Polecam forum Prizee tam wiecej na ten temat, osobiście polecam Binbango. Pozdrawiam
Tylko uwaga! Kodów "CHOCO+" nie da się sprzedać na codes-discount, można je tylko użyć na stronie Binbango. Inne kody kupowane na tej stronie nadają się do sprzedaży ale są dość drogie. O połowę tańsze są dla VIP Or lub Diamant, ale żeby dojść do tej rangi trzeba wpakować w stronę masę kodów.
PS Nie chcę oczywiście zniechęcać do grania na BinBango, sama na niej gram i ją lubię tak samo jak i TresorQuest i Dino-Game.
Ten post został edytowany przez igawar: Apr 4 2009, 11:45
Grupa: Members
Użytkownik nr: 3,718
zgadzam się, Binbango jest chyba najlepsze. nie musisz non stop grać, po prostu logujesz się codziennie, partie Ci przechodzą na kolejne dni, a w weekend siadasz i wyklikujesz wszystko
Niestety na TQ kodów nie ma. Tam gram, bo są fajne questy. W sklepiku jest masa gadżetów. Raz jeden udało mi się wygrać kalkulator, nawet fajny ale po 3 tygodniach się zepsuł Teraz modernizują sklep. Do tej pory trzeba się było zapisywać na nagrody i było losowanie (coś jak w Prizee), teraz zrobili ankietę i ponad 90% membrów opowiedziało się za opcją sklepu bez losowania. Ceny na pewno będą wysokie ale jak się coś zamówi to się dostanie, o ile będzie co zamawiać.
Ten post został edytowany przez igawar: Apr 8 2009, 19:59
A Binbango cos nam podupada , coraz mniejsza opcja kodow do zakupow. Mam nadzieje ze nie stanie sie tak jak na prizpass.pl gdzie zadnego kodu nie mozna uswiadczyc juz dluuugi czas
Użytkownik nr: 10,101
Ja znam obecnie 2 sposoby szybkiego sposobu na kody. Jedna to jest stronka na kturej zarabiamy pkt. Za punkty możemy kupić kod. Pierwszy kod zaczyna sie od 7000pkt. A dzienna ilość pkt to około 600pkt Jest tam jak się niemyle chyba za 25różnych rodzai kodów. Drugim sposobem jest suftbar którego znalazłem niedawno. Jest to suftbar tylko wyłącznie do kodów. Dzięki banerkom(dziennie około 4-7 po 5,10pkt), i suftbarrowi uzbieramy dosyć szybko na kod. kody są dosyć tanie bo zaczynają się juz od 0,45euro.
nastepnym razem dostaniesz 3/6 za spam
Ten post został edytowany przez homer: Apr 19 2009, 22:36
Zapisałem się do paru stron z gierkami. Myślę, że najlepszą jest Magikdo. Bardzo szybko idzie uzbierać na kody ze sklepiku, "zdrapanie" wszystkich zdrapek nie zajmuje dużo czasu. Na drugim miejscu umieściłbym Binbango, Lenetgagnant też jest niezłe. Poza tym gram jeszcze na find-jeux, ale tu zbiera się najdłużej.
Ten post został edytowany przez moro: May 4 2009, 12:24
jest taka stronka z kodami gdzie prizpacka mozna zdobyć w 3 dni , a nawet w 1 dzień w Polsce jest praktycznie nieznana a byncoda w 1 dzień bez wysiłku
Pewnie chodzi o pleindegains, bo to masz w stopce. Szukałam czegoś o tej stronie w internecie ale niewiele znalazłam. Na forum prizee.pl wątek o tej stronie się urwał. Od marca 2008 już tam nikt nic nie napisał. Na innych forach ukazuje się adres tej strony jako podejrzanej o wirusy. Zdaje się, że zarabianie na tej stronie polega głównie na promowaniu PTP a ja się tym nigdy nie zajmowałam. Napisz coś więcej to może się zapiszę. Niestety bez rejestracji nie można zobaczyć (czego bardzo nie lubię) jakie gry strona oferuje i co wystawia w sklepiku.
Użytkownik nr: 7,853
to nie pleindegains o tej stronce z kodami nic nie znajdziesz w polskim internecie sa na niej ec-cody , byncody ,surfcody ,duckypass ,packi+ itd. do wyboru , do koloru a potem sprzedaż na codes-discount kody działają , wnioskuję to po positifach w codes-discount i wypłacie z codes-discount http://img123.picfoco.com/img.php?id=246384134
sieger, cos mi tu pachnie sciema. Jak masz robic jakies tajemnice to po kiego wogole piszesz w tym temacie. Poprostu podaj nazwe strony albo nie zasmiecaj tematu
W BINBANGO kodów już nie będzie. Pisali w mailu, że zrezygnowali z nich ze względu na pojawiające się w związku z tymi kodami oszustwa - jakieś kombinowanie z sami kodami, jak i włamy na konta userów. Zostają więc albo prezenty albo zbieranie na kod do Amazon.fr.
Tak więc Binbango z listy stron, na których można zdobyć kody, należy wykreślić.