Licencja jest jak najbardziej, potwierdzam. Były problemy z właścicielami cashcrusadersoftware ale ci panowie mają nierówno pod sufitami to już niestety na to wpływu nikt nie ma.
pewnie dlatego że kiedyś akurat przypadkiem sprawdzałem licencje kilku programów na cc to jak sprawdziłem bez-minimum to nie miało licencji, sprawdzałem ponownie po kilku tygodniach i licencja już była, aż sam sie zdziwiłem ;P
Zakupiona została licencja dla domeny bez-minimum.info, zmienili się właściciele i licencji nie uznali. Stąd pojawił się program na liście scamów. Trzeba było licencję kupić jeszcze raz. Złodziejstwo i rozbój w biały dzień :/
Grupa: Members
Użytkownik nr: 1,030
CYTAT(gamelover @ May 11 2008, 22:41)
Zakupiona została licencja dla domeny bez-minimum.info, zmienili się właściciele i licencji nie uznali. Stąd pojawił się program na liście scamów. Trzeba było licencję kupić jeszcze raz. Złodziejstwo i rozbój w biały dzień :/
Mozesz napisac wiecej na ten temat? Bylem powiedzmy zwiazany z firmami ktore byly z 2 czy nawet 3 reki i zawsze bylo zero problemow...
Chciałem się zapytać, kiedy będą wypłaty ? od ostatniej minął już tydzień, a kolejka się przedłuża.
Uspokój się,wyluzuj,napij się melliski,włącz Radio ma ryja( ) i zacznij czytać maile(chociażby te od admina). Pisał przecież,że ma kłopoty z Paypalem.Daj mu czas,tydzień czekania w programie w którym wypłaty były realizowane zawsze błyskawicznie to nic wielkiego.
Paypal weryfikuje moje konto, w tym czasie nie można wykonać żadnej operacji. Był w tej kwestii wysłany Admin Mail. Na konta polskie wypłaty realizowane są standardowo. Opóźnienia będą dotyczyły jedynie konta paypal.
Korzystajac z tego ze temat o tym serwisie juz istnieje, chcialem poinformowac ze gamelover rozesłał maile w programie z informacja ze ma juz dostep do paypala
Gameover powinien się opamiętać, z wdrażaniem pomysłów. Przed chwilą niechcąco klikłem maila za 0.01c, był podpisany PTP, bez ceny, na przyszłość będę wiedział w co nie klikać. Powiem szczerze, w ramach współpracy, mogę zrobić przysługę Adminowi i klikać w takie o wartości 0 ,ale niech nie obraża taką śmieszną ceną jaką daje. Druga sprawa, jak już wysyła takie maile, to niech będą krótkie, a nie że człowiek się naczyta i zobaczy figę na koniec i bez tej cyfry sprawdzającej. Klikanie w takie maile potraktuj jako przysługę ze strony klikacza i maksymalnie mu ułatw zadanie. Po prostu szanuj, Adminie nasz czas i nie rób toru przeszkód, dla "mikroskopijnego" zarobku. Więcej kosztuje zużycie myszki, niż to jest warte.
Maile do promocji PTP będą rozsyłane z przedrostkiem wartości płatnego linku w nim zawartego. Pozdrawiam.
Ps. Panie Tomi, może warto się wyrejestrować z moich programów? Skoro wszystko Pan krytykujesz, nic się Panu nie podoba, może warto się zastanowić nad sensem uczestnictwa?
Ten post został edytowany przez gamelover: Jun 24 2008, 17:26
Panie Gamelover, nie napisałem, że wszystko mi się nie podoba, nie podobają mi się ostatnie "nowości" to fakt. Nie zmienia to jednak stanu rzeczy, że program bez-minimun dalej uważam, za jeden z lepszych polskich systemów. To tak dla jasności
Zrozum tylko jedną rzecz komputer stacjonarny na 15s pracy zużywa prądu za 0.02gr, a samą energią nie żyje i tego kliki poleconych nie zrekompensują. Można powiedzieć, że mogę klikać innym linki do PTP, a oni będą moje klikać. Tylko, że nie ma polskiego PTP. Moje rozczarowanie bierze się z stąd, że liczyłem na to, że wykorzystasz potencjał tkwiący w posiadaniu dwóch systemów, w celu dalszego ich rozwoju również, w kierunku sprzyjającym klikaczowi. Mam nadzieję, że moje sugestie nie są słuszne i chcę sie mylić. Jednak Tobie zamiast sugerować moją rezygnację z twoich systemów radziłbym jednak pewne spostrzeżenia brać pod uwagę, bo może być, że w nich kryje się chociaż trochę racji. Trochę pokory by Ci nie zaszkodziło.
Teraz mam dobrą wiadomość. Zamierzam przez jakiś czas na temat Twoich poczynań się nie wypowiadać.
Pozdrawiam PS Mam nadzieję, że moich wypowiedzi nie uważasz za niewygodne.
Ten post został edytowany przez tomi135: Jun 24 2008, 19:23