Grupa: Members
Użytkownik nr: 11,130
Jak z wypłatami w dolarek.com. Bo nabyłem dośc fajne konto i mam nadziej że nie wyrzuciłem kasy w błoto. Dolarek płaci bo już dawno nik nie chwalił się wpłatą z tego systemu?
Jeśli nawet wypłaty miałby się opóźniać lub w najgorszym przypadku miałoby ich nie być. W tym przypadku zawsze możesz sprzedać reklamy z dolarka, które cieszą się b.dobrym powodzeniem.
Nie mam bierzących informacji na ten temat, ale z wypłatami nie powinno być problemów.
Użytkownik nr: 2,095
a z tego co mi wiadomo to powoli wypłaty w Dolarku są realizowane. Jak dotąd Adminka oddłużyła CB i Strefę, a teraz wzięła się chyba za Dolarka - a dowód tego jest w dziale "Zapłacili"
--------------------
Admin@Twoj-bank.com I Admin@Sco.warszawa.pl I Admin@E-euro-2012.org
Użytkownik nr: 2,095
zgadza się
Czyli najlepiej jest zażądać wypłatę jak jest najwyższy kurs, a jak zaczyna rosnąć, to można zażądać ponownie ;p, spadnie się wszakże w kolejce, ale większa kasa będzie .... hmm ... tylko czy warto robić takie zabiegi dla zysku rzędu 4-8 gr ? hie hie hie
--------------------
Admin@Twoj-bank.com I Admin@Sco.warszawa.pl I Admin@E-euro-2012.org
Użytkownik nr: 2,584
Jak ktoś zażądał przy kursie 2 zł (a tacy jeszcze czekają) to 2 tygodnie temu na pewno warto było zmienić na 3,13.
Teraz na poziomie 2,8 zł chyba też warto zmienić, tym bardziej, że podobno wypłaty są robione masowo, wszystkim, którzy czekają. Jeden dzień warto poświęcić. Chyba, że czeka się naprawdę długo i odsetki się już spore uzbierały
Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 2,466
O, a to ciekawe, od mojej zażądanej wypłaty minęło ponad 100 dni, o czym radośnie zawsze wita mnie napis po zalogowaniu. Co do tego kursu, to coś dziwnego, jakim cudem admin(ka) pamiętałaby kurs z danego dnia ? Zawsze byłem przekonany, że liczy się ten w chwili dokonywania wypłaty
Użytkownik nr: 11,027
Szuwi, wystarczy pewna stronka w necie z archiwalnymi kursami którą ja się posługiwałem. Za "moich czasów" panowała zasada że wypłata jest robiona po kursie z dnia zażądania żeby nie było pomówień że czekam np na gorszy kurs.
...... Co do tego kursu, to coś dziwnego, jakim cudem admin(ka) pamiętałaby kurs z danego dnia ? Zawsze byłem przekonany, że liczy się ten w chwili dokonywania wypłaty
Nie wiem, z jakiego dnia kurs stosuje adminka, ale właśnie dostałam powiadomienie, że po 116 dniach od chwili zlecenia wypłaciła mi ..... 71 PLN jako równowartość 43.66 $ - i to pewnie razem z procentami za czas oczekiwania, bo konto wyzerowane