1. wysyp bux'o podobnych programów - w tym polskich [ 30 ] 2. blokowanie kont przez e-gold [ 10 ] 3. brak możliwości wpłacania pieniędzy na PayPal przez Polaków [ 5 ]
Najlepsza zagraniczna firma GPTR
1. Donkeymails [ 22 ] - ZŁOTY SZUWAR 2. Adbux [ 13 ] - SREBRNY SZUWAR 3. PayPerUse [ 6 ] - BRĄZOWY SZUWAR
Najlepszy WM zagraniczny
1. Sebas Broekhof (DonkeyMails) [ 23 ] - ZŁOTY SZUWAR 2. webmaster EuroBarre [ 4 ] SREBRNY SZUWAR 3. Paddy & Lorelle (BoldBytes, SunrisePaidEmails) [ 3 ] - BRĄZOWY SZUWAR
Najlepszy surfbar
1. EuroBarre [ 24 ] - ZŁOTY SZUWAR 2. ECBarre [ 6 ] - SREBRNY SZUWAR 3. EuroKiddies [ 5 ] - BRĄZOWY SZUWAR
Debiut roku zagraniczny
1. AdBux [ 35 ] - ZŁOTY SZUWAR 2. TitanClicks [ 2 ] - SREBRNY SZUWAR
Jezeli moge sie tutaj wypowiedziec to prosze tylko wszystkich uzytkownikow o uwage ze netreklama teraz nalezy do mnie i juz nie jest tak zle wyplaty zalegle jakie Amas zostawil zrealizowalem i nadal jest wyplacalna
Anto chcialbym tez zebys w rankingu dopisal jakies info o tym gdyz niechce zeby czasami uzytkownicy widzac napis netreklama mieli zle skojarzenia i sie tam nie zapisywali moze to powodowac ze nie bedzie w netreklamie przybywac mi uzytkownikow przez ten ranking
Pozdrawiam bilo22
PS. Strefa tez wychodzi z dolka albo juz wyszla wiec mysle ze pampi tez by chcial jakies info(sprostowanie )
Ten post został edytowany przez bilo22: Feb 6 2008, 16:13
--------------------
Skończyłem z Get-Paid'em. W biedronce na etacie siedze i szczerze żyje jak młody Bóg
Ja pragne podziekowac Wszystkim co mnie zauwazyli i tym nie slabiej mnie widza tez dziekuje. Czuje sie bardzo wyrozniony. Pozdrawiam, i jeszcze raz dzieki serdeczne
A mnie trochę boli to: "wysyp bux'o podobnych programów - w tym polskich"
Przez taką generalizację mój program jest niechętnie postrzegany przez forum chociaż ja ze SCAM-em nic wspólnego nie mam to niestety przez taka a nie inną formę tego wydarzenia tracę na tym
Finał Szuwarów 2007 już za nami. Czas na odznaczenia
Nasz propozycja - Laureaci pierwszych trzech miejsc otrzymują prawo do korzystania z poniższych odznaczeń. Po skopiowaniu mogą one służyć jako avatary-wyróżnienia na forum, a na stronach programów jako swoista rekomendacja ich wartości.
gratuluje laureatom. rozumeim że moja osoba jest tak wdzięczna że nei starczyło dla niej miejsca na podium
--------------------
Kredyty są najlepszą formą na zakup mieszkania, na szybkie wydatki i dostęp od gotówki dobre są karty kredytowe. Jeśli zabraknie Ci kasy pożyczki gotówkowe rozwiążą Twój problem.
dziekuje wszystkim ktorzy glosowali, nie tylko na mnie, ale rowniez na przeciwnikow, w koncu im wiecej osob tym lepiej [lepiej przegrac z dobrym rywalem niz wygrac ze slabym]
zdobylem az 3 szuwary i bardzo sie ciesze [po 1 z kazdego koloru ]
PS juz sie nie moge doczekac Szuwarów 2008
Ten post został edytowany przez poop: Feb 8 2008, 19:45
--------------------
Stopka do wynajęcia: 5 zł / miesiąc || 50 zł / rok
Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 2,466
CYTAT(homer @ Feb 8 2008, 11:18)
Przydalyby sie jeszcze "zgnile szuwary" dla najgorszych webmasterow i firm
Pomsył doskonały - jak rozumiem plakietka byłaby koloru bagiennego, by nie rzec: sraczkowatego, jak jednak przypuszczam, nikt nie paliłby się do chwalenia taką "złotą maliną"
ta przegladajac wyniki zauwazylem agloco i wiecie co?
Przypomnialo mi sie gdzie jest nasz ukochany uzytkownik ktory by sobie dal rece obciac zeby udowodnic nam ze agloco bedzie placic dziwne ze nadal nie trzyma sie swojej kwestii
Glupie zachowanie tylko po to zeby nalapac refkow a tu taki nie wypal
--------------------
Skończyłem z Get-Paid'em. W biedronce na etacie siedze i szczerze żyje jak młody Bóg