Grupa: Members
Użytkownik nr: 2,584
CYTAT(slightyboy @ Feb 23 2008, 23:07)
A co myślicie o walce Kliczko - Ibragimov? Czy aby jest szansa na niespodziankę i wygraną Sultana?
Raczej nie, chociaż niczego nie można być pewnym. Ibragimov jest jednym z szybszych bokserów i to będzie jego atutem, ale sądze, że szybkość nie wystarczy. Kliczko przecież też wolny nie jest, mimo swojej wielkości.
ok dzieki wielkie postawilem na juventus 1600ZL MAM NADZIJE ZE SIE POCZUJESZ I ODDASZ CHOCIAZ 1/4 TEJ KWOTY CZEKAM NA TOWJE 400ZL ODEZWIJ SIE NA PW TYPERZE
zobaczymy jak sie zachowasz pewniaku
i co mówiłem ze nie ma pewniaków
Ten post został edytowany przez slightyboy: Feb 24 2008, 00:59
ok dzieki wielkie postawilem na juventus 1600ZL MAM NADZIJE ZE SIE POCZUJESZ I ODDASZ CHOCIAZ 1/4 TEJ KWOTY CZEKAM NA TOWJE 400ZL ODEZWIJ SIE NA PW TYPERZE
To ile stawiasz to twoja sprawa. Chyba ja nie wziąłem od ciebie kasy. To była po prostu wielka niespodzianka. Takie też się zdażają, np. jak Manchester Utd przegrywa z ostatnim zespołem w tabeli to jak to można nazwać???? Z resztą jak typujesz to zobacz sobie na innych forach lub tym forum w innych postach, nikt nie daję 100% gwarancji za swój typ. Chcesz to obstawiasz, nie to nie. Twój wybór.
A ja dzięki temu typowi straciłem ok. 12 000 zł. I co mam mieć do kogoś pretensję???????? Na kuponie miałem 8 meczy. 7 wchodzi. 8 to Juventus. I co wy na to................
Taki jest sport, taka jest bumkacherka. Raz się wygrywa, 3 nie.
Grupa: Members
Użytkownik nr: 8,508
CYTAT(reba @ Feb 24 2008, 15:21)
A ja dzięki temu typowi straciłem ok. 12 000 zł. I co mam mieć do kogoś pretensję???????? Na kuponie miałem 8 meczy. 7 wchodzi. 8 to Juventus. I co wy na to................
12 tys. to pewnie mogłeś wygrać, więc tyle to nie przegrałeś...
ok ale dziwne ze na 8 meczy podales jako pewniaka akurat ten ktory nie wszedl hahahah
Nie no usmialem sie dzieki temu tematowi. Mam jedno pytanie do autora tematu - czy moglbys juz nie typowac na tym forum?
"Pewny typ" - smiechu warte.
Kategorycznie nie zamierzam typować na tym forum!!!!! Ludzie nie wiedzą co to jest zabawa. Ciekawe czy Wam - wszyscy którzy mnie oceniają - nie zdarza się żadna pomyłka?????