Myślę, że pomimo spadającej ceny zbieranie lose jest wciąż bardzo popularne. Cena wynosi obecnie 70 gr za milion lose. Nie jest to dużo ale są firmy w których zbiera się lose stosunkowo szybko.
P.S. Jak będziesz chciał informację odnośnie firm to moglibyśmy się jakoś dogadać na priv i na dogodnych dla Ciebie warunkach mógłbyś zapisać się jako mój polecony.
Grupa: Members
Użytkownik nr: 4,602
Kiedyś zbierałem lose, ale chyba coś nie wyszło bo nie sprzedałem ich Tylko żebym pamiętał gdzie je posiałem... pewnie w jakimś banku, ale konto już dawno poleciało.
Czy jeszcze ktoś z Was zbiera lose? Jeśli tak to gdzie i czy wogóle da się je wymienić na pieniądze i jaki jest kurs?
Lose obecnie jest nadal popularne, choć już nie tak jak to bywało kilka lat wcześniej. Wg, jest to jedna z lepszych obecnie metod zarobku. W firmach nie ma limitu uzbierania minimum lose, więc można wypłacać tyle ile się chce. Obecnie cena za 1mio lose wynosi ok. 0.75zł. Muszę dodać że lose zbiera się w bardzo szybki sposób. Po wkręceniu się w ten biznes, można bez problemów wyciągnąć 1mio nic nie robiąc. nie masz się nad czym zastanawiać, po prostu zbieraj lose pozdrawiam grand
Kiedyś namietnie zbierałem teraz już dawien dawna nie. Powód? Brak czasu jak i mizerna opłacalnośc tego biznesu. Pozatym trudno je ewentualnie sprzedać a i kurs bardzo się wacha od 0,50 gr do coś ponad 1 zł gdzies widziałem przez przypadek, Ale jak komuś się nudzi...