Jak w temacie. Szukam autosurfa. Wymagania: timer: 15-30s szybka akceptacja strony: max 2-3 dni szybkie schodzenie kredytków: min. 300/dzień Pisać w temacie i można przesyłać reflink na priv, ale prośba o poważne i spełniające powyższą ofertę autosurfy.
podpinam sie pod temat tez przyjmuje reflinki na PW a jak narazie polecam http://www.autohitsnow.com @prezes49 jak byś mógł edytuj pierwszy post i wkładaj linki do wszystkich propozycji w tamacie jak i PW
chyba to Twoje "podpięcie nic nie da. Ja dotychczas nie dostałem żadnego linku. Co za czasy przyszły. Człowiek chce być czyimś poleconym a tu nie ma chętnych . Chyba samemu trzeba się wziąć za poszukanie i sprawdzenie...
Panowie mialbym chyba cos dla Was, linki zaraz pojda na PW edit: ok, poslane zbiorczo Dla postronnych obserwatorow podaje adresy: ecashtraffic.com ineedpagerank.com surfmypages.com traffichotspot.com pageboosting.com
oraz ew. clickevolution.com i ebesucher.de >> ale tu nie moge reczyc za czas akceptacji.
Ten post został edytowany przez wziuu: Jan 18 2008, 00:05
Nie chcąc zakładać nowego tematu. Szukam autosurfa podobnego jak autor tematu poszukiwał, ale chcę iść na ilość, tzn. jak najkrótszy timer i także dość dobrze schodzące kredytki.
Grupa: Members
Użytkownik nr: 12,434
CYTAT(zyga435 @ Jun 19 2010, 17:19)
Polecam ci wypromuj.net
20 sekund wyswietlanie stronki / przelicznik 4:5
Aktywnie korzystam z wypromuj.net;) (nawet udalo mi sie zajac 8 miejsce w refkonkursie;)
BTW zyga, czy jesteś pewien że z czystym sumieniem możesz mi polecić program do którego się zapisałeś raptem 20 minut wcześniej? Radziłabym uważać z takim polecaniem, bo dzięki temu, jeśli polecisz komuś jakiś trefny program szybko stracisz zaufanie i będzie Ci trudniej zdobyć jakichkolwiek poleconych. Oczekuję, że jeżeli jakiś Użytkownik tego forum mi coś poleca jako dobry program, to osbiście go przetestował, sama również polecam tylko sprawdzone programy.
ps. ewentaulne reflinki jesli osobiscie do mnie to prosze na priv, pozdrawiam:)
Ten post został edytowany przez coyoti: Jun 19 2010, 21:38
Grupa: Members
Użytkownik nr: 10,693
Nie będę robił nowego tematu o tej samej nazwie, spytam tutaj Szukam autosurfa który akceptuje strony PTP, timer minimum 10 sec, z w miare szybką akceptacją stron. Piosurf się sprawdza, ale jest młody i ma małą ilość uczestników, a to odbija się na skuteczności. Wypromuj byłby bardzo dobry ale nie akceptuje ptp. Proszę o pomoc ;P