAT
(Kolejność wyników wg zainteresowania i liczby oddanych głosów.)
-a to akurat bardzo dobra koncepcja
Ten post został edytowany przez anthony: Jan 10 2009, 01:25
Gratulacje należą się przede wszystkim adminom programow, za prowadzenie i rozwijanie ich oraz świerze pomysły. A do następnych szuwarów życzę wam trafnych decyzji, nowych pomysłów, dobrej, zdrowej konkurencji oraz wysoko płacących reklamodawców.
Witam. Dzięki Wszystkim co o mnie nie zapomnieli. Jako uparciuch w prowadzeniu serwisów na KasaGpt, nawet się nie spodziewałem że ktoś odda głos na mnie Więc mile zaskoczony jeszcze raz BOLSZE SPASIBA (nie zwracać uwagi na pisownie , w szkole nie bylem 'Prymasem" z ruskiego hehe) Pozdrowki do ALL
Przyznam sie bez bicia, ze niektore wyniki bardzo mnie zdziwily, az musialem poszukac na stronie jak przeprowadzane bylo glosowanie. Od teraz juz wiem - ankieta. Niestety faktem jest ze niektore kategorie zostaly blednie powiazane (najgorsza firma/najgorszy admin). To 2 rozne sprawy, ale to juz sprawa do analizy dla pomyslodawcow ankiety na przyszly (obecny) rok. Troche dziwi mnie ilosc glosow w ankiecie, ilosc w sensie niewielkiej ilosci glosow w stosunku do ilosci osob zarejestrowanych na forum. Osobiscie wprowadzilbym minimum do ankiety, powiedzmy od 90 glosow wynik jest oficjalny. Wprowadzilbym tez mozliwosc glosowania w ankiecie raz na miesiac na dany program i osobe, w koncu to szuwary za CALY rok, a jak wiadomo roznie to sie uklada w przeciagu calego roku. Wyniki bylyby bardziej miarodajne. p.s nie bralem udzialu w ankiecie, szczerze powiem nie wiedzialem ze byla przeprowadzana :] jesli byla robiona tak jak napisalem to zwracam honor Pzdr
Ten post został edytowany przez tom4u: Jan 11 2009, 23:13
Uważam, że wybieranie wszystkiego co zaczyna sie od "najgorszy", z wyjątkiem rozczarowania nie ma sensu. Konkurencja jest tak silna, że się nie da tutaj nic w miarę obiektywnie postanowić
za zajęcie 1 miejsca wpłacic prosze na konto szuwarka 10 groszy za drugie 5 groszy a za trzecie szuwar sam zapłąci
--------------------
Kredyty są najlepszą formą na zakup mieszkania, na szybkie wydatki i dostęp od gotówki dobre są karty kredytowe. Aby ładnie oświetlić pokój potrzebujesz porządnej lampy.
Ekhm... zatkało mnie prawdę mówiąc i nie wiem co powiedzieć. To bardzo miłe, że zostałem wybrany (razem z anthonym) autorem najciekawszych postów. Zwłaszcza, że ostatnio nieczęsto udzielałem się na forum. Dzięki wszystkim, którzy oddali na mnie głos. Mogę jedynie obiecać, ze będę starał się częściej udzielać się na szuwim, tak że być może za rok trafię do kategorii największych rozczarowań roku albo największego trolla forumowego roku