Inbox zieje pustkami, zainteresowania w stanie dziewiczym, kasy na koncie ubyło znacznie. Adminka zaniemówiła, pewnie dlatego, że weekend. Pozostaje mieć nadzieję, że aktualna baza nie wyleciała w kosmos i że nie jest to nowy sposób oddłużania przedsiębiorstw.
Grupa: Members
Użytkownik nr: 5,482
Czekać na szanownego pana Logiczka aż zapakuje strefe do oszustów i nawrzuca od złodzieji. No ale są równi i równiejsi I słowa się potwierdzają MAMY RÓWNYCH I RÓWNIEJSZYCH ciekawe jak ja ich okradam no nic wszystko jasne pan logiczek po kilku dniach doszedł do wniosku że biuro i jego admin to złodziej i oszust widocznie alfa i omega wie lepiej koniec offa
Jak można nie usatwić backupu na CC to dziwne no ale nie znam się pewnie
Ten post został edytowany przez adi1982: Dec 7 2008, 23:33
Hm.. Baza jest wgrana z 7.06.2008 Skąd wiem? Bo dostałem wyrównanie za okres od tamtej pory do dzisiaj: korekta zarobkow 7.06.2008 $3.5000
powiem, że ubyło mi ledwo ponad 3$, więc w zarobkach jestem do przodu, ale co z poleconymi? Przez 6 miesięcy się raczej uzbierało trochę poleconych... Oni też będą zwróceni?
powiem, że ubyło mi ledwo ponad 3$, więc w zarobkach jestem do przodu, ale co z poleconymi? Przez 6 miesięcy się raczej uzbierało trochę poleconych... Oni też będą zwróceni?
Jaaaasneee
Tak jak ci moi z Dolarka, EuroBiznesu i StrefyBiznesu (ok. 2/3 z samego 1 lvl - o następnych nawet nie ma co wspominać), których wsiorbało pod koniec lata. Teraz podobnie jak u logiczka - ok. 5$ poszło się paść. Żeby było ciekawiej, zmienił się także polecajacy - jest nim jakiś yin - a rejestrowalam się pod kogos innego (edit: ale dopuszczam, że może ten ktoś zlikwidował konto i przeszłam pod jego upline) Przy takich kombinacjach doprawdy coraz trudniej wierzyć w dobrą wolę Magdaleny, a już zupełnie niepodobna wierzyć w jakiekolwiek umiejętności webmasterskie, że o ekonomii nie wspomnę. I nie zmieni tego ani wywiad, ani kosztowny e-mail w CB, który na moje oko kosztował adminkę jakieś 1700 PLN, ani mikołajkowy bonus wartości 2 PLN w Skarbonce (już nawet nie liczę, ile dzięki temu posunięciu wzrosło ogólne zadłużenie) , ani rzekome oddłużanie programów polegające na przekładaniu pieniędzy z jednej kieszeni do drugiej.
Ten post został edytowany przez anta: Dec 9 2008, 06:50
W ciagu minionego weekendu nastapila awaria bazy danych serwisu StrefaBiznesu.net. Codziennie jest robiona kopia zapasowa, trwa sprawdzanie wszystkich wykonanych kopii. Obecnie wgrana i funkcjonujaca baza jest z 15 pazdziernika 2008 r. Blad w bazie jest niestety niezalezny od zespolu seriwsu. Z tego wzgledu prosze o wykonanie co jakis czas "print screena" lub wydrukowanie strony z zarobkami i iloscia poleconych, abysmy szybciej mogli aktualizowac stan.
Zespol serwisu prosi o czas do konca tego tygodnia na przetestowanie do konca istniejacych kopii bazy danych. W przypadku gdy nie uda sie uruchomic nowszej bazy niz jest obecnie, rozpoczniemy procedure wyrownywania stanu zarobkow. W kwestii poleconych - bedziemy dodawac punkty 1 polecony = 500 punktow. Uczciwosc lub neiuczciwosc z czasem wyjdzie. Prosimy o kontak w swoich sprawach za posrednictwem formularza kontaktowego w wyznaczonym do tego dziale.
Wedlug mnie cala ta informacja brzmi jak niesmieszny zart. Kopia jest wykonywana codziennie, ale przywrocona z 15 pazdziernika. Ktory to dzis mamy? O, 9 grudnia! Rozsadek nakazywalby sprawdzanie wykonanych kopii od najnowszej do najstarszej. Chyba, ze sie nie ma nowszych i fragment o codziennych backupach jest zwykla bajeczka.
Kolejny ciekawy fragment - wykonywanie screena zarobkow i poleconych. Ciekawe co z poleconymi, ktorzy nie istnieli w "systemie" do 15 pazdziernika? Adminka zamierza ich na sile przymuszac do ponownego zapisu?
Zadziwia mnie ten "styl" dzialania, ciekawe czy tylko mnie.
Ten post został edytowany przez homer: Dec 9 2008, 07:04
Eh... strefa jest kolejną super pseudo firmą... Przed weekendem miałem prawie 8$, teraz mniej niż 2$. Kolejne konto którego nie warto trzymać tylko opchnąć póki jeszcze coś warte...
Użytkownik nr: 8,969
CYTAT(hooligan83 @ Dec 9 2008, 22:03)
Eh... strefa jest kolejną super pseudo firmą... Przed weekendem miałem prawie 8$, teraz mniej niż 2$. Kolejne konto którego nie warto trzymać tylko opchnąć póki jeszcze coś warte...
żal
a myślisz, że jest coś warte?
--------------------
Legia Warszawa + Pogoń Szczecin + Olimpia Elbląg + Zagłębie Sosnowiec + ADO Den Haag + Juventus Turyn
Użytkownik nr: 11,027
U mnie podobnie jak u Hooligana, nie mam pojęcia ile refków mi ubyło.. Także akcept w ptp straciło parę moich programów dodane po dacie tej bazy która jest i para idzie w gwizdek. Jak ja mam udowodnić że miałem chyba ponad 6-7 baksów, przecież nie robię zrzutów ze stanu konta codziennie w obawie że program padnie :/
Mi również ubyło 'trochę' kasy,poleconych.Ale chyba 'najbardziej mi żal' ...
...(nie,nie 'kolorowych jarmarków' ) lecz kredytek z PTP.
Niegdyś promowałem PTP strefy,jeszcze za czasów Pampersa.Uzbierałem około 480 kredytek,tyle też mam obecnie.Pewien czas temu przed 'zagubieniem' aktualnej bazy danych zakończyłem reklamę 1000 tanich klików w ekasa.org.Ile kredytek tam mogłem zdobyć?Nie wiem,nie zdążyłem zapamiętać ani udokumentować tego skrinem.Ale pewnie sporo bo to była jedyna reklama PTP strefy w ekasie.
CYTAT(anta @ Dec 15 2008, 16:57)
koniec tygodnia już był. Zmian ani informacji żadnych.
Informacji jak nie było tak dalej nie ma.Widocznie adminka nie wymyśliła jeszcze kolejnej idiotycznej wymówki.
Mimo smutnej wymowy tegoż wątku jak i sytuacji Strefy na koniec sarkazm odnośnie jej 'komunikatu' :
Śpieszmy się robić skriny stanu swoich kont bo zarobki tak szybko znikają...
Pozdrawiam
Ten post został edytowany przez anthony: Dec 17 2008, 22:01
Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 2,466
CYTAT
Jest blad w skrypcie, co jakis czas sa problemy z baza danych. Postanowilismy zamknac serwis StrefaBiznesu.
Do konca czerwca zglos prosze do jakiego innego z naszych programow chcesz, abysmy przepisali Twoje zarobki.
Serwis w dniu dzisiejszym zostal przewalutowany po kursie z wczoraj 1$=3,16zl. Ceny reklam oraz wartosc reklam dla uzytkownika nie ulegly zmianie, do konca czerwca mozna z tego korzystac.
Posiadani poleceni na pierwszym poziomie zostana przeliczeni na punkty - 1 polecony to 500punktow (rowniez poleceni z trwajacej aukcji na Allegro).
Zgromadzone na koncie punkty zostana przeliczone na pieniadze po przeliczniku 1 punkt to 0,002zl.
Wybierz 1 serwis, podaj swoj login w Strefie Biznesu i w tym serwisie, do ktorego maja byc przepisane zarobki.
NIE MA MOZLIWOSCI WYPLATY ZAROBKOW, tylko przeniesienie.
Pozostale serwisy nie beda likwidowane. Skrypt Strefy po prostu generuje bledy, ktore wychodza w nieoczekiwanych momentach, co jest interpretowane jako oszustwa z naszej strony.
Do drugiego serwisu zostanie przeniesiony stan zarobkow z ostatniego dnia czerwca.
Kolejny genialny krok celebrytki get-paidu Kolejny zrujnowany program get-paid
pytania:
- co z siatkami poleconych i - dlaczego nie ma możliwości wypłat pieniędzy a jedynie przeniesienie ich do innego programu, z którego i tak są olbrzymie utrudnienia w wypłatach