Zauważyłem że nie ma tematu o tym buxie, chyba że się mylę to proszę o przeniesienie tego postu do odpowiedniego tematu. Mam pytanie, jak i czy w ogóle jest możliwość sprawdzenia czy obliczenia ile zarobił nasz polecony? Wiem jak obliczyć mniej więcej kto ile zarobił ale mi chodzi o konkrety co do centa
Co do klików ciężko policzyć bo są reklamy o różnej wartości. Ja rozwiązałem problem stosując uśrednienie wartości 1 kliku poleconego, wychodzi bardzo niewiele bo jakieś 0,00055$ dla standard i 2x to dla premium
No i bez kupna premium nie warto tam klikać choćby dla czasu oczekiwania na wypłatę (60 dni)
aha, no jest to jakiś pomysł z tym uśrednianiem, może przy wypłatach żądać będę jakiegoś screena potwierdzającego i na jego podstawie wypłacać RefBacki Dobra dzięki wielkie
A tak na marginesie, to ty jesteś adminem RefBacki.pl?
Grupa: Members
Użytkownik nr: 11,300
Mam już uzbierane po raz kolejny minimum do wypłaty, ale mam zablokowane konto AP, a na PP mogą wypłacać tylko premium, ma ktoś jakiś pomysł wybrnięcia z tej sytuacji?? ;/
Mam już uzbierane po raz kolejny minimum do wypłaty, ale mam zablokowane konto AP, a na PP mogą wypłacać tylko premium, ma ktoś jakiś pomysł wybrnięcia z tej sytuacji?? ;/