Grupa: Members
Użytkownik nr: 4,963
abcReklamy.net - mimo, ze firma NIBY do reklam to jednak placi i to nie sa setne czesci grosza ale porownywalne z innymi firmami ;] Szkoda ze hooligan tak miesza wciaz i wciaz z tymi warunkami
Użytkownik nr: 12,651
Głos na grosika Jakoś się do niego przyzwyczaiłem i dwa razy dostałem bonus dostałem 2x więcej gotówki po zamówieniu wypłaty która była błyskawiczna(1 dzień) i 200 wyświetleń reklamy więcej
--------------------
Pożegnajmy tych co nas dzisiaj opuścili Ku pamięci tych którzy zginęli w katastrofie lotniczej dnia 10 kwietnia 2010 o godzinie 8:56 ;(
Mój głos również na grosika zrealizowałem 3-4 wypłaty admin super można się z nim dogadać kilka razy zgłosiłem błędy które występowały na stronie to dostałem za to wynagrodzenie
Mam pytanie, dlaczego pomimo nominacji nie ma w tym zestawieniu ZR3? Pytam, bo zauważyłem programy osoby uznawanej za scamiarza - Małolata.
Proszę administrację o odpowiedź.
Widocznie Anta przeoczyła ,albo nie dopisała twojego programu ,skoro był uznawany za scam i promowanie go na forum było zabronione. Protesty teraz są po prostu spóźnione, trzeba było protestować do 31 grudnia. Zawsze można dopisywać głosy "ręcznie" w poście. W każdym razie będziesz potrzebował szczęścia jak w totolotku, by Anta rozpatrzyła twą skargę.
Użytkownik nr: 11,372
CYTAT(strusp @ Jan 4 2010, 20:44)
Widocznie Anta przeoczyła ,albo nie dopisała twojego programu ,skoro był uznawany za scam i promowanie go na forum było zabronione. Protesty teraz są po prostu spóźnione, trzeba było protestować do 31 grudnia. Zawsze można dopisywać głosy "ręcznie" w poście. W każdym razie będziesz potrzebował szczęścia jak w totolotku, by Anta rozpatrzyła twą skargę.
Z całym szacunkiem, wiem że wykonujesz tutaj tylko swoją pracę, ale w świetle wydarzeń, wypowiedzi trudno mi uwierzyć, że to zwykłe przeoczenie
abcReklamy.net - mimo, ze firma NIBY do reklam to jednak placi i to nie sa setne czesci grosza ale porownywalne z innymi firmami ;] Szkoda ze hooligan tak miesza wciaz i wciaz z tymi warunkami
nie miesza tylko ulepsza i nie hooligan, jego już nie ma :]
Użytkownik nr: 11,027
AdBiznes.com - wiele z programów nawet nie ma co marzyć o takiej ilości userów jaką ma już AdBiznes. Ostatnio trochę zaniedbany zmianami w życiu Jarka ale liczy się cały rok.
Oddałem głos na PremiumAds.eu , fajnie mi się tu zarabia, dobre PTP chyba mało doceniane , szybkie wypłaty.
Kilka miesięcy temu zagłosowałbym na AdBiznes, ale się już wypisałem z tego programu z 3 powodów: 1. 60% wymagana aktywność, aby otrzymać pełny % od swoich poleconych 2. Bardzo długi czas oczekiwania na wypłatę 3. Kiepska stawka PTP UV + zliczanie
Użytkownik nr: 10,234
Ja zagłosowałem na Grosika. Jest to pierwszy program, w którym dosłownie każdy może szybko dojść do minimum Admin udowodnił, że można prowadzić program z niskim minimum i płacić. Poradził sobie z atakami i niedawnym kryzysem reklam. Mimo, że program jest raczej ciekawostką na rynku, niż realną metodą zarobku, podoba mi się. Oby tak dalej
Zdecydowanie uważam, że ubiegłorocznego debiutu, godnego zyskania aprobaty, nie ma, nie ma się co silić na wynajdowanie go na siłę, żeby gdzieś swój głos postawić.
Ten post został edytowany przez tomi135: Jan 6 2010, 14:26
Zdecydowanie uważam, że ubiegłorocznego debiutu, godnego zyskania aprobaty, nie ma, nie ma się co silić na wynajdowanie go na siłę, żeby gdzieś swój głos postawić.
Jeżeli dla ciebie niewystarczającymi kandydaturami do takiego miana są Best-click.pl czy BlueCash.org to idzie pogratulować rozeznania rynku. Nie oszukujmy się, żaden program na starcie nie był lepszy od tych. W niczym ich nie przerastał, a jeżeli ty chcesz porównywać debiuty z najlepszymi, to o prostu zostawię to bez komentarza.
Jeżeli dla ciebie niewystarczającymi kandydaturami do takiego miana są Best-click.pl czy BlueCash.org to idzie pogratulować rozeznania rynku. Nie oszukujmy się, żaden program na starcie nie był lepszy od tych. W niczym ich nie przerastał, a jeżeli ty chcesz porównywać debiuty z najlepszymi, to o prostu zostawię to bez komentarza.
Jak sprawa w BlueCash.org wygląda, nie wiem, natomiast wiem jak wygląda w Best-click.pl. Nie uznam żadnego programu za dobry, dopuki nie będzie w nim odpowiedniej ilości reklamy zewnętrznej, bo w niej jest siła napędzająca GPT. Jeżeli dany program tego warunku nie spełnia, to jest to tylko ogniwo sprawiające, że klikamy coraz więcej, za coraz mniej. Nie wiem, czy zauważyłeś, coraz słabiej z zarabianiem jest w tym programie.
Ten post został edytowany przez tomi135: Jan 6 2010, 16:36