Kredyty są najlepszą formą na zakup mieszkania, na szybkie wydatki i dostęp od gotówki dobre są karty kredytowe. Aby ładnie oświetlić pokój potrzebujesz porządnej lampy.
Proszę o odblokowanie konta mojego kolegi - nick Mietek66 Pisałem w tej sprawie już do 2 moderatorów - reklama2000 oraz Thanatos, - bez rezultatu. Napisałem do reklama2000: "Cześć - czy możesz sprawdzić dlaczego znajomy nie może pisać nowych postów? http://www.szuwi.com/index.php?showuser=7871 Ma tylko 2 - i ani rusz nie może mieć więcej. Dlaczego?" Odpowiedź: "Odpowiedź znajdziesz tutaj: http://www.szuwi.com/index.php?s=&show...st&p=599478 Napiszę na adres mailowy podany przy rejestracji i w razie braku wątpliwości odblokuję konto. Pozdrawiam, reklama2000" Niestety - nie odblokował, - podobno (tak mi napisał kolega) napisał, że to nie "jego działka". Prośba o pomoc do Thanatos zakończyła się taką oto odpowiedzią: "http://www.szuwi.com/index.php?act=announc...p;f=47&id=1 tutaj masz opisane. niech we właściwym forum napisze posta." Podany adres to strona główna forum, - trudno dociec jaki dział miał na myśli Thanatos. Próba napisania jakiegokolwiek posta kończy się taką informacją: "Napotkane błędy:Nie posiadasz uprawnień na rozpoczynanie tematów w tym forum" Kolega może się zalogować - wówczas widzę jego nick w wykazie osób znajdujących się na forum, - ale napisany pochyłym drukiem. Ponieważ nie może napisać żadnego posta - nie może sam wystąpić w swojej sprawie. Czy znajdzie się ktoś, kto może zmienić tą sytuację?
Witam. teraz jest OK. Niestety nie mam już tego maila ale pamiętam, że to pisał ktoś z adminów ale kto niestety nie pamiętam. Nie jestem u was często ale czasem macie info , które są mi potrzebne. Dzięki za odblokowanie i postaram się aktywniej udzielać na tym forum.
Kredyty są najlepszą formą na zakup mieszkania, na szybkie wydatki i dostęp od gotówki dobre są karty kredytowe. Aby ładnie oświetlić pokój potrzebujesz porządnej lampy.
Proszę o odblokowanie mojego starego konta pod nickiem freakout. Dostałem bana na 20 dni, konto nie zostało odwieszone, a minęły już 2 miesiące. Z góry dzięki
kolega (XONICC) mówił że kilka razy wystawiał różne aukcje itd za pośrednictwem kolegi (Maxpoweerem) ale to nie on wystawiał aukcje i obsługiwał konto maxpoweera tylko prosił go o wystawienie po czym maxpoweer wystawiał daną aukcję lub ofertę z jego nr gg!
Podsumowując XONICC kazał napisać: "Zamieszałem ponieważ wielokrotnie prosiłem kolegę maxpoweera o usługiwanie mi za pomocą jego konta (czyli wystawianie aukcji, ofert itd) Zawiniłem i czuję się głupio... jeśli muszę za to odpowiadać karą to trudno ale MAXPOWEER mój serdeczny przyjaciel poniósł karę za swoją dobrouczynność... Dla tego prosił bym o odblokowanie obydwóch kont ale w szczególności mojego kolegi. Domyślam się że ten ban spowodowany był podawaniem tego samego gg (Czyli mojego [XONICa]) bo nie mieszkamy na tym samym osiedlu i nie mamy tego samego IP..."
Hmmm mam nadzieję że zrozumiesz o co tu chodzi bo sprawa jest zamieszana... Pozdrawiam w imieniu własnym i kolegi
prosze o odzyskanie konta (tondor) - nie moge pisac zadnych postow... pozatym chce kupic troche e-gold i z tego co wiem zeby wystawic oferte musze miec 10 postow, to prawda? da sie to jakos obejsc?