Grupa: Members
Użytkownik nr: 10,731
Witam. Dotychczas bawiłem się tylko w buxy, ale nigdy nie wypłaciłem żadnych pieniędzy, bo albo firma się zwijała albo zażądałem wypłaty i czekam kilka miesięcy i nic . Dlatego teraz postanowiłem spróbować coś z rodzaju PTC, może być razem z PTR. Proszę o pomoc w wyborze dobrej firmy. Chciałbym trochę zarobić, czyli najlepiej żeby było dużo reklam, niekoniecznie drogich (mam czas, mogę klikać dużo reklam po niskiej stawce ), oczywiście w granicach rozsądku, nie będę klikał przecież po 0.001$. Oczywiście szukam pewnej firmy. która się w najbliższym czasie nie zwinie. Co polecacie? W jakich firmach wy zarabiacie? Proszę o pomoc i z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam.
a w takim razie jakie wy używacie, jakie są stawki i ile jest reklam? Myślałem że w PTC płacą ok. 0.003-0.005$, ale jeżeli w jakiejś firmie będzie nawet po 0.001$, a będzie dużo reklam i niskie minimum, to może się skuszę W takim razie czego wy używacie?
Ten post został edytowany przez tomek200791: Apr 4 2009, 18:05
Użytkownik nr: 8,508
CYTAT(tomek200791 @ Apr 4 2009, 19:05)
a w takim razie jakie wy używacie, jakie są stawki i ile jest reklam? Myślałem że w PTC płacą ok. 0.003-0.005$, ale jeżeli w jakiejś firmie będzie nawet po 0.001$, a będzie dużo reklam i niskie minimum, to może się skuszę W takim razie czego wy używacie?
amcash.eu - chyba z 200 reklam dziennie
A ja osobiście od siebie polecam: cencik.info balticmails.info luckymails.info
Lepszych firm na polskim rynku nie ma moim zdaniem. Solidny admin i fajne warunki
Ten post został edytowany przez kaskader: Apr 4 2009, 18:11
Użytkownik nr: 4,963
0.005$ ? hehe to chyba tylko buxy i firmy z min +30$ 0.001$ max 0.0025$ to stawka za PTC... Wieksze to są wyjątki
edit: amcash ma stawki 0.00036-0.00015$ więc to już przesada zbyt wielka. Pozatym niby 0.0003$ za klik a tak naprawde mniej bo maja mały przelicznik $ na PLN.
Ten post został edytowany przez logiczek: Apr 4 2009, 18:11
Jak lubisz dużo klikać to polecam: CashDelight Deep-c-links AmCash a jeśli mało i droższe kliki to tylko i wyłącznie MatrixMail z wykupionym Lifetime Gold membership za $39. Masz wtedy kliki w bannery za 2 centy a maile po 4 centy (zwykły member ma bannery po 0.5 c i maile po 1c). Bannerów 2- 4 dziennie, czasem trochę więcej, maili mało, ze 2-3 na tydzień. Jak masz golda to wypłata bez minimum. Płacą już od 2002 roku. Oprócz bannerów i maili są jeszcze różne bonusy np za każde 2 $ wyklikane osobiście dopisują ci do konta 0,20$ a gdy wyklikasz 4$ to dopisują Ci bonus 1$. Z referali ma się niewiele (płacą tylko za maile czytane przez refa a za kliki w bannery nie) chyba, że wykupi się taki specjalny pakiet ale niewiele o tym wiem musiałbyś poczytać na stronie. Na stronie są też opisane różne inne opcje zarabiania np. pisanie artykułów (tylko j. angielski)
Ten post został edytowany przez igawar: Apr 4 2009, 21:11
CYTAT(startB @ Apr 19 2009, 23:21)
wież co ja Ci powiem.... Donkeymails.com + hovereQ (pisz PW [to HICIOR]) = 1000kredytek w 4dni czyli w miesiąc ustukasz nawet do 10$
próbowałem pisać autora tego postu, ale jest zbanowany i nie mogę wysłać wiadomości, dlatego pytam Was. Co to jest hoverQ? Wpisałem to w google, ale na polskich stronach nic nie znalazło.
Jeszcze jedno pytanko. Jak tam jest z tym RevBux? Ile jest tam reklam, ile można zarobić?