4 Stron V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Rozpoznanie Rynku, prosze o wypowiedzi uzytkownikow

Badanie opinii n/t polskich systemow GPTR
Ktory z serwisów jest według Ciebie najlepszy?
dolarek [ 3 ] ** [5.45%]
centrum biznesu [ 2 ] ** [3.64%]
eurobiznes [ 1 ] ** [1.82%]
AmCash.eu [ 2 ] ** [3.64%]
skarbiec [ 0 ] ** [0.00%]
banknocik [ 3 ] ** [5.45%]
ekasa [ 4 ] ** [7.27%]
protifAds [ 0 ] ** [0.00%]
zlotoweczka [ 0 ] ** [0.00%]
bez-minimum [ 11 ] ** [20.00%]
early-cash [ 4 ] ** [7.27%]
skarbonka [ 8 ] ** [14.55%]
swiat-reklam [ 12 ] ** [21.82%]
2zlote [ 0 ] ** [0.00%]
BalticMails [ 1 ] ** [1.82%]
Reklamowka [ 1 ] ** [1.82%]
Luckymails [ 1 ] ** [1.82%]
biuro-reklamy [ 0 ] ** [0.00%]
Adscenter [ 0 ] ** [0.00%]
CarmenClick [ 1 ] ** [1.82%]
Bogacz [ 1 ] ** [1.82%]
Cencik [ 0 ] ** [0.00%]
WebAds [ 0 ] ** [0.00%]
Łącznie oddanych głosów: 55
Goście nie mogą głosować 

macko
post Aug 20 2008, 12:07
Post #1

Dyskutant
Ikona grupy

Grupa: Members
Użytkownik nr: 8,696

witam,
sam nie mam czasu klikac we wszystkich polskich ptr'ach wiec zalozylem ten temat - tak z wlasnej ciekawosci chcialbym dowiedziec sie jakie macie zdanie drodzy uzytkownicy o polskich serwisach mailingowych.

jesli ktorys z was zechce mi rzetelnie odpowiedziec - dzieki z gory;)

[poprawiona sonda x2, rzeczywiscie kilka firm pominalem :< ]

Moglbym was prosic o podanie konkretnych argumentow 'za' danym serwisem?

Ten post został edytowany przez anta: Sep 3 2008, 06:45

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

abcdefghijklmnop
post Aug 20 2008, 12:13
Post #2

Uzależniony||Uzależniona
Ikona grupy

Użytkownik nr: 2,584

Myślę, że nie do końca najlepsze serwisy wybrałeś.
Brakuje skarbonki, tam na pewno najwięcej można zarobić.
W świecie reklam podobno też sporo reklam
Early-cash na pewno także jakiś poziom zachowuje, zapewne jest lepiej niż w co najmniej połowie wymienionych

--------------------
Firma Amii działamy na rynku polskim i zagranicznym, produkujemy oraz sprzedajemy alkomaty i filtry do wody. Sprawdź ile mogę wypić.

+Quote Post

Kontekstowicz  

kaskader
post Aug 20 2008, 12:56
Post #3

Maniak
Ikona grupy

Użytkownik nr: 8,508

Nie ma to jak obiektywne spojrzenie. A dzie jakiś z serwisów włodka? O ile wiem minima ma małe, płaci szybko, i jeszcze normalne PTP wstawił

--------------------

POP5 od 4,5 do 4 zł; POP25 od 22,5 do 20 zł; POP50 od 45 do 40 zł; POP110 od 90 do 80 zł; POP230 od 180 do 170 zł

+Quote Post

Mariusz70
post Aug 20 2008, 13:38
Post #4

Maniak
Ikona grupy

Użytkownik nr: 5,115

A kto to jest ten Włodek i jakie programy prowadzi?

+Quote Post

recian
post Aug 20 2008, 14:05
Post #5

Praktyk
Ikona grupy

Użytkownik nr: 7,725

jego nick na tym forum to wladekkoz. Prowadzi: 2zlote.info, galaxianmail.com, luckymails.info, balticmails.info, cencik.info,

--------------------
Jeśli nie potrzebujesz niezawodnego i profesjonalnego hostingu nie klikaj TUTAJ

Na hasło szuwi.com rabat -15%

+Quote Post

tediboyz
post Aug 20 2008, 14:06
Post #6

Zaawansowany
Ikona grupy

Użytkownik nr: 7,829

Osobiście również jestem za Światem-Reklam - widać, że Pampers ma głowę na karku i potrafi z niczego stworzyć bardzo dobrze prosperujący serwis. Numer z 1-no sekundowym timerem przy reklamach z początku uważałem za szalony - przecież teraz to nikt kompletnie nie będzie oglądać reklam jakie serwuje Świat-Reklam, ale po czasie swoją opinię zweryfikowałem. Po własnych doświadczeniach zauważyłem, że bardziej skupiam się na na treści reklamy a nie jak dotychczas, czekałem aż w timerze pojawi bosko brzmiący komunikat "Premia została doliczona".

Ten post został edytowany przez tediboyz: Aug 20 2008, 14:09

--------------------

+Quote Post

abcdefghijklmnop
post Aug 20 2008, 14:13
Post #7

Uzależniony||Uzależniona
Ikona grupy

Użytkownik nr: 2,584

CYTAT(tediboyz @ Aug 20 2008, 15:09) *
Osobiście również jestem za Światem-Reklam - widać, że Pampers ma głowę na karku i potrafi z niczego stworzyć bardzo dobrze prosperujący serwis. Numer z 1-no sekundowym timerem przy reklamach z początku uważałem za szalony - przecież teraz to nikt kompletnie nie będzie oglądać reklam jakie serwuje Świat-Reklam, ale po czasie swoją opinię zweryfikowałem. Po własnych doświadczeniach zauważyłem, że bardziej skupiam się na na treści reklamy a nie jak dotychczas, czekałem aż w timerze pojawi bosko brzmiący komunikat "Premia została doliczona".

Czy z niczego to bym nie powiedział. Miał idealną sytuację - ogromną bazę użytkowników.

--------------------
Firma Amii działamy na rynku polskim i zagranicznym, produkujemy oraz sprzedajemy alkomaty i filtry do wody. Sprawdź ile mogę wypić.

+Quote Post

JereManU
post Aug 20 2008, 15:58
Post #8

Maniak
Ikona grupy

Użytkownik nr: 9,898

Cencik.Info - świetne PTP, dużo PTC i maili. Admin uczciwy i wypłaty w ekspresowym tempie.

--------------------

+Quote Post

szuwarek
post Aug 20 2008, 18:53
Post #9

Uzależniony||Uzależniona
Ikona grupy

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 2,466

Świat Reklam niepokojąco często znika z sieci, co uniemożliwia jego promowanie.
Dotychczasowe "pewniaki" w stylu Web-Ads czy Złotówki wysyłają maila tygodniowo - nota bene brakuje ich w spisie - dawne firmy Pampersa wykazują większą aktywność - szkoda że nie w kwestii wypłat.

Dałem głos na Skarbonkę ze względu na szybkie wypłaty i brak kompromitujących obsów - ot stabilna i solidna firma, choć z jej aktywnością jeśli chodzi o wysyłki też ostatnio krucho...

--------------------

+Quote Post

kaskader
post Aug 20 2008, 18:57
Post #10

Maniak
Ikona grupy

Użytkownik nr: 8,508

CYTAT(szuwarek @ Aug 20 2008, 19:56) *
Świat Reklam niepokojąco często znika z sieci, co uniemożliwia jego promowanie.
Dotychczasowe "pewniaki" w stylu Web-Ads czy Złotówki wysyłają maila tygodniowo - nota bene brakuje ich w spisie - dawne firmy Pampersa wykazują większą aktywność - szkoda że nie w kwestii wypłat.

Dałem głos na Skarbonkę ze względu na szybkie wypłaty i brak kompromitujących obsów - ot stabilna i solidna firma, choć z jej aktywnością jeśli chodzi o wysyłki też ostatnio krucho...

Ze znikaniem ma problem wiele programów. I chyba wile z nich stoi u pampersa.
Ciężko rozszyfrować czym kierował się autor tematu, wybierając takie a nie inne programy.

--------------------

POP5 od 4,5 do 4 zł; POP25 od 22,5 do 20 zł; POP50 od 45 do 40 zł; POP110 od 90 do 80 zł; POP230 od 180 do 170 zł

+Quote Post

macko
post Aug 20 2008, 19:56
Post #11

Dyskutant
Ikona grupy

Użytkownik nr: 8,696

wydawalo mi sie ze programy ktore wybralem sa najbardziej znane, stad takie a nie inne seriwsy w spisie.

--------------------

+Quote Post

tomi135
post Aug 20 2008, 20:40
Post #12

Uzależniony||Uzależniona
Ikona grupy

Grupa: Administrator
Użytkownik nr: 9,608

Zaznaczyłem świat-reklam, mimo że jestem przeciwnikiem minimów, to jednak Pampers pokazał, że jest wypłacalny i dużym plusem jest brak bezsensownych timerów (kiedyś dość obszernie uzasadniłem mój pogląd w tym zakresie).

Nie jestem we wszystkich programach, więc nie wiem czy, nie zagłosowałbym na co innego gdybym wiedział jak tam jest.

Co do i innych programów.
e-kasa: niskie, lecz nie za łatwe do osiągnięcia minimum, dla początkujących zaletą jest możliwość kupowania małych pakietów reklamowych.
AmCash: o ile tanie kliki PTP są OK, to zewnętrzne reklamy po 0.015c odbieram jako pogardę dla klikaczy. Mam wrażenie (głowy sobie nie dam uciąć), że wzrosło minimum z 2.5$ na 3$.
bez-minimum: jeszcze nie dawno ten program uznałem za najlepszy, niestety Admin zaczął trochę "kuglarzyć", spadła ilość reklam w strefach bezpłatnych, zaczynam się zastanawiać, czy celem systemu jest dystrybucja linków reklamowych.
dolarek, centrum biznesu i reszta jednej Adminki: niestety, na dzień dzisiejszy trudno przewidzieć na jakie pomysły nowy Admin jeszcze wpadnie i co będzie "reformował'. Do tego mam wrażenie jakby osoba prowadząca te programy miała "bałagan" w tym co robi.
Skarbonkę i Zlotoweczkę traktuje w zasadzie jako programy tylko do reklam.
Reklamowka: jest OK.

Pozdrawiam

Ten post został edytowany przez tomi135: Aug 20 2008, 20:41

--------------------

+Quote Post

hooligan83
post Aug 21 2008, 12:08
Post #13

Maniak
Ikona grupy

Użytkownik nr: 2,253

dolarek - po zmianie admina firma w moich oczach upadła, mniej reklam, bardzo długie oczekiwanie na wypłaty
centrum biznesu - j.w.
eurobiznes - j.w.

AmCash.eu - nie dawno kilka maili dziennie, lecz teraz 0-1, stawki ptc przerażają

bez-minimum - po sprzedaży "kota" przez chwile jedna z lepszych firm, ale teraz czegoś brakuje

swiat-reklam - poki co narazie jest dobrze i wierze że będzie jeszcze lepiej smile.gif

2zlote - dziwne zachowania admina, np. głupie usuwanie akceptowanych firm z PTP, z jeszcze głupszym uzasadnieniem (na szczęście już mnie tam nie ma tongue.gif)
BalticMails - j.w.
Luckymails - j.w.

zlotoweczka - juz mnie tam nie ma, więc cieżko coś powiedzieć
skarbonka - j.w.
skarbiec - j.w.
banknocik - j.w.
ekasa - j.w.
early-cash - j.w.

protifAds - nie byłem i napewno nie będę

reklamowka - w tej kwestii nie jest mi dane oceniać sam siebie tongue.gif

P.S. Głos oddaje na swiat-reklam, bo to jedyny program, którego admin wie co robi i robi to naprawdę dobrze smile.gif

+Quote Post

SCO
post Aug 21 2008, 17:36
Post #14

Maniak
Ikona grupy

Użytkownik nr: 2,095

To może i ja sobie coś zrecenzuje smile.gif
W końcu także jestem (jeszcze) Uczestnikiem niektórych programów smile.gif

dolarek - ostatnio wokół niego strasznie głośno, jak i każdego innego programu Magdy, jednak uważam że należy dać jej szanse a nie skreślać od razu. Kobieta ma głowę na karku i myślę że sobie poradzi smile.gif
centrum biznesu - j.w.
eurobiznes - tej samej adminki, j.w.
AmCash.eu - nie ma mnie
skarbiec - nie ma mnie
banknocik - nie ma mnie
ekasa - nie znam
protifAds - prezes na urlopie, aktualnie pod opieką jednego admina trochę krucho z reklamami, ale miejmy nadzieje że się sytuacja poprawi
zlotoweczka - nie ma mnie
bez-minimum - nie ma mnie
early-cash - bez komentarza smile.gif
skarbonka - jeden z lepszych programów, wysokie minimum jest chyba tylko jedynym minusem. ale przy siatce polecoych nie ma co narzekać smile.gif. Zmiany zmiany.
swiat-reklam - czas pokaże, trochę za krótko jeszcze na opinię, poprzedni świat reklam do reklam także mi aż tak bardzo nie przeszkadzał bo niezłe efekty reklama dawała smile.gif
2zlote - nie ma mnie
BalticMails - Ja sobie ten program, podobnie jak i poniższy Luckymails bardzo chwalę, mam mało poleconych, ale spokojnie mozna uzbierac na wypłatę dzięki sporej ilości reklam, a co więcej, wyplaty są szybko realizowane,
Luckymails - czytaj wyżej
Reklamowka - Hooligan moim zdaniem dobrze prowadzi proogram, sporo fajnych konkursów, nie najgorsza ilośc reklam, i naprawde bardzo miły i przyzwoity program smile.gif

P.S. dziwi mnie tylko że nie pojawił się program pewnego usera o kolorowym wyrazie nicka i twarzy smile.gif

--------------------
Admin@Twoj-bank.com I Admin@Sco.warszawa.pl I Admin@E-euro-2012.org

+Quote Post

anta
post Aug 22 2008, 11:17
Post #15

Desperados
Ikona grupy

Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 2,465

Świat-Reklam - rewelka

Nieodmiennie stała, solidna porcja PTC - od kilkunastu do powyżej dwudziestu o wartości 0,25 - pojecia nie mam skąd i w jaki sposób pampers ma tylu reklamodawców, bo przynajmniej połowa z zawartości tej banneriady zmienia się co kilka dni. Także w klikach konkursowych średnio około 20-30 linków. E-maili mniej, niemniej w stosunku do innych programów - dużo.
Gdyby chociaż w kilku innych polskich programach była chociaż połowa tego co jest u pampersa - polski getpaid by rozkwitał.
(Wciąż mam problem ze starymi DNS'ami - często widzę info "suspended" i muszę restarować ruter.)(

Skarbonka - dobry program i swoisty fenomen

Biorąc pod uwagę staż i wysoki próg wypłat - fenomen. Z reklamami rónie, raz więcej, raz mniej, ale patrząc na całokształt - program stabilny i wypłacalny, gdzie nie czeka się na wypłatę wieki całe. Admin systematyczny i odpowiedzialny.

Złotóweczka - niezła, ale...

Ilością reklam nie powala, zwłaszcza e-mailowych. Z klików w PTC jest ok. 20-25% wiecej zarobku niz z e-maili.
Na tak określone minimum i tylko jeden level - reklam o wiele za mało. Program idzie jeszcze siłą rozpędu, ale admin w ciagu kilku miesiecy coraz bardziej sobie odpuszcza systematyczną pracę.

Banknocik - podobnie.

Admince wyraźnie przeszedł zapał, warunki uczestnictwa niezłe, ale same warunki sprawy nie załatwiają. Reklamodawców coraz mniej, a tym samym reklamy i zarobki coraz mniej regularne i odczuwalnie spada szybkość zarabiania.

Early-Cash - wahadełko

Niby stabilny, ale również mniej reklam, nieregularne e-maile, program zmienia się w wahadełko zależne od humorków adminów. Jak im się chce, albo sie nudzą, nagle kilka e-maili, później kilkudniowa przerwa. Pojecia nie mam po co w warunkach jeszcze "losowe wypłaty" skoro takowych nie ma, nadal (mimo dawnych obietnic) brak % z punktów poleconych - co jest getpaidowym bezsensem, choć opłacalnym dla adminów.

EKasa - stabilna i niezła

Zważywszy na wysokość minimum - czyli niemal jego brak - naprawdę niezły programik.

Skarbiec - mieszane uczucia.

Miał być niezły, zdawało się, że będzie. Niestety, wciąż był tylko "młodszym bratem" Banknocika, nie dorównywał warunkami ani ilością reklam i okazał się raczej "niechcianym dzieckiem".
Bez nagłośnienia przejął go nowy admin, coś tam w e-mailu pomamrotał, że sprosta bo uważa, że ma predyspozycje i chęci, jednak po 10 dniach zmian na lepsze nie widać. Nie przesądzam, bo to dość krótki okres, ale jak nie ma zapału na początku, to i później może nie być.

CashLovers - również mieszane uczucia.

Admin zmienił warunki, domenę i nazwę, dał nową grafikę, kilka reklam po czym stracił zainteresowanie i usnął. Szkoda, bo warunki całkiem przyzwoite, niestety, nie mogą być realizowane, gdy reklam mało.

Reklamówka

Krótkie podsumowanie admina - "gdyby mi sie chciało tak, jak mi się nie chce"

ProtifAds - dużo gadania, gdybania i przymiarek, tym większe rozczarowanie

Programy CAT - jak pierwszomajowy pochód w Warszawie u schyłku PRL'u - dawno przeszła Ochota, a Wola wlecze się ostatkiem sił.
Oby nie doszła do Bródna, (na Powązkach miejsca w Alei Zasłużonych raczej nie znajdzie) już lepszy byłby Targówek.

--------------------

+Quote Post

wladekkoz
post Aug 22 2008, 12:20
Post #16

Wieloryb forumowy
Ikona grupy

Użytkownik nr: 6,869

Witam.
Czytam ten temat i tak sobie myslę że jedno zdanie go może zamknąć:
Tylko program pampersa jest cacy, reszta beeeeee.

Tyle , żeby się znowu nie załapać na bicz jedynie słusznej racji nie_powiem.gif
Dziekuje,
Pozdrawiam.

--------------------
Admin:Cencik.info BalticMails.info LuckyMails.info

+Quote Post

pampers
post Aug 22 2008, 12:43
Post #17

Znawca
Ikona grupy

Użytkownik nr: 11,027

Mój głos oddany bez wachania na bez-minimum. Gamelover pokazał jak należy prowadzić program, pokazał pełen kunszt webmasterki ponieważ połączył dobry pomysł na zarobek dla siebie i jednocześnie dla userów. Trochę ostatnio ucichło, ale z niewiadomych źródeł wiem że ma się to niedługo zmienić wink.gif

Władek - widocznie trzeba sobie zasłużyć icon_mrgreen.gif

--------------------

+Quote Post

megorasz
post Aug 22 2008, 12:45
Post #18

Zaawansowany
Ikona grupy

Użytkownik nr: 8,969

CYTAT(pampers @ Aug 22 2008, 13:46) *
Mój głos oddany bez wachania na bez-minimum. Gamelover pokazał jak należy prowadzić program, pokazał pełen kunszt webmasterki ponieważ połączył dobry pomysł na zarobek dla siebie i jednocześnie dla userów. Trochę ostatnio ucichło, ale z niewiadomych źródeł wiem że ma się to niedługo zmienić wink.gif

Władek - widocznie trzeba sobie zasłużyć icon_mrgreen.gif

a czy Twoje źródła donoszą kiedy skończy się weryfikacja konta PP? Bo trwa już chyba 2 miesiące icon_rolleyes.gif icon_cheesygrin.gif

a żeby nie off-topować...zagłosowałem na bez-minimum...chyba najlepsza firma...poza tym większość wymienionych firm jest mi raczej obca smile.gif

Ten post został edytowany przez megorasz: Aug 22 2008, 12:48

--------------------
Legia Warszawa + Pogoń Szczecin + Olimpia Elbląg + Zagłębie Sosnowiec + ADO Den Haag + Juventus Turyn
BRACI SIĘ NIE TRACI!

+Quote Post

tomi135
post Aug 22 2008, 13:02
Post #19

Uzależniony||Uzależniona
Ikona grupy

Grupa: Administrator
Użytkownik nr: 9,608

CYTAT(pampers @ Aug 22 2008, 13:46) *
Mój głos oddany bez wachania na bez-minimum. Gamelover pokazał jak należy prowadzić program, pokazał pełen kunszt webmasterki ponieważ połączył dobry pomysł na zarobek dla siebie i jednocześnie dla userów.

Proponuje założyć nowy dział "Na wesoło" i to tam umieścić.

Pampers zapytaj lepiej jak długo na bez-minimum schodzą reklamy, szczególnie te kupione w sekcjach płatnych. Znalazł świetny pomysł na wyciągniecie kasy z SMS i zwrócenie jej części tylko nielicznym, tym co dużo wejść kupują i dzięki temu zwyciężą w "końkursie". Właśnie dla tego, że wprowadził te dodatki na szczęście nie muszę z nich korzystać, to jednak nie zagłosowałem na niego. Mimo to nadal bez-minimum uważam za jeden z lepszych programów, chociaż obawiam się, że przez wspomniane praktyki będzie to hit jednego sezonu.

Pozdrawiam

Ten post został edytowany przez tomi135: Aug 22 2008, 13:36

--------------------

+Quote Post

wladekkoz
post Aug 22 2008, 13:46
Post #20

Wieloryb forumowy
Ikona grupy

Użytkownik nr: 6,869

Pampersik nic nie było przeciw Tobie ,
Jako user Świata Reklam jestem zachwycony: reklamka timer 1sek - jeszcze mi strona nie zdazy załadować i jaż kaska na koncie , cuuuuuudo biggrin.gif
Mam nadzieje że reklamodawcy aż pieją z zachwytu lmaosmiley.gif

Bez urazy , lubie się z Tobą podroczyć troche .

--------------------
Admin:Cencik.info BalticMails.info LuckyMails.info

+Quote Post

4 Stron V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 3rd July 2009 - 03:55
Invision Power Board skin developed by Transverse Styles