Pierwsza tajna zdrapka rozpracowana Wchodzimy w "Statistiqes" i w dostępnych użytkownikach szukamy LeNetGagnat i klikamu w to. UWAGA - napis LeNetGagnat pokazuje się w różnych porach więc trzeba sprawdzać co jakiś czas jak nie widać.
Ten post został edytowany przez kownas: Nov 17 2008, 18:00
Moje wygrane w miesiącu listopadzie: 5 euro . 5 kodów palier A , 5 poleconych do sprawdzenia Tutaj (nick ten sam) oraz okolo 50 cocoricode i 5 finecode w zdrapkach
Druga tajna gra znajduje sie tutaj. Wchodzimy w zakladke Bonuscodes i w drugim wytluszczonym zdaniu ''Comment obtenir des BonusCodes ?" klikamy na bonus . Milej zabawy
Grupa: Members
Użytkownik nr: 10,731
Mógłby może ktoś podać trochę informacji na temat tej firmy? Na czym polega zarabianie i jak dużo można zarobić? Nie widzę za dużo informacji w Google na temat tej strony. Czy jest ona pewna i nie zwinie się za chwilę?
Firma jest pewna, wyplate otrzymalem w 3 dni. Na kody zakupione w butiku czeka sie do 24 godz. A punkty sa przeliczane na kase na poczatku kazdego miesiaca.
Ten post został edytowany przez kownas: Apr 3 2009, 15:56
A co daje ta pierwsza tajna zdrapka, ta którą się dostaje po kliknięciu w LeNetGagnant w Statistiques. Mam ją już od dawna ale partii w tej zdrapce ciągle zero.
W pierwszej tajnej zrdapce darmowe partie dostajemy tylko przy znalezieniu jej, za kolejne partie musimy juz placic z konta 150 pkt. lub uzyc bonuscode Do wygrania sa roznego rodzaju kody
W pierwszej tajnej zrdapce darmowe partie dostajemy tylko przy znalezieniu jej, za kolejne partie musimy juz placic z konta 150 pkt. lub uzyc bonuscode Do wygrania sa roznego rodzaju kody
A jak z Twojego doświadczenia wynika, opłaca się kupować partie do tej zdrapki?
A jak z Twojego doświadczenia wynika, opłaca się kupować partie do tej zdrapki?
Jak to w takich grach bywa wszystko zalezy od farta. Mi udalo sie kiedys trafic 5 cocoricode+ i pare bynacode ale i troche punktow tez sie stracilo. Osobiscie zadko tam teraz zagladam. Ale polecam gre 777, jedna partia kosztuje tam 10 pkt a przy dobrej passie konto mozna sobie podladowac
Dzięki za podpowiedzi , może polubię tę stronę, bo jak na razie to nie bardzo mi się podobała. Zapisałam się już dawno ale po jakimś czasie przestałam grać, bo ciągle coś nie tak było ze stroną, dopiero jak poczytałam Twoje posty to się zainteresowałam i weszłam na stronę a tu miła niespodzianka, mimo długiej mojej nieobecności konto nie skasowane więc zaczęłam znowu grać.